Olea All Suite

  • Tyylikäs spa-hotelli
  • Moderneja sviittejä
  • Yli 12-vuotiaille

Tyylikkäästä Olea All Suitesta on kauniit panoramanäkymät merelle ja Tsiliviin. Voit nauttia herkkullista välimerellistä ruokaa, rentoutua spa-hoidoissa ja hakea virkistävän juoman allasbaarista. Allasalue levittäytyy eri rakennusten välille ja mikäli kaipaat hemmottelua, voit varata sviitin yksityisellä infinity-altaalla.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Juniorsviitti 1-3 hengelle. Superior-sviitti 1-3 hengelle. Executive-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 258 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Olea All Suite on kaunis hotelli jossa on tasokkaita sviittejä. Suuri noin 4000 neliön allas levittäytyy rakennusten väliin. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä pyyhkeet. Maksuton hotellibussi hotellin rannalle, josta löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja.

Buffetravintola, joka tarjoilee kansainvälisiä annoksia aamiaisella ja illallisella. Lisäksi kaksi á la carte-ravintolaa: Creative Mediterranean Kitchen tarjoilee paikallisia annoksia ja Lake Barissa on tarjolla sushia. Molempiin à la carte-ravintoloihin tarvitaan pöytävaraus. Hotellissa on myös baari.

Maksuton spa ja kuntosali. Maksuttomia liikunta- ja joogatunteja. Lainattavissa maksuttomia polkupyöriä. Hierontaa lisämaksusta. Kampaaja. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Tsilivin keskustaan on noin 800 metriä ja rannalle noin 1,3 kilometriä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.