Kokemuksia Cavo Orient -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 476 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Hienot huoneet..
-
Meillä oli huone jaettavalla altaalla, allas todella likainen! Ei voinut uida kun viimeisenä pvänä lukuisten puhdistukehoitusten jälkeen.. Muuten ok paikka, sijainti kyllä aika huono.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


7 10:stä

+
Ruokaa oli monipuolisesti, sängyt oli hyvät
-
Kylppäriin sviippa, vessassa haisi home

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


8 10:stä

+
Hyvä ja ystävällinen henkilökunta, ruoka-vaihtoehtoja reilusti, huoneeseen sisältyvä päivittäinen ilmainen vesipullo ja tervetuliaislahjana viinipullo ja limpparia.
-
Huoneen lattia hieman epäsiisti, baari hieman kallis.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


8 10:stä

+
-
Keittiö/ruokasali ei toimiva. Astiat pian tyhjenivät ja täydennys viipyi. Tarjoiluastiat liian alhaalla,jopa lattiatasossa.Ei kovin esteettistä, kun naiset joutuivat pyllistelemään joskus pienissä vaatteissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


8 10:stä

+
Rannalla, siisti, hyvä ruoka, hyvä henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


10 10:stä

+
Joka päivä vesipullo huoneeseen siivouksen yhteydessä. Buffetissa ruokaa ja juomaa jokaiseen makuun. Ystävällinen henkilökunta. Hotellin kautta mahdollista vuokrata skootteri tai mönkkäri. Aurinkotuoleja riittävästi. Hotelli ja allasalue todella yleellisenoloiset. Luksusta arkeen. Huoneet hienoja. Sänky ja tyynyt todella hyvät. Vaikka hotelli sijaitsee kaukana kaikesta, niin ota alle skootteri tai auto ja lähde tutkimaan saarta. Uskomattomia uimapaikkoja ja maisemia.
-
Meillä oli jaettuallas, jonka vesi oli todella likaista. Allas käytiin "imuroimassa" kahdesti viikon aikana, vaikka muissa huoneissa imuri kävi päivittäin siistimässä pohjan. Altaan pumppu ei toiminut ja kierrättänyt vettä. Huone oli todella kostea ja haisi pahalle. Säädimme ilmastointia kuivatukselle ym, mutta siitä ei ollut apua. Seinät kuin paperia, naapurin puhelimenvärinä kuului, kuin olisi omalla pöydällä tärissyt. Eikä siinä muuten, mutta se aamun torkuttaminen aikaan jolloin ei itse olisi vielä ollut valmis heräämään. Saati jos seinäntakana olisi meluavia naapureita.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


7 10:stä

+
Mukava henkilökunta
-
Kosteudensäätö ilmastointiin (huoneessamme oli koko ajan todella kosteaa eikä sitä saanut pois). Pikku"viat" (esim. hana huonosti kiinni, altaan portaat alhaalta irti) kaikkialla vähän latistivat muuten niin hienoa hotellia.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


6 10:stä

+
Hieno sisustus!
-
Ruoan laatua ja siivouksen tasoa pitää parantaa!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


8 10:stä

+
-
Generaattorin melu kuului öisin todella kovana huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cavo Orient -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

96 arvostelua
Erinomainen
 
35
Erittäin hyvä
 
26
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

13.9.2019

Kirjoittanut kokemusta Helsinki, Suomi

Todella hyvä hotelli, loistava henkilökunta, hyvällä paikalla ja viihtyisät huoneet. Hyvää ruokaa ja kivat maisemat.

Viereisen huoneen kanssa jaettu uima-allas todella hyvä. Hotellin henkilökunta palveluhenkistä ja ystävällistä. Erittäin hyvä huonesiivooja. Hotellin kaikki tilat siistissä kunnossa. Hintaan kuuluvat ateriat monipuolisia ja maistuvia sekä paljon terveellisiä vaihtoehtoja. Näkymät allasalueelta sekä ravintolasta Välimerelle upeat. Hotellin oma ranta hyvä. Laiturilta pääsi hyvin uimaan ja hiekkapohja plussaa. Suosittelen ehdottomasti. Kiva rauhallinen paikka.

 
1.6.2019

Kirjoittanut FinGamezzG

Lähes keskellä ei mitään

Olisi ollut mukava huomata, että tämä hotelli todella olisi ollut parempi kuin useimmat (huonot) arviot antavat ymmärtää, mutta valitettavasti näin ei käynyt. Huoneemme oli numerolla 100-alkuisessa, kaksikerroksisessa talossa. Huone oli hyvänkokoinen, kahdella lisävuoteella ja jaetulla uima-altaalla oleva. Sängyt ihan ok ja pieni jääkaappi huoneessa. Huoneessa oli ilmastointi, joka piti kovaa ääntä, eikä toiminut kunnolla. Huoneessa oli koko ajan niin kosteaa, että lakanat, pyyhkeet ja vaatteet tuntuivat aina kosteilta. Lisäksi todella kova koirien räksytys kuului tien toiselta puolelta tasaisin väliajoin pitkin yötä. Jaetun altaan vesi niin kylmää, ettei edes perheen vesipedot (eli lapset) menneet altaaseen kuin parina päivänä loman aikana. Huoneavainkorttien kanssa joka päivä ongelmia. Henkilökunta ystävällistä, mutta "hauskana" yksityiskohtana mainittakoon, että ensimmäisenä yönä jouduimme kuuntelemaan kovaäänistä "kälätystä" reilusti yli puolille öin, kun siivoojat siivosivat huoneemme viereisiä huoneita. Kuulosti siltä, että huoneemme ulkopuolella olisi ollut tappelu. Ei niin mukavaa väsyttävän matkustamisen jälkeen. Ruoka oli sitä kovasti mainostettua laitosruokaa, ajoittain jopa ala-arvoista. Saman toistoa ja mautonta. Edes espressoa ei saanut kahvi-automaatista. Valkoviini haisi homeelle, punaviini melkein juotavaa. Eräänä aamuna henkilökunta oli ollut kekseliäs ja "jatkanut" Nutellaa ilmeisesti vedellä. Sellainen "halvalla tekemisen"-meininki leimaa muutenkin koko hotellia. Paikat repsottaa, vettä vuotaa katoista ja lavuaarit vuotaa alta jne. jne. ...ja kyseessä on vuoden vanha hotelli! Lisäksi allaspyyhkeet voi vaihtaa vain kerran viikossa, perjantaisin kahden tunnin ajan. Ei kovin kätevää, varsinkaan tässä kosteusloukossa. Hotellilla yhtenä iltana elävää musiikkia allasbaarissa. Baarin hinnat tietysti korkeat, mutta ihan kelvolliset drinkit ja kahvit sieltä saa. Kannattaa vuokrata auto ja lähteä katselemaan kaunista Zakynthoksen saarta, niin saa varmasti hyvää ruokaa ja pääsee tästä kosteasta perhehel...eikun hotellista pois. Pikkuauto hotellilta vuokrattuna 110€/3 vrk.

 
6.9.2018

Kirjoittanut HeidiO678

Hyvää vastinetta rahalle

Hyvä hotelli rauhaa kaipaavalle. Ruoka hyvää ja monipuolista. Huoneet siistit. Ainoa miinus keskeneräinen ranta. Mereen meno hankalaa kivikkoisen rannan takia. Laituri helpottaisi uimaan menoa. Yksi supermarketti ihan ok 10 min kävelymatkan päässä. Bussilla pääsi kaupunkiin aika kivasti. Pari ravintolaa hotellin läheisyydessä joita ei testattu. Ihan ok löhölomailuun.

 
17.7.2018

Kirjoittanut susanna135 Kuopio, Suomi

ylitti odotukset

Cavo Orient ylitti ennakko-odotukset reippaasti. Huoneet ovat tilavia ja erittäin siistejä, koska ovat uusia. Huonejärjestys on toimiva. Yövyimme huoneessa, jossa oli jaettu uima-allas ja tämä oli aivan loistava lapsen kanssa. Omalla terassilla oli kaksi aurinkotuolia, jossa voi pötkötellä lapsen uidessa. Huoneessa oli tehokas tuuletus sekä jääkaappi. Kuntosalin laitteet oli uusittu ja tuuletus pelasi tässäkin tilassa hyvin. Ruoka ei ollut mitään erityistä, toki kreikkalaiset salaatit ja vihannekset ovat aina hyviä. Myös ilmastointilaite piti häiritsevää meteliä, joten ruokailuterassilla syönti ei houkutellut. Vahinko, että ilmastointiputken meteli pilaa kauniin merimaiseman, joka terassilta avautuu. Henkilökunta oli äärimmäisen ystävällistä ja avuliasta, tosin läheskään kaikki eivät puhu englantia, joten tästä pieni miinus. Sijainti on syrjäinen, mutta samalla rauhallinen ja taksilla/bussilla pääsee liikkumaan oikein kätevästi.

 
3.7.2018

Kirjoittanut Katja393

Kiva hotelli, jossa vielä tekemistä

Hotelli melko valmis, pientä tekemistä tosin vielä oli. Isoimmat ongelmat kun vesi tuli sisään ja rantaan meno hankala. Huone oli siisti ja sänky mukava, kuten myös lisävuoteetkin. Isot ikkunat ja kulku ulos terassille toimiva. Jaettu allas oli todella kiva ja näkymä merelle kaunis. Äänet kuuluivat käytävästä ja märkätiloista todella hyvin, mutta rauhallisesta menosta johtuen ei pahemmin häirinnyt. Huone oli todella kostea ja ilmastointia säätämälläkään ei kuivunut mitenkään. Sillä kosteusmäärällä luulisi tulevan ajan myötä homeongelmia. Matkamme aikana satoi ja vesi tulvi sisään ruokailutilaan, josta valui vastaanottoaulaan asti. Vesi valui ilmastointiputkista ja johtajan mukaan johtuen katon lasituksen puutteista, joka piti korjata. Ruoka ei ollut mitenkään erityistä, mutta se oli maukasta ja maistui etenkin teinillemme hyvin. Salaatit ja jälkiruoat olivat parhaimpia. Henkilökuntaa oli erilaista, suurin osa palvelualtista ja ystävällistä. Meidän huoneemme siivoaja vaan näytti aika leipiintyneeltä ja siivoaminen oli laiskahkoa (kun muut siivoajat tekivät sitten paljon ahkerammin töitä), mutta ei tuo haitannut- lähinnä ihmetytti. Sijainti oli rauhallinen ja maisema kaunis. Merivesi oli kirkasta ja siellä oli myös mukava uida, kunhan sinne ensin selvisi. Mereen meno oli haastava puuliuskan kautta rannan kivikkoon. Kun kivikosta selvisi, niin sitten olikin jo hiekkapohja. Ranta ei sovellu pienille lapsille, eikä huonojalkaisille. Tarkkana saa olla ettei loukkaa jalkojaan kivikossa, uimatossut voivat olla tarpeen. Rannalla oli aurinkotuoleja riittävästi ja altaat hoidettiin esimerkillisesti. Edelleen rannan sivussa näkyi joku johto tai harjateräs, mutta auringonotto-osassa poistettiin kiviä. Lisäksi terassin oviin laitettiin silikonia ja television kaukosäädin vaihdettiin. Eli pientä laitettavaa näytti vielä olevan. Kaiken kaikkiaan meillä oli kiva loma. Nautimme altaasta ja merestä, sekä söimme hyvin. Hotelli ei ollutkaan niin kamala kuin mitä arvosteluista etukäteen ajatteli. Valmiina kiva hotelli, niin kauan kunhan ei tule kosteusvaurioita.