Smuggler's wreck

Zakynthoksen matkavinkit

Aurinkoa, lämpöä ja pitkiä hiekkarantoja, mitä muuta voisit lomalta toivoa? Jos kaipaat lisäksi jännittäviä retkiä ja hauskoja aktiviteetteja, suosittelemme Zakynthosta – erinomainen kohde niin lapsiperheille kuin juhlijoillekin!

Varaa matkasi Zakynthokselle

Tyttö Zakynthoksen rannalla

Retket ja aktiviteetit

Oletko täynnä energiaa – täydellistä! Zakynthoksella odottaa paljon hyviä retkiä ja hauskoja aktiviteetteja. Voit esimerkiksi vuokrata veneen ja tutustua omin päin läheisiin naapurisaariin, tai haastaa matkakumppanisi tennisotteluun. Täältä löydät vinkkimme! 

Lue lisää
Mmm... hierontaa!

Rentouttavampaa lomaa

Lomailemisen perimmäinen tarkoitus on unohtaa arki ja rentoutua: tutustu siis Zakynthoksen spa-valikoimaan ja hemmottele itseäsi hoidoilla, käy ulkoilmateatterissa tai lue suosikkikirjojasi.

Lue lisää
Argassi

Koe Zakynthos

2000-luvun seikkailijat, katse tänne! Hylyt, vuoristomatkat ja huikeat auringonlaskut – Zakynthoksella on paljon tarjottavaa luonnosta nauttiville! 

Lue lisää
Laganasin ranta

Zakynthoksen parhaat rannat

Etsitkö rauhaa, vauhtia vai seikkailuja? Zakynthoksen upeilta hiekkarannoilta löydät varmasti sen mitä etsit! 

Lue lisää
Ravintola Cameo Island Zakynthoksen ulkopuolella

Ruoka & juoma

Etsitkö maukkaita ravintolakokemuksia, ihania drinkkejä tai vauhdikasta iltaa? Täältä löydät vinkkejä Zakynthoksen kulinaristisiin elämyksiin ja kaupungin yöelämään.

Lue lisää
Panagia Skopiotissa

Historia ja kulttuuri

Tutustu Zakynthoksen juuriin ja inspiroidu sen kulttuurista – kauniita pieniä kirkkoja, joista suurin osa on autioitunut ja sijaitsevat vehreissä maisemissa. 

Lue lisää