Golden Sun Resort & Spa

Hotellissa Golden Sun Resort & Spa on helppo rentoutua ja vain nauttia lomasta. Kaikissa huoneissa on hienosti sisustettu ulkotila yksityisellä altaalla ylellisen loman viettoa varten. Hotellilla on suuri allasalue, jossa on allasbaari, à la carte-ravintola ja spa hemmottelevin hoidoin. Lähde kävelylle Kalamakin rannalle ja pulahda meren aaltoihin.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Golden Sun Resort & Spa on aivan uusi hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 18 -vuotiaat matkustajat. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kalamakin pitkältä hiekkarannalta, joka on tunnettu Caretta caretta -merikilpikonnistaan. Hotelli koostuu useasta pienemmästä rakennuksesta, joissa on hienoja huoneita yksityisine altaineen. Hotellialueella on lisäksi viihtyisä allasalue suurella altaalla ja jacuzzilla. Altaan vierellä aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomia aurinkotuoleja. Allasbaarissa tarjoillaan pientä purtavaa ja juomia. Hotellin à la carte-ravintolassa voit nauttia aamiaista ja illallista.

Maksuton spa, jossa sisäallas ja jacuzzi. Spa -hoitoja lisämaksusta. Vastaanotto sijaitsee naapurihotellissa Golden Sun noin 200 metrin päässä. Rannalle noin 130 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa