Huoneet

Bungalow omalla altaalla - kesä 2020

Moderneja bungaloweja omalla altaalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi omalla altaalla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia ja moderneja juniorsviittejä sohvalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Sviitti

Valoisia ja moderneja sviittejä, jotka on sisustettu valoisin puuyksityiskohdin. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Sohva. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa parvekkeita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 50-65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.