Mikros Paradisos

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Upea merinäköala
  • Kävelyetäisyys rannalle

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Perheomisteisessa Mikros Paradisoksessa on ystävällinen ja vieraanvarainen tunnelma. Sivotassa sijaitseva hotelli on kuin pieni paratiisi puutarhan hibiskus -kukkineen ja oliivipuineen. Rannalle kuljetaan pientä polkua pitkin. Hotelli soveltuu sinulle, joka haluat lomailla rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä lähellä merta.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,1 10:stä
Perustuu 162 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 69 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mikros Paradisos sijaitsee lähellä merta Sivotan laitamilla. Täällä on allasalue, josta on upeat näkymät merelle. Altaalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Lähellä hotellia ranta, joka koostuu hiekasta, sorasta ja kivistä, aurinkotuolein ja -varjoin lisämaksusta. Pääset suoraan mereen laiturilta noin 50-100 metriä hotellilta. Vesi on kristallinkirkasta ja syvenee nopeasti.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan kreikkalaisia erikoisuuksia. Yhtenä iltana viikossa järjestetään kreikkalainen ilta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa, jonka toiminta vaihtelee. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito.