Huoneet

Esteetön kahden hengen huone omalla altaalla

Isola Verden esteetön kahden hengen huoneet omalla altaalla ovat tasokkaita vaihtoehtoja lomalle. Kaikissa huoneissa on espressokeitin. Bluetooth®-kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Huoneista on näkymä altaalle ja merelle. Terassilla on oma uima-allas. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Isola Verden kahden hengen huoneissa on helppo viihtyä. Kaikissa huoneissa on espressokeitin. Bluetooth®-kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Huoneet ovat merelle päin ja parvekkeella on pergola, joka suojaa päivän kuumimmilla tunneilla auringonpaisteelta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Kahden hengen huone omalla altaalla

Isola Verden kahden hengen huoneet omalla altaalla ovat tasokkaita vaihtoehtoja lomalle. Kaikissa huoneissa on espressokeitin. Bluetooth®-kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Huoneista on näkymä altaalle ja merelle. Terassilla on oma uima-allas. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone omalla altaalla, puolihoito

Isola Verden kahden hengen huoneet omalla altaalla ja puolihoidolla ovat tasokkaita vaihtoehtoja lomalle. Kaikissa huoneissa on espressokeitin. Bluetooth®-kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Huoneista on näkymä altaalle ja merelle. Terassilla on oma uima-allas. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kahden hengen huone ylemmissä kerroksissa, puolihoito

Isola Verden kahden hengen huoneissa puolihoidolla on helppo viihtyä. Huoneet sijaitsevat ylemmissä kerroksissa ja ovat merelle päin. Parvekkeella on katos, joka suojaa päivän kuumimpina hetkinä. Kaikissa huoneissa on espressokeitin. Bluetooth®-kaiutin lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle