Kokemuksia Isola Verde -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 29 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Päivi,
Tuusula

+
Erinomainen, tasokas hotelli aikuiseen makuun rauhallisessa Sivotassa.
-
Suurin osa hotellin vieraista oli oivaltanut, että tämä hotelli on aikuisille. Kuitenkin muutama lapsiperhe oli päässyt hotelliin, koska vastuu valinnasta oli annettu asiakkaalle. Me haluamme satsata matkailuun ja koska omat lapsemme ovat jo täysi-ikäisiä, emme halua viettää lomamme kirkuvien pikkulasten seurassa. Tämän vuoksi emme pystyneet hyödyntämään hotellin uima-allasaluetta lainkaan. Samat lapset mekastivat myös aamiaisella. Myytte hotellia selkeästi aikuisille, mutta teidän täytyy ottaa selkeä ikäraja käyttöön, jotta kaltaisemme matkailijat eivät joudu pettymään. Lapsiperheille on Sivotassakin tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Haluaisimme varata Isola Verdestä swim-up huoneen ensi kesänä muutamaksi viikoksi, mutta jos ette pysty takaamaan sitä, ettei viereisessä altaassa mekasta pieniä lapsia, pitää meidän etsiä joku toinen hotelli.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


9 10:stä

,

+
Ruoka, kaunis alue
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


9 10:stä

Pentti,
Turku

+
Tyylikäs skandinaavinen design, arkkitehtisuunnittelu laadukasta detaljeja myöten. Hieno merinäköala. Siistiä ja puhdasta. Henkilöstö todella ystävällistä ja avuliasta. Rikkonainen lukulamppukin korjattiin nopeasti. Maukas aamiainen, valikoimaa oli riittävästi. Puolihoidon illallinen enimmäkseen ihan ok, gluteenittomuus huomioitiin hyvin. Hyviä, hiukan erilaisia rantoja kohtuullisen lähellä, samoin ruokapaikkoja.
-
Parvekkeelle: - kuivaustelineitä / koukkuja - suojaa auringolta - pienimuotoiseen ruokailuun soveltuvat kalusteet nykyisten aurinkotuolien lisäksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


8 10:stä

Sinikka,
Hyvinkää

+
Kivalla paikalla. Uusi hotelli, joten VIELÄ ei kosteusvaurioita. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta ystävällinen henkilökunta. Pyynnöstä saimme parvekkeelle vaatteiden kuivatustelineen
-
Kylpyhuoneeseen lattian kuivauslasta. Naulakkokoukkuja lisää. Lukittavaan tilaan pyöräparkki.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


9 10:stä

Markku,
Sarkola

+
Yhteys "omaan" uima-altaseen loistava... Siisteys Ravintola Sijainti lähellä uimarantoja
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


10 10:stä

Tero,

+
Todella siisti ja moderni.
-
Kuivaustelineet parvekkeelle/terassille.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


10 10:stä

Niina,
Kokkola

+
Ystävällinen henkilökunta, upeat maisemat, hyvä ruoka ja kaunis arkkitehtuuri. Puolihoidolla ruoat huomattavasti parempia kuin aiemmat arviot antavat ymmärtää.
-
Varjoja huoneiden parvekkeille/terassille & huoneiden oviin ”no cleaning needed” - kylttejä, do not disturb ei toiminut tähän, vaan huoneeseen tultiin valosta huolimatta.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


7 10:stä

S,
Turku

+
Siisti ja tyylikäs. Hyvä kuntosali ja riittävä aamiainen. Näköala parvekkeelta hieno.
-
Suihkun kaivo ei vetänyt ja pienessä kylpyhuoneessa oli aika nopeasti tulva. Hotelli ei ollut Mondo boutique konseptin mukaisesti hyvällä sijainnilla. Ympäristö rumaa ja Sivotan kylään melko pitkä kävelymatka.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


8 10:stä

Ulla,
Rauma

+
Siisti ja tyylikäs.
-
Varjoisaa paikkaa ei ollut paitsi huoneessa. Yli 70 rappua huoneeseen oli rskas helteessä kulkea. Olisi kaivannut iltaohjelmaa. Rannalle ja kylälle illalla pimeä tie.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


9 10:stä

Anne,
Porvoo

+
Hotelli vielä uusi, joten paikat tyylikkäitä ja siistejä! Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Huone omalla altaalla aivan ihana! Suosittelen!
-
Terassilla voisi olla vähän enemmän näkösuojaa naapureihin ja ohikulkeviin asiakkaisiin (lasikaide portaille). Ruoka-aine-allergiat paremmin huomioon. Henk. kunta teki parhaansa vaihtoehtojen löytämiseksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.