1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia Isola Verde -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Saara,
Oulu

+
Kaunis ja siisti hotelli. Upeat näköalat isolta parvekkeelta. Hotellissa oli pääasiassa aikuisia eikä yhtään pikkulapsia, minkä vuoksi siellä oli erittäin rauhallista. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Heti sisäänkirjautuessa meille tarjottiin kuohuviiniä ja sormisyötävää. Lähiranta oli ihana ja siellä oli hyviä ravintoloita.
-
Hotelli oli vielä hieman kesken, esimerkiksi kuntosali, spa ja sähköt pitää viimeistellä.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


8 10:stä

Marika,
Lempäälä

+
Kaikkialla oli siistiä ja hotelli yllättävän valmis ottaen huomioon sen, että se on toiminut vasta muutaman viikon. Rauhaisa kiva yleinen allas-alue, hyvä kuntosali, pääosin ystävällinen ja hyvä palvelu. Tehokas itse säädettävä ilmastointi huoneessa. Hyvät suihkutuotteet hotellin puolesta tarjolla sekä vettä odottamassa jääkaapissa.
-
Esitteen havainnekuvat eivät vastanneet monilta osin todellisuutta. Esim.suuret korkeuserot eivät käyneet lainkaan ilmi esitteen tiedoista. Oli todella raskasta kiivetä 70 rappusta jyrkässä rinteessä omaan huoneeseen (3.krs). SPA ei ollut lainkaan toiminnassa, mikä oli meille pettymys. Aamiainen oli keskinkertainen ja organisoitu niin, että se ruuhkautui helposti. Huone oli odotuksiin nähden pieni ja siellä oli niukasti säilytystilaa ja muutoinkin niin ahdasta, että kahden matkalaukun kanssa oli todella vaikea mahtua kulkemaan. Suihku/wc tilassa vesi lainehti suihkun jälkeen, joten lasta olisi ollut suureksi avuksi. Vaatteiden ja pyyhkeiden kuivaamiseen erittäin vähän tilaa (tikkaat wc-tilassa). Hotellia ympäristöineen kuvattiin mukaan annetussa tervetulolapussa 100% savuttomaksi, mutta sillä tarkoitettiin vain huoneita. Terasseilla ja omilla sekä yleisillä allas-alueilla sai polttaa vapaasti, mikä oli ikävää meille, jotka emme polta. Hotellin hintataso mm. juomien suhteen olivat yllättävän korkea. Koimme, että 12 e tavallisesta drinkistä allasbaarissa (ainoa baari) oli liian paljon!

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


7 10:stä

Heli,
Helsinki

+
Allasalue kiva ja -tuolit miellyttävät, samoin iso parveke huoneissa oli kiva. Hotelli uusi ja siisti.
-
Allasalueelle lisää varjoja ja samoin terassipöytien äärelle. Terassipöytiä vain muutama missä voi syödä ulkona ja koska varjot puuttuivat, ei niissäkään voinut ruokailla juuri ollenkaan. Aamiaista todella epämiellyttävä syödä kuumassa sisätilassa. Vastaavaa ei ole tullut vastaan muissa hotelleissa. Aamiainen ei muutenkaan toiminut, koska tila oli ahdas ja konsepti ei muutenkaan loppuun asti mietitty. Muu ruokatarjonta ylihinnoiteltua ja eikä muutenkaan tarjonnut elämyksiä. Huoneisiin tilaa kuivata pyyhkeitä ym. Nyt puuttui ja ihmiset mm. virittelivät itse naruja parvekkeille. Parvekekalusteet voisi olla laadukkaammat.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


9 10:stä

Eve,
Vantaa

+
Uusi, siisti hotelli. Kauniilla rauhallisella paikalla. Luonto lähellä. Ihana aamujooga. Ystävällinen palvelu. Kaunis ja viihtyisä allasalue.
-
Live musiikkia hotellilla esim. kerran viikko.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


9 10:stä

Patricia,
Porvoo

+
Uusi ja siisti hotelli. Oma allas oli rahanarvoinen. Huoneissa kylpytakki ja tossut on kiva lisä. Yogatunnit hyviä.
-
Ruokalistaan lisää kasvis- ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


5 10:stä

Minna,
Helsinki

+
Uusi, tyylikäs ja moderni boutique-hotelli.
-
Kaikki oli keskeneräistä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


9 10:stä

Tarja,
Tampere

+
Kun kaikki saatiin (muutaman muistutuksen jälkeen) kuntoon (olimme 1.asiakkaat), kaikki toimi hyvin ja palvelukin ensimmäisen päivän sähläyksen (vars.ravintola) muuttui hyväksi. Hieno huone, laadukasta. Erinomainen liikuntavalikoima, mahtava ohjaaja (Lili). Hyvä respa. Laadukas ruoka, joskin juomat kalliita (vrt.muihin paikkakunnan ravintoloihin)
-
Vielä lisää liikuntaa (myös vesijumppa!) ja vapaa-ajan mahdollisuuksia, minibus-palvelu keskustaan (pidempi matka kuin mitä esite antaa ymmärtää), kauneus/hieronta/spa tms. mikä esitteessä..nyt ei ainakaan vielä ollut toiminnassa. Hotelli voisi järjestää myös illanviettoja, esim.kreikkalainen ilta tms. Nyt piti lähteä sitakia tanssimaan rantaravintolaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


9 10:stä

Susanna,
Helsinki

+
Uusi hotelli, hyvät uudet hienot puitteet! Rauhallista.
-
- hinnastot ja menu näkyville, mitä aterioita tarjotaan - siivouksen taso tippui päivä päivältä

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


7 10:stä

,

+
Siisti
-
Huonetta ei siivottu kuin kerran viikon aikana. Henkilökunta teki ylipitkiä työvuoroja, mikä näkyi väsymyksenä loppuviikosta.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


9 10:stä

Nea,
Espoo

+
Uusi ja tyylikäs hotelli. Upea allas-alue. Huoneet olivat yksinkertaisen tyylikkäät ja mahtavat sängyt, nukuttiin hyvin. Aamiaisbuffet oli alkukankeuden jälkeen hyvä. Hyvät joogat ja kuntosali. Ihanat siivoojat! Oli siistiä ja puhdasta
-
Aamiaisbuffetin järjestys ei ollut kovin toimiva, melkoinen sumppu ja koko ajan isot jonot. Lisäksi olisi ollut ihanaa, että hedelmiä ja marjoja olisi ollut enemmän. Allergeeneja ei ollut merkitty ja saimme olla tarkkana ettei tyttäremme syönyt pähkinää tai seesaminsiemeniä. Hotellilla olisi voinut olla myytävänä myös pientä purtavaa päivällä. Nyt osa ruuista oli melko erikoisia ja valitettavasti useista tarkistuksista huolimatta tyttäremme sai lounaasta allergisen reaktion. Onneksi selvittiin oksentamisella eikä epipeniä tarvittu. Hotellin sijainti oli suht hyvä, mutta osa teistä oli vielä rakenteilla ja supermarketiin sekä syömään piti lähteä Sivotaan. Toki etäisyydet oli kohtuulliset Sivotaan n 15 min kävellen ja Pargaankin vain puolisen tuntia autolla.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


Katso kaikki arvostelut

Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.