Villa Eleftheria

Villa Eleftheria sijaitsee kauniissa Perivoloksen kylässä Santorinin kaakkoisrannikolla. Hotellin viihtyisistä huoneista osa on kalkittu saarelle tyypilliseen tapaan. Täällä rentoudut hotellin pienen uima-altaan äärellä tai vietät päiviä mustahiekkaisella laavarannalla. Perivoloksen kylästä löydät sekä tavernoja että baareja

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 247 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Eleftheria koostuu useista rakennuksista, jotka on rakennettu perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Hotelli sopii kaikille, jotka etsivät rentoa lomaa lähellä tavernoja, rantaa ja aktiviteetteja.

Hotellin pienen uima-altaan ympärillä on aurinkotuoleja, joissa on mukava rentoutua vaikka hyvän kirjan ääressä. Allasbaarista voit tilata virkistäviä juomia. Kun haluat pulahtaa mereen, lähellä on mustahiekkainen laavarantaa.

Hotellissa on lounge sekä pieni kahvila. Lisäksi hotellissa on myös snackbaari / deli,joka tarjoulee yksinkertaisia annoksia-

Ilmainen wifi yleisissä tiloissa. Ilmainen pysäköinti.

Perissan ja Perivolon kylät ovat saman pitkän laavarannan äärellä. Perivolon eteläosassa ranta on eläväisempi, ja siellä on vesiurheilumahdollisuuksia ja rantabaareja. Ranta on laavahiekkaranta ja vesi on erittäin kirkasta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.