1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Remontoituja ja tyylikkäitä juniorsviittejä, joissa kaksi lisävuodemahdollisuutta vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone

Remontoituja ja tyylikkäitä kahden hengen huoneita, joissa pieni parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 22-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Tilavia, remontoituja ja tyylikkäitä perhehuoneita kahdella makuuhuoneella väliovella. Kahdelle hengelle varattaessa koostuu huone yhdestä makuuhuoneesta. 3-4 hengelle varattaessa koostuu huone kahdesta makuuhuoneesta yhteysovella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Remontoituja ja tyylikkäitä yksiöitä, joissa pieni parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle