1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Remontoituja juniorsviittejä, joissa kaksi lisävuodemahdollisuutta vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa pieni parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 22-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Tilavia, remontoituja perhehuoneita kahdella makuuhuoneella väliovella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Remontoituja yksiöitä, joissa pieni parisänky ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 27-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle