Kouros Village

Tervetuloa lomalle Santorinin saarelle ja Kouros Villageen, joka sijaitsee lähellä rantaa. Aikuisille suunnatussa hotellissa on perinteinen, kykladilainen tyyli sekä valkoiset julkisivut ja seiniä pitkin kasvavia kukkia. Rentoudu kauniilla allasalueella ja nauti aamiaispöydästä, josta löytyy välimerellisiä herkkuja. Hotelli sijaitsee Perissassa, jossa on viihtyisiä ravintoloita.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Superior-huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 429 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kouros Village sijaitsee mukavalla paikalla lähellä Perissan rantaa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Kouros Village on rakennettu perinteiseen tyyliin valkoisine julkisivuineen. Allasalueella on aurinkotuoleja,- varjoja ja allasbaari. Kivenheiton päässä kimmeltää Perissan kaunis ranta.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaispöytä välimerellisin annoksin. Maksuton wifi koko hotellissa ja vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Kävelymatka Perissaan, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Saaren pääkaupunki Fira sijaitsee 18 km päässä ja tänne pääsee helpoiten taksilla tai paikallisbussilla.

Ateriat

Aamiaispöytä.