Aqua Blue

  • Lähellä laavahiekkarantaa
  • Suuri allasalue merinäköalalla
  • Puolihoito lisämaksusta

Tervetuloa lomalle Aqua Blue -hotelliin, joka sijaitsee Perivoloksessa mustan laavahiekkarannan vieressä. Allasalueelta on upeat näkymät merelle ja ravintola tarjoilee maittavia annoksia. Hotelli sijaitsee rantakadulla, josta löytyy viihtyisiä tavernoita ja ravintoloita.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin hyvä asmiainen. Ja erityisen hyvä ettei se vaihdellut.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 410 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Modernin Aqua Blue -hotellin suurelta allasalueelta on kauniit näkymät. Hotellilla on kaksi allasta ja lastenallas. Isommassa altaassa on erillinen jacuzzi-osio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allas- ja rantapyyhkeet voi hakea vastaanotosta. Maksuton wifi ja ilmastointi koko hotellilla.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiainen ja täältä on myös näkymä allasalueelle ja Egeanmerelle. Lounaalla ja illallisella ruokalistalta löytyy kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Snackbaarista saa yksinkertaisia ruoka-annoksia ja välipaloja. Maksuton kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksuta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy 350 metrin päähän hotellilta, matkatavat tulee kuljettaa itse. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.