1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia, vaihtelevan kokoisia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi (yhteyden laatu vaihtelee) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Tilavia, vaihtelevan kokoisia ja yksinkertaisia superior-huoneita parivuoteella. Lisävuode normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi (yhteyden laatu vaihtelee) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia, vaihtelevan kokoisia yksiöitä. Yksinkertainen minikeittiö, jossa on jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi (yhteyden laatu vaihtelee) ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.