9 Muses Resort

  • Viihtyisä tunnelma
  • Kaunis ympäristö

9 Muses – hotellissa on viihtyisä tunnelma. Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja on tunnettu kauniista allasalueestaan. Täällä majoitut valoisissa kahden hengen huoneissa ja voit nauttia aamupalan hotellin ravintolassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Palvelu erinomaista, suojaisa hotellialue, ei liikenteen ääniä. Allas- ja hotellialueet siistit.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 40 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

9 Muses Resort on korkeatasoinen hotelli, jossa on mukava tunnelma. Hotelli koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita kutsutaan yhdeksän muusan mukaan. Arkkitehtuuri on sekoitus modernia ja perinteistä rakentamista. Hotelli sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä. Allasalueella on kolme allasta, joista yksi on lastenallas ja toinen poreallas. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allas-/rantaspyyhkeitä. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka ovat rantabaarin asiakkaiden käytössä. Allasbaari.

Ravintola, jossa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokalajeja. Aamiainen tarjoillaan buffetravintolassa, hotellin tavernassa saatavilla lounasta à la carte-listalta. Baari. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Kuntosali ja tenniskenttä. Maksuton wifi. Lähellä rantaa ja Perivoloksen ravintoloita ja baareja. Maksuton tennis ja kuntosali. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka hotellin asiakkaat saavat käyttöönsä kuponkia vastaan. Kupongit ovat saatavilla hotellin vastaanotosta.  Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoidon varanneille salaatti- ja jälkiruokabuffet, alku- ja pääruoan voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta.