Huoneet

Juniorsviitti

Vanhempia, tilavia ja hieman kuluneita juniorsviittejä, joissa jacuzzi kylpyhuoneessa. Kolmas ja neljäs henkilö mahdollisia lisävuoteella. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja hiustenkuivain. Minikeittiö, jossa yksinkertainen keittovarustus. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Vaihteleva sisustus. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 25- 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 neliötä.

Kahden hengen huone

Vanhempia ja hieman kuluneita kahden hengen huoneita, joissa maksuton ilmastointi. Maksuton wifi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Vaihteleva sisustus. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 17-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Superior -huone

Vanhempia ja hieman kuluneita superior -huoneita, joissa maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kolmas henkilö mahdollinen lisävuoteella. Tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Vaihteleva sisustus. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 18-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Sviitti

Vanhempia, perinteisiä ja hieman kuluneita sviittejä, joissa olohuoneosa sohvaryhmällä. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, jääkaappi ja hiustenkuivain. Minikeittiö, jossa yksinkertainen ja vanha keittovarustus. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Vaihteleva sisustus. Siivous 7 krt/viikko. Sviitit sijaitsevat rakennuksessa noin 70 metrin päässä oikealla päärakennuksesta.

Huonekoko: 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.