Epavlis

Epavlis tarjoaa puitteet rennon loman viettoon parhaimmillaan. Täällä on pieni allasalue, josta on upeat näkymät. Kamarin keskusta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja rantakadun varrella on mukavia ruokapaikkoja.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 6 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 463 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Epavlis sijaitsee korkealla paikalla rauhallisessa ympäristössä, kävelymatkan päässä Kamarin keskustasta ja rantakadusta. Allasalueelta ja vastaanotosta on kauniit näkymät Kamariin, merelle ja naapurisaari Anafille. Kaksi allasta, joista toinen sisätiloissa. Allasbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä.

Maksuton wifi vastaanotossa. Sauna, hamam ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali. Biljardia lisämaksusta. Pöytätennis. Leikkihuone lapsille. Korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä. Hotellin sijainnin ansiosta lentoliikenne ei ole häiritsevää ja voit nauttia rauhallisesta lomasta.

Ateriat

Aamiaispöytä.