Kokemuksia Costa Grand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 67 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hyvät siivojat. Hotellihuoneen siisteys hyvä.
-
Mukavampi henkilökunta ravintolassa. Gyminstruktör siisteys huono. Vanhoja, kuoleita kukkia. Aurinkotuolit epäsiistejä....

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen hlökunta. Rauhallinen ja viihtyisä. Hyvä sijainti.
-
Huoneessa voisi olla enemmän tuoleja ja esim pyykiteline, jolla voisi kuivattaa uimapukua.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen henkilökunta, riittävästi altaita ja aurinkotuoleja.
-
Kirjautuessa sisään henkilökunta voisi tarjota jo heti allaspyyhkeitä, kertoa tarkemmin check-out päivästä jolloin voi myös käyttää altaita, suihkumahdollisuus jne.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


10 10:stä

+
Rauhalliset allasalueet, erittäin hyvät suihkut ja sängyt. Hyvä sijainti.
-
Tämän tason hotellissa pitäisi olla tuorepuristettua mehua aamiaisella eikä laimennettua mehukattia!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


8 10:stä

+
Siisteys ja rauhallisuus hotellilla kunnossa, hyvät materiaali, monta erillistä poolia, kiva hotla-alue ja asiallinen palvelu.
-
Todella kalliit hinnat - rip off meininki. 2 rommiannosta 15€

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

+
Kaunis hotelli ja ympäristö, ihanat maisemat. Useita allas-alueita, joka rauhoitti kokonaisuutta. Erittäin siistiä, huoneet pidettiin siisteinä. Mukava tunnelma. Avulias respa, ystävällisiä ja jutteleva tarjoilijoita, myös muu henkilökunta merkillepantavan kohteliasta.
-
Aamupala oli perushyvä ja hyvin esillä mutta ei ehkä ihan vastannut hotellin muuta tasoa. Esim. juomat (mehuautomaatin juoma) olisivat voineet olla tuoreempia ja monipuolisempia, lisäksi kaipasin haudutettua teetä. Aamupalassa ei ollut kovin paljoa vaihtelua viikon aikana. Mereen menosta voisi olla vinkkejä. Oli ihana uida meressä kun ensin pääsi/uskalsi mennä sinne (uimakengät auttoivat ja kannattaa ottaa!).

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Costa Grand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

200 arvostelua
Erinomainen
 
94
Erittäin hyvä
 
51
Hyvä
 
32
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2019

Kirjoittanut Veera H

Idyllinen hotelli

Lastenaltaan päälle olisi hyvä olla varjo, koska nyt siinä voi olla vain myöhään, jos haluaa varjossa uittaa lasta. Aamupala ei ollut 5 tähden hotellin luokkaa. Siinä ei ollut mitään erikoista, vaikka vaihtuvuutta olikin hieman. Siivous oli hyvä ja henkilökunta siivosi ulkotiloja koko ajan. Saimme huoneen jo klo 10, vaikka virallinen aika olisi ollut vasta klo 14. Alkaspyyhkeet sai vaihtaa päivittäin, jos halusi. Lentokoneet lentää todella läheltä hotellia, mutta se ei erikoisemmin haitannut. Tilasimme hotellin kautta kuljetuksen lentokentältä. Olimme pyytäneet vauvalle turvakaukaloa ja se kuvattiin meille 5€ lisähintaan. Kaukaloa ei kuitenkaan ollut ja sanoimme, että emme siitä myöskään maksa. Kuski suuttui tästä ja heitti vain kassimme autosta ja kaasutti pois. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla rantakadun päässä. Kiva, että oli useampi allas jossa sai uida. Rannasta vaikea mennä uimaan, vaikka olisi kengät jalassa.

 
12.5.2019

Kirjoittanut riikkapa Maailma

Upea hotelli Kamarissa

Hotelli oli todella siisti, siivoojat kävivät päivittäin siivoamassa ja vaihtoivat pyyhkeet. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotellissa oli 4 poolia ja ranta asiakkaiden käytössä. Aamiainen oli hyvä, mutta samat ruoat oli joka aamu. Ainut miinus oli hotellin yläpuolelta lentävät koneet, joita meni noin 30 mim välein. Meteli oli kova ja viikossa kävi jo häiritsemään. Suosittelen hotellia lapsiperheille ja pariskunnille. Hotelli on kivasti syrjässä, mutta Kamarin keskusta on ihan lähellä.

 
2.10.2018

Kirjoittanut NHZ76 Espoo, Suomi

Upea uusi hotelli rannalla

Todella siisti ja tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva hotelli. Riittävästi uima-altaita ja aurinkotuoleja. Sijainti rantakadun päässä, lähellä palveluja. Aamiainen hyvä. Sijainti lähellä lentokenttää ja joitain saattaa häiritä laskeutuvien koneiden ääni, mutta meistä koneita oli kiva katsella. Kuntosali pieni, mutta ihan ok.

 
11.2.2020

Kirjoittanut Summertimesurfer

The best hotel in Santorini - superb rooms and food.

We were made to feel very welcome by the wonderful staff on our arrival. The room was excellent and clean with great facilities - ideal for a relaxing holiday in a beautiful location. There was a great choice available at breakfast, which set us up for spending the entire day on the beach and exploring the delightful village of Kamari.

 
18.12.2019

Kirjoittanut soshamonay1 Calgary, Kanada

Beautiful hotel- SUPER COMFY BEDS!!

We had a room that online told us it was a “walk out into the beach” room. It wasn’t... but the hotel has a bunch of separate pools all around and that was nice to see that we had our own to share with a couple other rooms. But then u can’t have the shades open in the day because people are sun tanning right THERE outside of your window. The beach is passed the pools and passed the beach rock. It’s a pretty beach, not as black as you see in photos. Nice and close to the beach walk where there’s lots of restaurants but they’re all boring and the same (imo) one fun thing was they let us swim in the pools after hours (topless!!!) that was fun. The beds were so comfortable that we just laid in bed all 3 days and lounged. It was great. Lots of parking on dirt parking lot. Sort of hard to find the hotel too... far away from oia but that’s not always a bad thing.