Kokemuksia Costa Grand Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 111 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Anne,
Oulu

+
Siisteys, ystävällinen hlökunta. Rauhallinen ja viihtyisä. Hyvä sijainti.
-
Huoneessa voisi olla enemmän tuoleja ja esim pyykiteline, jolla voisi kuivattaa uimapukua.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


7 10:stä

Kristina ,
Vaasa

+
Hyvät siivojat. Hotellihuoneen siisteys hyvä.
-
Mukavampi henkilökunta ravintolassa. Gyminstruktör siisteys huono. Vanhoja, kuoleita kukkia. Aurinkotuolit epäsiistejä....

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

Ulla,
Lieto

+
Siisteys, ystävällinen henkilökunta, riittävästi altaita ja aurinkotuoleja.
-
Kirjautuessa sisään henkilökunta voisi tarjota jo heti allaspyyhkeitä, kertoa tarkemmin check-out päivästä jolloin voi myös käyttää altaita, suihkumahdollisuus jne.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


10 10:stä

Sanna,
Turku

+
Rauhalliset allasalueet, erittäin hyvät suihkut ja sängyt. Hyvä sijainti.
-
Tämän tason hotellissa pitäisi olla tuorepuristettua mehua aamiaisella eikä laimennettua mehukattia!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


8 10:stä

Minna,
Helsinki

+
Siisteys ja rauhallisuus hotellilla kunnossa, hyvät materiaali, monta erillistä poolia, kiva hotla-alue ja asiallinen palvelu.
-
Todella kalliit hinnat - rip off meininki. 2 rommiannosta 15€

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

Marita,
Sipoo

+
Kaunis hotelli ja ympäristö, ihanat maisemat. Useita allas-alueita, joka rauhoitti kokonaisuutta. Erittäin siistiä, huoneet pidettiin siisteinä. Mukava tunnelma. Avulias respa, ystävällisiä ja jutteleva tarjoilijoita, myös muu henkilökunta merkillepantavan kohteliasta.
-
Aamupala oli perushyvä ja hyvin esillä mutta ei ehkä ihan vastannut hotellin muuta tasoa. Esim. juomat (mehuautomaatin juoma) olisivat voineet olla tuoreempia ja monipuolisempia, lisäksi kaipasin haudutettua teetä. Aamupalassa ei ollut kovin paljoa vaihtelua viikon aikana. Mereen menosta voisi olla vinkkejä. Oli ihana uida meressä kun ensin pääsi/uskalsi mennä sinne (uimakengät auttoivat ja kannattaa ottaa!).

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

Maarit,
Kalanti

+
Hyvä sänky. Jääkaapissa oli 2 litran vesipullo.
-
Huono ranta. Altaissa ei veden lämmitystä, kahtena tuulisena päivänä vesi kylmää. Aamiaisella ei ollut kun yhtä kahvia tarjolla, ei esim. cappuccinoa saanut kun tilauksesta.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


10 10:stä

Kaspar,
Helsinki

+
Kaikki toimi
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

Jaana ,
Vantaa

+
Siisti, uusi hotelli. Uima-altaiden rantatuolit hyvin saatavilla, kuten myös rannan rantatuolit. Siivous ensiluokkaista.
-
Aamiaistarjoilun henkilökunta voisi olla ystävällisempää, nyt tervehtiminenkin oli vaikeaa. Söimme lounasta kerran, mutta se jäi ainoaksi kerraksi - ruoka ei ollut hyvänmakuista.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


10 10:stä

Hanna-Maija,
Oulu

+
Allasalueet.
-
Gluteenittomat vaihtoehdot esille (esim leivät)aamupalalle. Muutenkin vilja-allergiset voisi ottaa enemmän huomioon.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Costa Grand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

201 arvostelua
Erinomainen
 
94
Erittäin hyvä
 
52
Hyvä
 
32
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2019

Kirjoittanut Veera H

Idyllinen hotelli

Lastenaltaan päälle olisi hyvä olla varjo, koska nyt siinä voi olla vain myöhään, jos haluaa varjossa uittaa lasta. Aamupala ei ollut 5 tähden hotellin luokkaa. Siinä ei ollut mitään erikoista, vaikka vaihtuvuutta olikin hieman. Siivous oli hyvä ja henkilökunta siivosi ulkotiloja koko ajan. Saimme huoneen jo klo 10, vaikka virallinen aika olisi ollut vasta klo 14. Alkaspyyhkeet sai vaihtaa päivittäin, jos halusi. Lentokoneet lentää todella läheltä hotellia, mutta se ei erikoisemmin haitannut. Tilasimme hotellin kautta kuljetuksen lentokentältä. Olimme pyytäneet vauvalle turvakaukaloa ja se kuvattiin meille 5€ lisähintaan. Kaukaloa ei kuitenkaan ollut ja sanoimme, että emme siitä myöskään maksa. Kuski suuttui tästä ja heitti vain kassimme autosta ja kaasutti pois. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla rantakadun päässä. Kiva, että oli useampi allas jossa sai uida. Rannasta vaikea mennä uimaan, vaikka olisi kengät jalassa.

 
12.5.2019

Kirjoittanut riikkapa Maailma

Upea hotelli Kamarissa

Hotelli oli todella siisti, siivoojat kävivät päivittäin siivoamassa ja vaihtoivat pyyhkeet. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hotellissa oli 4 poolia ja ranta asiakkaiden käytössä. Aamiainen oli hyvä, mutta samat ruoat oli joka aamu. Ainut miinus oli hotellin yläpuolelta lentävät koneet, joita meni noin 30 mim välein. Meteli oli kova ja viikossa kävi jo häiritsemään. Suosittelen hotellia lapsiperheille ja pariskunnille. Hotelli on kivasti syrjässä, mutta Kamarin keskusta on ihan lähellä.

 
2.10.2018

Kirjoittanut NHZ76 Espoo, Suomi

Upea uusi hotelli rannalla

Todella siisti ja tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva hotelli. Riittävästi uima-altaita ja aurinkotuoleja. Sijainti rantakadun päässä, lähellä palveluja. Aamiainen hyvä. Sijainti lähellä lentokenttää ja joitain saattaa häiritä laskeutuvien koneiden ääni, mutta meistä koneita oli kiva katsella. Kuntosali pieni, mutta ihan ok.

 
8.11.2019

Kirjoittanut jordanrO8471BT

Beautiful stay in Santorini

Stayed at the Costa Grand Resort & Spa for a week with my husband on our honeymoon, and it was wonderful! It has a beautiful view of the ocean, pool right outside our room with awesome sun beds and chairs, walking distance to restaurants and shops, tons of fun activities to do nearby! Airport close by so the planes were loud, but honestly wasn't an issue at all! Great service, very clean and gorgeous resort. Friendly staff. We also paid for the breakfast service and it was incredible. So many different types of food! Definitely recommend. Also, the sand on our beach was very rock-like from the volcanic rock, hard to walk on but still beautiful. All around beautiful and very satisfying stay!!

 
2.11.2019

Kirjoittanut monimouse28 Australian Capital Territory, Australia

Greece, Santorini

We stayed at the Costa Grand in September 2019. It was the most amazing place. You couldn't ask for more. The staff and facilities were outstanding. The restaurant was fantastic and the surrounding little taverns were full of life. The accommodation and the beautiful white village itself was magical Several swimming pools as well as the beach was just a dream. Thank you to all the staff and especially to the manager, Nasso (Thanasis) who did everything to find us extra accommodation when the ferries were stopped due to bad weather. I for one will certainly be back to this paradise. Monika Adam