1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa poreamme. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi/baari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja aamutossut. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, jotka on sisustettu perinteistä kykladilaista tyyliä kunnioittaen. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi/baari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja aamutossut. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superiorhuone

Superiorhuoneita, joissa poreallas ulkona. Huoneet ovat erilaisia ja osa on kahdessa kerroksessa. Sohvaryhmä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi/baari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja aamutossut. Maksuton wifi. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle