Antinea

  • Näkymä Kamariin ja merelle
  • Spa ja ihania hoitoja

Hotelli Antineassa vietät loman upeissa maisemissa, jotka avautuvat yli Kamarin aina kimaltavalle merelle. Vietä rentouttavia lomapäiviä kahdella eri allasalueella ja hemmottele itseäsi hotellin spa-osaston hoidoissa. Kun haluat lomaasi hieman enemmän luksusta, varaa juniorsviitti tai superiorhuone, jossa on oma poreamme.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Superior-huoneita 1–3 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Juniorsviittejä omalla altaalla 2-3 hengelle (kesä 2018).

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta ystävällistä, näköalat hienot ja alunperin hotelli ollut varmasti hyvä mutta nyt tar...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 337 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Antinea sijaitsee Kamarin huipulla, josta avautuu näkymä kylään ja merelle. Hotellialue koostuu useista rakennuksista, joiden välillä pääsee kulkemaan pieniä kivipäällysteisiä polkuja ja portaita pitkin. Kaksi allasaluetta, aurikotuoleja ja -varjoja sekä maksuttomat pyyhkeet altaalla. Allasbaari. Ulkojacuzzi (ei lämmitetty).

Ravintola, jossa tarjoillaan aamiaispöytä ja lounasta ja illallista à la carte-listalta. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Sauna, turkkilainen sauna sekä erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Hotelli sijaitsee mäen päällä. Hotellille vie noin 200 metriä pitkä ja jyrkkä tie. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellilta, matkatavaroita ei kuljeteta. Rajoitetusti paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Huomioithan mikäli majoitut superior-huoneessa jacuzzilla ja matkustat alle 12-vuotiaan kanssa: Hotelli pyytää sisäänkirjautuessa allekirjoittamaan hotellin ehtojen mukaisen vastuuvapaustodistuksen, jonka mukaan vanhemmat vastaavat lasten jacuzzin käytöstä.