Vistamare Suites

Haluatko majoittua Imeroviglin sydämessä upeita merinäkymiä ihaillen? Tässä tapauksessa hotelli Vistamare Suites sopii sinulle täydellisesti. Pulahda uimaan hotellin pieneen jacuzziin ja nauti omasta rauhasta kävelyetäisyyden päässä Santorinin tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Superior -yksiöitä 2 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle. Deluxe -sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 199 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 6 km
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vistamare Suites sijaitsee Imeroviglin kylän keskustassa ja täältä on upeat maisemat tulivuorelle, Egeanmerelle ja Thirassian saarelle. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta ja vain muutaman minuutin päässä on putiikkeja, tavernoita ja bussiasema. Pulahda hotellin pieneen jacuzziin, jota ei ole lämmitetty kesäaikaan. Mikäli majoitut deluxe -sviitissä, on käytössäsi oma, yksityinen jacuzzi.

Hotellilla on á la carte-aamiainen ja pieni snackbaari, josta saa kylmiä annoksia ja raikkaita juomia. Hemmottele itseäsi sisarhotellin spa-osastolla lisämaksusta. Noin 15 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Fira, Santorinin pääkaupunki.

Ateriat

Aamiainen.