Kokemuksia Regina Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 16 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta,aamiainen,rauhallinen ja siisti.Henkeäsalpaava näköala. Kokonaisuudessaan ylitti odotuksemme. Täydellinen paikka romanttiselle lomalle
-
Ei parannettavaa löydy

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


10 10:stä

+
Hotellilla oli oma kissa, ja kissaihmisinä meitä se ilahdutti paljon. Rauhallinen sijainti ja kertakaikkiaan mahtava näköala. Poikkeuksellisen hyvä aamupala. Ystävällinen ja asiallinen palvelu.
-
Kotiin lähtiessä kuljetuksemme hotellilta lähti klo 17:15. Huoneen luovutus oli klo 12. Toivoimme myöhäisempää luovutusta, mutta se ei järjestynyt, mikä oli harmi. Saimme toki viettää odotusajan hotellilla ja tavaransäilytys ja ruokailu yms. luonnollisesti järjestyi. Olisin kuitenkin kaivannut mahdollisuutta käydä suihkussa ennen lähtöä, koska kyseessä on varsin lämmin ja hikinen matkakohde.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Regina Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

364 arvostelua
Erinomainen
 
236
Erittäin hyvä
 
85
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

24.11.2013

Kirjoittanut LuisaC387 Derby, Yhdistynyt kuningaskunta

Henkeäsalpaavat näkymät!!

Viikon loma hotelli Regina Maressa oli satumainen. Täydellinen sijainti Imeroviglissä, upeat näkymät Santorinin kalderalle ja Egeanmerelle. Perustason huone, jossa yövyimme, oli hyvin pieni mutta siisti. Ei tilaa vaatteille missään!! Kylpyhuone oli vähän nuhjuinen ja kaipaisi kunnostusta sekä uusia kylpypyyhkeitä, nykyiset olivat tosi painavia. Aamiainen oli upea, mahtavat valikoimat mannermaisia ja kreikkalaisia aamiaisherkkuja. Lounastarjoilu oli myös oikein hyvä, tosin hieman hidas. Parin minuutin matkan päässä on muutama minimarketti. Firan kaupunkiin kävelee 40 minuuttia pikkutietä pitkin. Oiaan pääsee bussilla vartissa, siellä on kauniita kauppoja ja useita ruokapaikkoja. Auringonlasku Oiassa on vaikuttava, mutta hyvin vilkas ja ruuhkainen. Hotellihenkilökunta oli todella avuliasta ja ystävällistä. Iso kiitos sille, joka kantoi meidän matkatavaramme huoneeseen. Santorini on upea saari jossa on mahtavat näkymät ja paljon muutakin tutkimisen arvoista. Me palaamme ehdottomasti takaisin.

 
17.10.2019

Kirjoittanut Luisvillacortachicas

Highly recommended!

The view is out of this world! The staff is kind and attentive. The food delicious and you have variety to eat from. Quiet and idyllic to relax and find some peace of mind. You have to go to the Honey Moon room if you are with your loved one :)

 
13.10.2019

Kirjoittanut donnarG3705CP

Exceptional service

The Regina Mare has friendly and very helpful staff and is located in a beautiful spot. It’s close to lots of sites and shopping. We loved our time with you Helen, Jonnys, Helias, Maria, Linda and Miranda

 
12.10.2019

Kirjoittanut marktB2626QT Santorini, Kreikka

Wonderful Hotel

I can’t say enough good things about this place.Helen and her staff are the best.you I’ll not want for anything here,great food and drink and anything else you need.And the view is amazing.There is quite a few steps to get there but the view and the staff are well worth it. Call them when you get to the square and they will come up and carry your luggage down for you. And the place is spotless,they work hard to make your stay one you will never forget.also the breakfast buffet is wonderful with many choices.We were in room 8 with a great balcony and view of the caldera,no need to go anywhere else to see the famous sunset.Photos are the view from our balcony

 
5.10.2019

Kirjoittanut Vinifile Bourne, Massachusetts

Breathtaking View!

While our room was small and our aerobic exercise was satisfied simply walking from the hotel up hill each day. We really enjoyed our stay. The service was excellent. Everyone seemed to really enjoy working with the quests. Then there is the view! Each sunset, each day was a new postcard. Again the staff was helpful with whatever question or request we had.