1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia ja valoisia juniorsviittejä. Parivuode ja istuinryhmä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huoneiden koko ja sisustus vaihtelee.
Huonekoko: noin 22-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Kodikkaita superior-huoneita, joissa moderni vaalea sisustus. Parivuode. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huoneiden koko ja sisustus vaihtelee.
Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, jotka on sisustettu perinteiseen kykladilaiseen tyyliin. Parivuode ja minikeittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella. Jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Jaettu parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huoneistojen koko ja sisustus vaihtelee.
Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.