Rhodos Horizon City

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Rhodos Horizon City on hiljattain remontoitu hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Rodoksen kaupungissa. Hotellissa vallitsee aikuismainen tunnelma – vietä leppoisia lomapäiviä aurinkovarjon alla altaalla. Täällä majoitut lähellä Ellin rantaa, ostosmahdollisuuksia ja vanhaa kaupunkia ravintoloineen.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1890 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain remontoitu hotelli Rhodos Horizon City toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat ja se sijaitsee hyvällä paikalla Rodoksen kaupungissa. Hotellilla on allasalue maksuttomin aurinkotuolein ja -varjoin sekä allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia. Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaista ja à la carte-menu koko päivän. Baari.

Hotellilta on kävelymatka Ellin rannalle, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Mandrakin satama ja vanha kaupunki viihtyisine kujineen sijaitsee myös lähistöllä.

Ateriat

Aamiaispöytä.