1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Manousos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Tania,
Helsinki

+
Kaikki ok, paitsi hotellin lähellä oleva baari, josta joka ilta kuului musiikkia tosi lujaa. Häiritsi yöunia. Meillä huone 7 kerroksessa jossa todella ihana merinäköala ja ihana terassi, mutta ikävä kyllä muutkin käyttivät sitä illalla/yöllä juhlimiseen. Kuuntelivat musiikkia ja joivat alkoholia. Ainoastaan yksi nuori nainen kävi kyselemässä meiltä onko ok että ovat siellä. Luulin että terassi on vain ja ainoastaan meitä varten jolla on huone siellä.
-
Hmmmmm….

Vahvistettu asiakas: 2019-07-10


1 10:stä

,

+
Hyvä aamupala
-
Ruotsalaiset nuorukaiset huusivat ja juhlivat niin kovasti, että valvoin 3 yötä. En lähde enää Apollo -matkojen hotelleihin.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


8 10:stä

Tuula,
Lohja

+
Hyvällä paikalla. Siisti. Ystävällinen henkilökunta. Parvekkeen kuivausteline hyvä.
-
Ovien äänieristys huono. Jääkaappi huono. Parvekkeen oven lukko rikki. Ammeen tilalla mieluummin pelkkä suihku.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


9 10:stä

Leena,
Helsinki

+
Hotellin keskeinen sijainti oli hyvä - lyhyet matkat kauppoihin, rannoille , satamaan sekä Vanhaan kaupunkiin. Hotellin aamiainen oli runsas ja monipuolinen.
-
Voisiko hotelli vaikuttaa jokaöiseen lähikadun musiikin jumputukseen joka jatkui pitkälle äämuyöhön? Me onneksi nukuimme hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


8 10:stä

Petri,
Helsinki

+
Siisti ja hyvin hoidettu. Keväälläkin viileään aikaan sopiva huonelämpötila.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-24


10 10:stä

Marianne,
Nykøbing F

+
Det nye pool område.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


8 10:stä

Niels,
Greve

+
Ligger centralt
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-05


9 10:stä

Mads,
Randers

+
Et meget venligt og kompetent personale, som er åbne overfor værelsesrokeringer og derudover var værelserne også rigtig fine til prisen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-21


9 10:stä

jon,
Nøtterøy

+
Pent og delikat rom med vannkoker, kjøleskap, safe, god skapplass med kleshengere og skuffer, alltid varmt vann i dusjen og god aircon. Nye håndklær hver dag. Det aller beste var kanskje senga, den var helt på høyde med den hjemme. Hyggelige ansatte. Kan bare anbefales.
-
Dette hotellet kan sammenlignes med vanlige hotell hjemme i Norge.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-10


8 10:stä

Thomas ,
Drammen

+
Belggenhet - dvs. nærhet til både strand og sentrum.
-
Mere variert frokost (endre daglig type pålegg). Knekkebrød var et savn. Stekt egg hadde for mye olje; ble alt for mye fett. Vi var jo klar over at det kunne bli støy siden hotellet ligger i nærheten av barer. Men, vi opplevde noe støy innen hotellet midt på natten ved flere anledninger. Her kunne nok hotellet fått stoppet dette. Vi observerte en sikkerhetsvakt tidligere på ettermiddag/kveld. Men så/hørte intet til denne ved støy. Støy kom kun fra ungdommer. Kanskje litt mere smilende/imøtekommende personale (særlig ved frokosten).

Vahvistettu asiakas: 2019-07-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Manousos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 3,5/5 Siisteys

41% matkustajista suositttelee

194 arvostelua
Erinomainen
 
32
Erittäin hyvä
 
52
Hyvä
 
57
Ei kovin hyvä
 
24
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

14.8.2018

Kirjoittanut trvveller

Hyvä sijainti

Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Huoneet pidetään siistinä ja henkilökunta on kielitaitoista ja mukavaa. Olimme talon rauhallisemmalla puolella, joten viereisen ”baarikadun” melu ei kuulunut. Uima-allas on hyvä, alue vähän pieni ja makuuni liian varjoisa suurimmassa osassa aluetta. Ruotsalaisia nuoria ihan älytön määrä ja he mekastivat allasalueella muista välittämättä. Se oli ainut miinuspuoli. Voisivat pitää siis heidät paremmin kurissa. Pahimmillaan 3 eri ryhmän kaiuttimista kuunneltiin täysillä eri ruotsalaista musiikkia, ei pahemmin pystynyt rentoutumaan. Aamupala ok. Turvallinen olo ja jatkuva vartiointi. Hotellissa saatavilla all inclusive.

 
13.6.2018

Kirjoittanut SaaraJ38 Jyväskylä, Suomi

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla

Hotelli itsessään on todella mieluinen. Huone pidetään todella siistinä, henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, aamupala on mitä kattavin, todella hyvä. Mukavaksi yllätykseksi saimme huoneen ylimmästä kerroksesta merelle päin. Parvekkeella oli mukava nautiskella aurinkoa. Tuuli sillä puolella on kova, mutta pitää mukavasti viileänä. Huoneesta löytyi jääkaappi joka oli todella tarpeellinen. Ilmastointimahdollisuus löytyi huoneesta myös. Ainoa miinuspuoli itse hotellihuoneessa oli se, että jouduimme joka kerta jännittämään avautuuko meille huoneen ovi. Kosteus ja kuumuus aiheutti ongelmia avainkorttilukon toiminnassa. Ainakin pariin otteeseen jouduimme hakea henkilökunnan jotta pääsemme huoneeseen. Olosuhteet tietysti on mitä ne on. Allasalue oli viihtyisä, ainoastaan ruotsalaiset nuoret pitivät mekkalaa altailla joka saattaa häiritä rauhaa rakastavia. Öisin baarikadulta kantautuva melu ylsi erittäin selkeästi myös ylimpään kerrokseen, mutta korvatulpilla asia oli korjattavissa. Nukuimme todella hyvin joka yö. Sijainti muuten on todella kätevä. Vastapäätä löytyy heti marketti ruoka- ja juomaostoksia varten ja kaikkialle on lyhyt matka. Rantakin on ihan vieressä. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, mutta ruotsalaiset nuoret saisivat laittaa parempaan ruotuun. Kiitos.

 
12.9.2017

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

Hyvä sijainti, erinomainen henkilökunta

Hyvä ja keskeinen sijainti, todella hyvä ja kiva henkilökunta, ruoka ok, paljon ruotsalaista nuoriso jotka jaksoi bailata . Kiva että oli allas, vaikkakin pieni missä pystyi viilentymään kun oli kuuma. Ilmastointi toimi, mutta hotellin hissit olivat pelottavia ja usein Out of ordet. Meillä huone oli 5 kerroksessa, joten melu ei sinne kuulunut.

 
10.7.2017

Kirjoittanut HMS1212 Tampere, Suomi

Melua

Hotellissa oli mukava kattohuoneisto, josta näkymä merelle. Mahduimme kaikki viisi kaverusta samaan tilavaan huoneeseen. Aamiainen oli monipuolinen. Illalla meteli alkoi ja jatkui aamuun asti. Hotellissa on paljon skandinaavisia nuoria, jotka juhlivat läpi lomansa. Baarikadun musiikki ja huutelut kuuluivat huoneeseen. Korvatulpat siis mukaan. Hotellissa hyvä siivous ja plussaa vartioista jotka varmistavat ettei öykkäröinti tuo vaaraa. Hotellin viereisellä kadulla myös palvelee suomea puhuva lääkäri. Allasalue aika pieni ja vähän rantatuoleja, mutta onneksi oli meri lähellä. Kävelymatka keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Ravintoloita erittäin hyvin lähellä.

 
21.6.2019

Kirjoittanut 680das

Beautifull hotel

Best service from all the staff of the hotels nice pool and nice relaxing rooms with all the comforts and you know the stuff that every tourist need for to be good and relaxed... I Will be back for sure