1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Manousos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 150 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

,

+
Yllätys, huoneessa oli vedenkeitin.
-
Suoraryhtinen kaipaisi edes yhden litteän, pehmeän tyynyn. Kaikki kolme tyynyä olivat vakiokokoa ja muuten hyviä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-04


9 10:stä

Tiia,

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta. Aluksi saimme huoneen ensimmäisestä kerroksesta ja se ei vastannut mielikuvaa joka hotellista tuli esitteen perusteella. Huone siisti mutta pieni ja parvekkeen sijainti oli huono. Se oli kuin "kellarissa" olisi istunut eikä aurinkokaan päässyt paistamaan. Saimme kuitenkin vaihdettua huonetta ja olimme erittäin tyytyväisiä 6. kerroksen huoneeseemme, josta hyvät näkymät yli kaupungin. Hotelli erittäin siisti ja hyvällä paikalla, lyhyt matka rantaan eikä esim. vaateostoksillekaan pitkästi matkaa. Uima-allas pieni, tosin sillä ei meille ollut väliä kun suuntasimme aina rannalle auringon ottoon. Aamupala oikein hyvä ja monipuolinen. Voisimme todellakin lähteä uudelleen tähän hotelliin.
-
Ne alimman kerroksen sivuosan huoneet/parvekkeet, niihin emme mielellään majoittuisi koska meille parvekkeen sijainnilla ja näköalalla on merkitystä.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


8 10:stä

Tuulikki,
Haapavesi

+
Siisti hotelli, henkilökunta ystävällistä, hyvä palvelu ja aamupala monipuolinen.
-
Nuoret metlöivät hieman viereisessä huoneessa aamuyöllä, mutta sovimme asian heidän kanssaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


9 10:stä

Anita,
Köyhänperä

+
Loistava sijainti, kiva pieni allasalue. Tehokas ilmastointi ja todella siisti hotelli. Hyvä palvelu. Pieniä lapsia ei ollut hotellissa, niinkuin oli luvattu.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


8 10:stä

Harri ,
Oulu

+
Lyhyt matka jalan kulkemiseen keskustassa. Aula siisti ja henkilökunta +siivoojat erittäin keskustelu ja auttavais haluisia.
-
Aamupalat liian öljyisiä/rasvaisia suomalaiseen makuun eli jättää välillä väliin ja syö muualla. Kaikissa hotelleissa ilmastointi puhaltaa petiin mikä yleistä ja hankalaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-21


7 10:stä

Joni,
Rovaniemi

+
Henkilökunta aivan mahtava
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-21


8 10:stä

Pirjo,
Helsinki

+
Vedenkeitin plussaa.
-
Tallelokero pitäisi saada jo illalla, eikä vasta aamulla.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


10 10:stä

Heikki ,
Liperi

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


3 10:stä

Heli,
Pori

+
Uusi allas
-
Pikkupurtavaa allasbaariin!

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


8 10:stä

Henri,
Kouvola

+
-
Huoneen jääkaappia ei saatu toimimaan kehoituksista huolimatta

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Manousos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 3,5/5 Siisteys

41% matkustajista suositttelee

213 arvostelua
Erinomainen
 
36
Erittäin hyvä
 
59
Hyvä
 
63
Ei kovin hyvä
 
26
Huono
 
30

Viimeisimmät 5 arviota

14.8.2018

Kirjoittanut trvveller

Hyvä sijainti

Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Huoneet pidetään siistinä ja henkilökunta on kielitaitoista ja mukavaa. Olimme talon rauhallisemmalla puolella, joten viereisen ”baarikadun” melu ei kuulunut. Uima-allas on hyvä, alue vähän pieni ja makuuni liian varjoisa suurimmassa osassa aluetta. Ruotsalaisia nuoria ihan älytön määrä ja he mekastivat allasalueella muista välittämättä. Se oli ainut miinuspuoli. Voisivat pitää siis heidät paremmin kurissa. Pahimmillaan 3 eri ryhmän kaiuttimista kuunneltiin täysillä eri ruotsalaista musiikkia, ei pahemmin pystynyt rentoutumaan. Aamupala ok. Turvallinen olo ja jatkuva vartiointi. Hotellissa saatavilla all inclusive.

 
13.6.2018

Kirjoittanut SaaraJ38 Jyväskylä, Suomi

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla

Hotelli itsessään on todella mieluinen. Huone pidetään todella siistinä, henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, aamupala on mitä kattavin, todella hyvä. Mukavaksi yllätykseksi saimme huoneen ylimmästä kerroksesta merelle päin. Parvekkeella oli mukava nautiskella aurinkoa. Tuuli sillä puolella on kova, mutta pitää mukavasti viileänä. Huoneesta löytyi jääkaappi joka oli todella tarpeellinen. Ilmastointimahdollisuus löytyi huoneesta myös. Ainoa miinuspuoli itse hotellihuoneessa oli se, että jouduimme joka kerta jännittämään avautuuko meille huoneen ovi. Kosteus ja kuumuus aiheutti ongelmia avainkorttilukon toiminnassa. Ainakin pariin otteeseen jouduimme hakea henkilökunnan jotta pääsemme huoneeseen. Olosuhteet tietysti on mitä ne on. Allasalue oli viihtyisä, ainoastaan ruotsalaiset nuoret pitivät mekkalaa altailla joka saattaa häiritä rauhaa rakastavia. Öisin baarikadulta kantautuva melu ylsi erittäin selkeästi myös ylimpään kerrokseen, mutta korvatulpilla asia oli korjattavissa. Nukuimme todella hyvin joka yö. Sijainti muuten on todella kätevä. Vastapäätä löytyy heti marketti ruoka- ja juomaostoksia varten ja kaikkialle on lyhyt matka. Rantakin on ihan vieressä. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, mutta ruotsalaiset nuoret saisivat laittaa parempaan ruotuun. Kiitos.

 
12.9.2017

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

Hyvä sijainti, erinomainen henkilökunta

Hyvä ja keskeinen sijainti, todella hyvä ja kiva henkilökunta, ruoka ok, paljon ruotsalaista nuoriso jotka jaksoi bailata . Kiva että oli allas, vaikkakin pieni missä pystyi viilentymään kun oli kuuma. Ilmastointi toimi, mutta hotellin hissit olivat pelottavia ja usein Out of ordet. Meillä huone oli 5 kerroksessa, joten melu ei sinne kuulunut.

 
10.7.2017

Kirjoittanut HMS1212 Tampere, Suomi

Melua

Hotellissa oli mukava kattohuoneisto, josta näkymä merelle. Mahduimme kaikki viisi kaverusta samaan tilavaan huoneeseen. Aamiainen oli monipuolinen. Illalla meteli alkoi ja jatkui aamuun asti. Hotellissa on paljon skandinaavisia nuoria, jotka juhlivat läpi lomansa. Baarikadun musiikki ja huutelut kuuluivat huoneeseen. Korvatulpat siis mukaan. Hotellissa hyvä siivous ja plussaa vartioista jotka varmistavat ettei öykkäröinti tuo vaaraa. Hotellin viereisellä kadulla myös palvelee suomea puhuva lääkäri. Allasalue aika pieni ja vähän rantatuoleja, mutta onneksi oli meri lähellä. Kävelymatka keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Ravintoloita erittäin hyvin lähellä.

 
14.9.2019

Kirjoittanut Tarmo T

Hotell with good price

Breakfest was good. Old city and castle not far away from hotel. Lot of restaurants around. My room was not big but enough for stay for fiew days. I would recommend this hotel primarily because of good price quality ratio.