1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Grand Mitsis Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Tanja,
Kajaani

+
ihanat ravintolapalvelut ja henkilökunta!
-
Meille vissiin sattui "ei remontoitu" huone :( kokolattiamatto nuhjuinen..kuluneisuutta huoneessa, odotukset oli isommat neljän tähden hotellista -tai lähinnä siitä huoneesta!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

Taina,

+
olosuhteet huomioiden siisti
-
homeenhaju alakerroksissa erityisesti kellarikerroksessa huoneen WC:ssä olematon ilmanvaihto

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

Matti,
Kajaani

+
-
Huoneen oven äänieristys surkea kaikki käytävän äänet kuuluvat sisään.Suihkussa käynti hankala.Huono jalkaisella käytätön paikka.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

sanna,

+
Ruoka & juomat. Sijainti. Altaat. Ulkokuntosali.
-
Yöpalalle myös jogurttia, hedelmiä tms. Rempan henkilökunta ei ollut enää lähtiessä kiinnostunut miten meidän loma sujunut.. lähinnä kiire päästä eroon? Muuten olivat kyllä ystävällisiä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


7 10:stä

Noora,
Joensuu

+
Hyvä sijainti. Hyvä ruoka, varsinkin alacarte ravintoloissa. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Huoneen jääkaapissa aina kylmää juotavaa.
-
Huoneet pitää pikaisesti remontoida. Kamalat kokolattiamatot kiireesti pois. Aurinkotuolit varaaminen joku roti. Aktiviteetit, illallisen teemat ja iltaohjelmaa paremmin esille ja tasoa voisi niissä nostaa. Laadukkaammat pelivälineet, tennis, pingis ja biljardi.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


8 10:stä

Kirsi ,
Mikkeli

+
Henkilökunta avuliasta
-
Kylpyamme huono, ilmastointi monessa huoneessa rikki. Ala carte ravintolat huonoja (bufeen yhteydessä)

Vahvistettu asiakas: 2018-10-15


8 10:stä

,

+
Isot tilat, viihtyisä
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-15


7 10:stä

PIa,
Vääksy

+
Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-15


9 10:stä

Mikko,
Vimpeli

+
-
Mielestäni pöytiin saattaminen aivan turhaa jokainen osaa mennä tyhjälle paikalle.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


8 10:stä

Mirva,
Oulu

+
Monipuoliset ulkotilaa. Harrastus mahdollisuuksia. Lähellä rantaa.
-
Vaihtelevampi aamupala.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Grand Mitsis Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

3030 arvostelua
Erinomainen
 
1738
Erittäin hyvä
 
771
Hyvä
 
310
Ei kovin hyvä
 
133
Huono
 
78

Viimeisimmät 5 arviota

7.11.2018

Kirjoittanut JuhaniU3

Hyvä ja rauhallinen

Huoneet oli pienet .Avaimet vanhanaikaisia .Siivous oli hyvää ,joka päivä imuroitiin ,myös parveke.Baarikaappi kuului hintaan jota täydennettiin .Ruoka oli hyvää ,ja monipuolista.Myös välipalat maukkaita Sopii paremmin aikuisille.

 
17.7.2018

Kirjoittanut VilleVuorenkyla Hämeenlinna, Suomi

Entistäkin parempi 2018!

Useimmat hotellit vuosien varrella rapistuvat ja säästöt syövät palvelun tasoa. Tämä ei todellakaan ole tapahtunut Grand hotellissa! Saavuimme hotelliin kahden aikaan yöllä ja pohdimme missä kävisimme syömässä jotain yöpalaa ennen nukkumaanmenoa. Saavuttuamme hotelliin respa ilmoitti kuitenkin, että buffetravintola on auki koko yön! Toisin sanoen, olet sitten saapumassa myöhään, ta lähtemässä aikaisin, palvelu pelaa aina! Allasravintolat kolmela eri teemalla + jäätelö/grepesravintola sekä pizzanpaistaja altaalla antavat suunnan hotellin upeasta tarjonnasta. Lisäksi illallisravintoloista löytyy Italialainen ja aasialainen erikoisravintola. Tämän päälle vielä runsas Buffetravintola! Kaikkiaan ruoan voi siis valita kahdeksasta eri paikasta, joten kaksikin viikkoa hotellissa kuluu varmasti kyllästymättä samoihin ruokiin! Hotellissa on joka päivä vaihtuva viihdetarjonta ja kerran viikossa pianisti aulabaarissa. Myös molemmat baarit tarjoavat hyvän valikoiman drinkkejä sekä aivan erinomaista kahvia! Jos nyt oikein haluaa keksiä parannettavaa hotellista, niin tummaa leipää ei hotellista löydy ja sokerittomat drinkit ovt melkolailla kiven alla. Tämä on hotelli johon haluaa tulla aina uudelleen ja jonka kalliimpi hintataso kuittaantuu olemattomilla kuluilla loman aikana, koska täällä kaikki oikeasti kuuluu hintaan!!!!

 
17.7.2018

Kirjoittanut Aurinko75 Etelä-Suomi, Suomi

Paras Rhodoksen hotelli!!

Hyvä tunnelma, monipuolinen ruokatarjonta, joka ilta elävää musiikkia....aamuisin ei siivoojat kolkuttele oven takana vaan tulevat kun ei olla paikalla. Kivalla paikalla meren rannassa. Kannattaa ottaa meren puolelta huone, upeat auringonlaskut voi nauttia omalla parvekkeella. Baarista löytyy monipuolinen valikoima ja osaava henkilökunta. Altaalla jumpat joka päivä!

 
2.10.2017

Kirjoittanut autoklaavi

Hyää ruokaa ja tarjoilu pelasi

Kyseinen hotelli sijaitsee loistavalla paikalla ajatellen suomalaisia kävijöitä.Kaikki on aivan vieressä,niin tuulinen kuin myös Elli-ranta.Vanha kaupunki ja Mandraki 10 minuutin kävelynmatkan päässä.Myös suomikävijän mieleen olevat Demis baari ja Elli night-club aivan hollilla.Itse hotelli on todella vieraistaan huolehtiva ja henkilökunta avuliasta ja palvelu pelasi. Kreikkalainen -ravintola saa kiitosta ihanista ruuistaan.Oli nimittäin valinnan varaa....kiinalainen,meksikolainen tai hampurilais/pita'ravintola tai sitten pääravintolan buffet- illallinen.Suosittelen isolla S:llä.

 
26.8.2017

Kirjoittanut kirsi425 Oulu, Suomi

Ihana hotelli!

Aivan ihana hotelli huippupaikalla. All inclusive loistava/kattava. Allasbaareja useampi joista tilataan ruoka listalta. Ystävällinen henkilökunta joka loi hotelliin hyvän ilmapiirin. Tähän hotelliin menemme uudestaan!