1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Grand Mitsis Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Katja,
Jyväskylä

+
Hyvä sijainti, lyhyt matka joka paikkaan. Iltaohjelmaa ja monipuolista ruokatarjontaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-03


9 10:stä

Ari,

+
Erittäin palveleva henkilöstö kaikkialla, hyvät ravintolat, tilava huone, hyvät allasalueet, riittävästi aurinkotuoleja - myös varjossa, hotellin loistava sijainti.
-
Hotelli voisi vaihtaa ovet tai sellaiset kansallisuudet asiakkaistaan, joille ovien käyttö on ylivoimaista oppia. Kaapeista puuttui hyllyjä tai ovet eivät mahtuneet aukeamaan. Pienehkö parveke.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


9 10:stä

Heli,
Pirkkala

+
Siisti, pariskunnille suunnattu hotelli, jossa runsas ruokatarjonta. Hyvä palvelu. Siisti hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


9 10:stä

Päivi,
Helsinki

+
Loistava palvelu, pyyhkeet vaihdettiin kahdesti päivässä, jääkaappi täytettiin, mahtavat jooga ja muut jumpat
-
Iltaohjelmaa pitäisi ehdottomasti parantaa

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


8 10:stä

Petri,
Oulu

+
Ruoka. Palelu
-
Huoneet ja ilmastointi kuntoon, huoneet surkeassa kunnossa ja vanhanaikaisia

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


10 10:stä

Tommi,
Kaarina

+
-
5tähden hotelli luokitus kaukana

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


10 10:stä

Pekka,
Hankasalmi

+
Kaikki edellämainitut 10-arvoista!
-
Ei mitään!

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


8 10:stä

Erja,
Tuusula

+
Ystävällinen palvelu joka paikassa hotellissa Hyvä ja monipuolinen ruoka Huoneiden siivous hyvä ja muu huoletiminen pyyhkeet pesuaineet ,virvoitusjuomat OK.
-
Kokolattiamatto oli pettymys, vaikka yritimme pyytää tilatessa muuta vaihtoehtoa, mutta se ei onnistunut Apollomatkojen puolesta.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-03


8 10:stä

Raine,
Vantaa

+
Palvelu hyvää ja ihmiset ystävällisiä
-
Ilmastointi toimi vaihdellen huoneessa, eli hotellin laitteet kaipaavat päivitystä

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


9 10:stä

Raili,
Helsinki

+
Palvelualttius hyvät tilat ystävällisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Grand Mitsis Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

3264 arvostelua
Erinomainen
 
1920
Erittäin hyvä
 
805
Hyvä
 
325
Ei kovin hyvä
 
135
Huono
 
79

Viimeisimmät 5 arviota

1.6.2019

Kirjoittanut pjo_kommum

Great Hotel

nautimme lomastamme Grand Hotel. Kaikki oli hämmästyttävää ja puhdasta. Kaikki ravintolat olivat erinomaisia herkullisen ruoan, monien valintojen ja hämmästyttävän henkilökunnan kanssa. Vastaanotto ja asiakassuhteiden henkilökunta olivat myös erittäin mukavia ja hyödyllisiä, erityisesti Ellen, joka teki vierailustamme kodin. Tulemme takaisin tähän hotelliin tulevaisuudessa.

 
7.11.2018

Kirjoittanut JuhaniU3

Hyvä ja rauhallinen

Huoneet oli pienet .Avaimet vanhanaikaisia .Siivous oli hyvää ,joka päivä imuroitiin ,myös parveke.Baarikaappi kuului hintaan jota täydennettiin .Ruoka oli hyvää ,ja monipuolista.Myös välipalat maukkaita Sopii paremmin aikuisille.

 
17.7.2018

Kirjoittanut VilleVuorenkyla Hämeenlinna, Suomi

Entistäkin parempi 2018!

Useimmat hotellit vuosien varrella rapistuvat ja säästöt syövät palvelun tasoa. Tämä ei todellakaan ole tapahtunut Grand hotellissa! Saavuimme hotelliin kahden aikaan yöllä ja pohdimme missä kävisimme syömässä jotain yöpalaa ennen nukkumaanmenoa. Saavuttuamme hotelliin respa ilmoitti kuitenkin, että buffetravintola on auki koko yön! Toisin sanoen, olet sitten saapumassa myöhään, ta lähtemässä aikaisin, palvelu pelaa aina! Allasravintolat kolmela eri teemalla + jäätelö/grepesravintola sekä pizzanpaistaja altaalla antavat suunnan hotellin upeasta tarjonnasta. Lisäksi illallisravintoloista löytyy Italialainen ja aasialainen erikoisravintola. Tämän päälle vielä runsas Buffetravintola! Kaikkiaan ruoan voi siis valita kahdeksasta eri paikasta, joten kaksikin viikkoa hotellissa kuluu varmasti kyllästymättä samoihin ruokiin! Hotellissa on joka päivä vaihtuva viihdetarjonta ja kerran viikossa pianisti aulabaarissa. Myös molemmat baarit tarjoavat hyvän valikoiman drinkkejä sekä aivan erinomaista kahvia! Jos nyt oikein haluaa keksiä parannettavaa hotellista, niin tummaa leipää ei hotellista löydy ja sokerittomat drinkit ovt melkolailla kiven alla. Tämä on hotelli johon haluaa tulla aina uudelleen ja jonka kalliimpi hintataso kuittaantuu olemattomilla kuluilla loman aikana, koska täällä kaikki oikeasti kuuluu hintaan!!!!

 
17.7.2018

Kirjoittanut Aurinko75 Etelä-Suomi, Suomi

Paras Rhodoksen hotelli!!

Hyvä tunnelma, monipuolinen ruokatarjonta, joka ilta elävää musiikkia....aamuisin ei siivoojat kolkuttele oven takana vaan tulevat kun ei olla paikalla. Kivalla paikalla meren rannassa. Kannattaa ottaa meren puolelta huone, upeat auringonlaskut voi nauttia omalla parvekkeella. Baarista löytyy monipuolinen valikoima ja osaava henkilökunta. Altaalla jumpat joka päivä!

 
2.10.2017

Kirjoittanut autoklaavi

Hyää ruokaa ja tarjoilu pelasi

Kyseinen hotelli sijaitsee loistavalla paikalla ajatellen suomalaisia kävijöitä.Kaikki on aivan vieressä,niin tuulinen kuin myös Elli-ranta.Vanha kaupunki ja Mandraki 10 minuutin kävelynmatkan päässä.Myös suomikävijän mieleen olevat Demis baari ja Elli night-club aivan hollilla.Itse hotelli on todella vieraistaan huolehtiva ja henkilökunta avuliasta ja palvelu pelasi. Kreikkalainen -ravintola saa kiitosta ihanista ruuistaan.Oli nimittäin valinnan varaa....kiinalainen,meksikolainen tai hampurilais/pita'ravintola tai sitten pääravintolan buffet- illallinen.Suosittelen isolla S:llä.