1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Carina -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
6,4 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Palvelu
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
5,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
5,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


3 10:stä

Gisela,
Kerava

+
Hymyilevä henkilökunta, hyvä aamupala
-
Poistaisin kohteen valikoimasta ... minulle annettiin yleisavain joka kävi kaikkii huoneisiin, huone todella huono kuntoinen ja keskellä baari elämää eli meteli hirveä 24/7 ja seinät paperia eli kaikki kuului naapuri huoneista yötä päivää ...

Vahvistettu asiakas: 2019-06-12


8 10:stä

terttu,
tampere

+
Hyvä sijainti, rauhallinen
-
Runsaampi aamiainen, enemmän vihanneksia

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


7 10:stä

Tuula,
Jämsä

+
Keskustahotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


8 10:stä

,
Oulu

+
- sijainti keskustassa - sopivan pieni - soveltui aikuisille matkustajille - 8. krs parvekkeelta merinäköala
-
- Kylppäriin laskutilaa ja suihkuverho tai seinäke tarpeen -

Vahvistettu asiakas: 2018-10-03


8 10:stä

Suvi,
Oulainen

+
sijainti
-
monipuolisempi aamiainen ja hieman myöhemmäksi

Vahvistettu asiakas: 2018-10-03


7 10:stä

Marja,
Espoo

+
Sijainti. Hyvä
-
Hiustenkuivaaja huoneisiin ja suihkuverhot tai kaapit WC.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


5 10:stä

Tuomo,
Hollola

+
-
Järjestäkää niin, että aamulla lähteneitten huoneet siivotaan uusille tulokkaille. Saimme huoneen vasta klo 12.30. Ystävällisempi ihminen päiväajaksi respaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-05


8 10:stä

Tiina,
Kuopio

+
Keskeisellä paikalla oleva siisti hotelli, henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oli ok. Yllätyin positiivisesti huoneeni siisteydestä ja sain huoneen 7. kerroksesta jossa oli rauhallista. Kadulta ja ravintoloista kuului mökä öisin mutta siihen tottui parin yön jälkeen. Siivooja teki työnsä hyvin.
-
Suihkuverho tai suihkukaappi olisi hyvä parannus ettei kylpyhuone kastuisi suihkun aikana.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-29


7 10:stä

Nevalainen,
Lieksa

+
Lähellä palveluita, mutta silti rauhallinen ja hiljainen hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-22


5 10:stä

Markku,
Lieto

+
Sijainti
-
Suihkutila. Kahdelle hengelle tilatussa huoneessa on turha olla kolmas sänky, huone ahdas.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-22


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Carina -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3/5 Nukkuminen
 • 3/5 Huoneet
 • 3/5 Palvelu
 • 3/5 Hinta-laatusuhde
 • 3/5 Siisteys

33% matkustajista suositttelee

146 arvostelua
Erinomainen
 
23
Erittäin hyvä
 
36
Hyvä
 
36
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

30.6.2019

Kirjoittanut KirsiR112

Hotelli Carina Rodoksen keskustassa

Olin hotelli Carinassa 15.6. - 22.6.2019. Olin ihmeissäni, että hotelli oli arviolta vain 2 tähden hotelli. Minusta ansaitsee 3 tähteä. Meillä ei ollut mitään valittamista. Suihku toimi aamusta yöhön ja lämmintä/kuumaa vettä ritti myös yöllä. Sänky oli oikein hyvä myös tyyny pehmeä ja hyvä. Parveke oli kapea mutta pitkä. Hyvin sai viritettyä oman pyykki narun. Huonessa oli pieni jääkappi mutta se kelpasi meille. Otimme lisäksi ilmastoinnin ja ilman sitä ei olisi kyllä nukuttu. Siivous pelasi oikein hyvin ja pyyhkeitä vaihdettiin usein. Huoneemme sijaitsi 7 kerroksessa ja oli rauhallinen. Ei kulunut mitään ääniä kadulta ja nukuimme hyvin. Aamiainen sisältyi matkan hintaan ja se oli minulle ihan hyvä (perusaamiainen). Kyllä sillä pärjäsi iltaan saakka. Hotellin aamiastila/illalla baari/ruokatila oli oikein hyvin sisustettu. Siihen oli panostettu. Sijainti mitä parhain, ihan keskustassa. Joka paikkaan lyhyt kävelymatka. Rannalle n. 5 min (Elli). Wifi toimi myös huoneessa. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia sellaisille matkaajille, jotka arvostavat hotellin sijaintia ja itse matkakokemuksia enemmän kuin itse hotellia. Itse en vietä hotellissa paljoakaan aikaa. Käyn siellä vain nukkumassa ja suihkussa.

 
23.9.2017

Kirjoittanut NancyA1967

Carina Hotel

Aivan loistava henkilökunta ja aivan loistava miljöö... Hotelli on siisti ja viihtyisä.. ! Hotellin baari myös todella ihana paikka ja aivan loistavat coctailit/drinkit :) Joka ilta 19-21 happy hour ja juomat aika edulliset... Ruokakin on maistuva... Menen takuuvarmasti uudestaan :)

 
20.8.2017

Kirjoittanut tinotapani Turku, Suomi

Hyvän hintatason hotelli

Hinnalla sai mitä odottikin hytinkokoisen kompaktin huoneen parvekkeella. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Sijainti erittäin hyvä lähellä kaikkea, mutta huoneeseen ei kantaudu turhaa meteliä. Kalusteissa oli hieman likaa ja pahaahajua mutta ei mitään suurta.Henkilökunta ystävällistä, aamiainen odotetusti niukka ja hotellin ravintola ihan ok ei ihmeellinen. Huoneen pesutilat hieman pettymys, ei lukollista ovea vaan maitolasinen suihkuovi.

 
6.7.2019

Kirjoittanut jrikmane Cesis, Latvia

Nice hotel

Stayed for week last july, center is near also beach. Good breakfast. Good price in hotel restaurant. Room was clean stuff is friendly and helpful. Cleaning was every day, towels changed every second day. View from room

 
13.6.2019

Kirjoittanut adamandcarol Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Nice little hotel

Nice comfy room, modern, similar to a Travelodge, free air con, nice bar and restaurant to have a drink and eat at with good prices. Close to the beaches and in the centre of town within easy walking distance to old town also. Ideal for a few nights before heading to the east side of the island and heading to the beaches and mountains.