1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, joissa on tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 1-4. Laattalattia. Maksuton wifi ja huonekohtaisesti säädeltävä keskusilmastointi 20.5.–15.10. Vedenkeitin. Pöytätuuletin saatavissa pyynnöstä. Tallelokero vastaanotossa. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 25-vuotiaat lomailijat. Alle 25-vuotiaat voivat majoittua tässä huonetyypissä huoltajan seurassa.
Huonekoko: Noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Remontoitu kahden hengen huone / Superior-huone

Remontoituja kahden hengen huoneita / superior-huoneita. Jääkaappi ja tv kansainvälisillä kanavilla. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 5-6. Maksuton ilmastointi (20/5-15/10), tallelokero ja wifi. Vedenkeitin. Pöytätuuletin pyynnöstä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Tässä huonetyypissä on mahdollista majoittua vain yli 25-vuotiaat lomailijat huolimatta siitä, matkustaako henkilö valvojan kanssa.
Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Valoisia yhden hengen huoneita yli 25-vuotiaille, joissa on tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi 20.5.–15.10. Vedenkeitin. Tallelokero vastaanotossa. Pöytätuuletin saatavissa pyynnöstä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle