Kokemuksia Cactus -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 644 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Anne ,
Kuopio

+
Erinomainen sijainti ja rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

Mirja,
Iisalmi

+
Hyvä, monipuolinen aamupala, ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti, vedenkeitin plussaa.
-
Huoneen äänieristys huono. Alkuviikosta äänekkäät naapurit molemmin puolin meitä. Jopa sanoista sai selvää. Käytävältä äänet kuuluivat hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

Irja,
kouvola

+
kaikki toimi loistavasti
-
jotain olii esimerkisi vaattein kuivatus parvekkeella esim pyyhkeet ei ole paikkaa missä kuivattaa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


10 10:stä

Sirkka,
Kuopio

+
Olemme olleet aikaisemmin myös hotelli Cactuksessa.Joten halusimme saman, tiesimme mikä meitä odottaa.
-
Hotelliin olimme oikein tyytyväisiä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

Merja,
Kotka

+
Hyvä sijainti, vastaanotossa suomalainen virkailija, omistaja kiinnostunut palautteista, hotellilla monipuoliset iltaohjelmat
-
Suomenkielinen tv kanava, hotellissa paljon suomalaisia matkustajia, oman kielen uutiset ois kiva plussa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


9 10:stä

jukka,
pori

+
respassa suomea puhuva henkilö joka oli iso plussa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


9 10:stä

Raija,
Lohja

+
-
Asmiaistarjoilussa tökki kahvin saanti. Joukostamme 3/4 sai kovan vatsataudin. Ei ole koskaan ennen ollut kellään. Ei tietoa tuliko hotellin ruuasta mutta joka kerta kun söimme allasbaarissa joku sairastui. Itse jouduin väittämään koko lentomatkan kotiin koneen vessassa oksentamassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


8 10:stä

Mauno ,
Mikkeli

+
Allasalue,buffet aamiainen,sijainti
-
Allasaluetta laatoitettava lisää,siisteyteen panostettava enemmän(ollut kahtena kesänä peräkkäin vatsa/oksennus epidemia)

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

Tuomo,
Seinäjoki

+
Sijainti loistava.Ystävällinen henkilökunta, allasbaarin tarjonta (erityisesti ruoka-annokset) parempia kuin aikaisemmin. Viihdettä sopivasti. Aamupalat parantuneet entisestään.
-
Ihmettelen, ettei hotellin vessoihin ole remontinkaan yhteydessä saatu alapesubideitä. Suomi TV:n lähetykset olisivat mukava lisä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-11


9 10:stä

Ritva,
Ilmajoki

+
Tosi hyvä aamupala ja aivan loistava sijainti. Ohjelmaa iltaisin ja melko hyvä allasalue.
-
Parvekkeille pitäisi saada valaistus!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cactus -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

472 arvostelua
Erinomainen
 
175
Erittäin hyvä
 
188
Hyvä
 
79
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2019

Kirjoittanut Kauppuri

Hieman pieleen meni

Parin vuorokauden kuluttua hotelliin kirjautumisesta sairastuimme vatsatautiin. Tautia oli erittäin runsaasti koko hotellissa. Ystävämme tulivat viikkoa myöhemmin ja heillä samoin sairastuminen. Mistä lie johtunut,mutta loma oli pilalla tottakai.

 
5.9.2019

Kirjoittanut Hidas_matkailija Kerava, Suomi

Hyvä hotelli pariskunnille

Hotellin sijainti loistava, ranta ja hyviä ruokapaikkoja ihan lähellä. Ei lapsiperheitä. Huone (6.kerros)oli siisti ja hiljainen ja sänky jämäkkä ja hyvä nukkua. Hotellin yhteydessä hyvä minimarketti. Aamiainen oli monipuolinen ja maukas. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä.

 
3.9.2019

Kirjoittanut Grevar Helsinki, Suomi

Toimivaa palvelua

Hyvällä sijainnilla sadan palmun aukion ja Rodoksen kärjen välissä oleva hotelli jossa toimivat palvelut sopivaan hintaan. Aamupala riittävän monipuolinen ja tilaakin oli pahimpaan ruuhka-aikaan. Huone tuli vahingossa otettua aukion puolelta mutta eipä se oikeastaan sitten edes harmittanut ekan päivän jälkeen koska meillä ei ole tapana istuskella koko päivää missään partsilla kuitenkaan vaan pitkälti tuli käytettyä hotellin omaa allasaluetta. Sinne piti kylläkin sitten ottaa nopeahko startti jos halusi aurinkopedin varjolla ja näytti olevan osalla porukasta tapa käydä "varaamassa" paikkoja ennen aamiaista. Hotellissa siis myös supermarket ja nurkan takana oli samassa korttelissa autovuokraamo joka oli hotellin yhteystyökumppani.

 
22.8.2019

Kirjoittanut Liisalla Turku, Suomi

Hyvä sijainti

Huoneet voisivat olla parempia,nyt hiukan vanhanaikaisia. Tosin palvelu ja hinnat koko hotellin alueella korvaavat huoneiden tason. Loistava palvelu koko hotellissa, allasbaarin hinnat loistavat koko päivän oleskeluun ja ruoka maukasta. Myös hotellin oma kauppa on mainio niin henkilökunnan kuin hintojen puolesta. Hotellin oma ravintola ei myöskään ollut pettymys aamupalasta puhumattakaan, vaikka tultiin viimeisten joukossa aamiaiselle kaikke tarjottavaa riitti siltikin runsaasti. Jos vielä Rodokselle palaan ottaisin Cactus hotellista huoneen. Myös sijainti on loistava. Lovely hotel for a family holiday

 
7.8.2019

Kirjoittanut MarkkuI8

Toista kertaa

Loistava keskeinen sijainti. Hiljaiset huoneet tai ainakin meillä. Hyvä aamiainen ja ystävällinen henkilökunta. Kylpyhuonetuotteita vähän mutta kun sen tiesi niin kauppa on alakerrassa jossa suomenkielistä henkilökuntaa ja heiltä voi kysyä muutakin kuin nimenomaan kyseessäolevaan ostostapahtumaan liittyvää. Takseihin kannattaa varata käteistä ja jos matka lentokentältä maksaa 25 euroa niin muu maksaa suhteessa.