1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Cactus -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 554 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Matias,
Espoo

+
Loistava sijainti ja juuri remontoitu huone merinäköalalla. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Uskomattoman monipuolinen aamiainen. Paras Kreikassa saamamme. Hienoa että aamiainen on 10:30 saakka.
-
Siivoojien aloittaessa huonesiivousta naapurissa klo 08, alkoi huonekalujen siirtelystä aiheutuva meteli, jossa on mahdoton nukkua vaikka olemme lomalla. Huonekalut kannattaisi nostaa sängylle siivouksen ajaksi tai hankkia huopatassut pöytään ja jakkaroihin melua vaimentamaan. Hotellin johtajan kannattaisi nukkua hotellissa 1 yö.. siivouksen meteli on sietämätön, kun huonekaluja raahataan lattialla seinästä seinään heti aamusta. Siinä ei nuku kukaan !

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

Ari-Pekka,
Karkkila

+
sijainti
-
hotelli huoneet on kuluneet .alkaa tarvitsemaan remottia

Vahvistettu asiakas: 2019-07-31


9 10:stä

Pekka,
Kotka

+
sijainti rauhallinen aamiainen iltaohjelmat kauppa suomenkielistä palvelua uima-allasalue
-
suihku ilman ammetta bidee

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


5 10:stä

Pirjo,
Mikkeli

+
Sijainti meren rannalla.
-
Kaikki huoneet uudistettava. Siivooja ei käynyt yhtenä päivänä ollenkaan, vaikka oli lappu ovessa pyyntönä. Ruokasalin akustiikka tosi huono. Myös huoneiden äänieristys olematon. Lisäksi 1-kerroksen huoneeseen, ainakin 102 kuuluu selvästi alakerran musiikki.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-17


10 10:stä

Evita,
Vantaa

+
Hyvä sijainti, mahtava allas alue. Kauppa oli plussaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-10


9 10:stä

Anne,
Jyväskylä

+
Sijainti, henkilökunta ja palvelu, iso allasalue, hyvä supermarket ja ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


10 10:stä

Katriina,
Seinäjoki

+
Pyyhkeiden vuokraus oli loistava idea.
-
Superior-huoneessa olis vaatekaappi kiva.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-19


9 10:stä

Iris,
Helsinki

+
Henkilökunta oli todella ystävällistä ja palveluhaluista siitä annan 10 pistettä
-
Huoneita voisi vähän päivittää.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


9 10:stä

Irma,
Askola

+
Ehdottomasti henkilökunta ... iloisia, palvelualttiita ja huomaavaisia !
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


7 10:stä

,

+
Hyvä sijainti, yleistentilojen siisteys, ystävällinen henkilökunta
-
huoneiden remontoinnin jatkaminen.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cactus -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

457 arvostelua
Erinomainen
 
168
Erittäin hyvä
 
182
Hyvä
 
78
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
13

Viimeisimmät 5 arviota

22.8.2019

Kirjoittanut Liisalla Turku, Suomi

Hyvä sijainti

Huoneet voisivat olla parempia,nyt hiukan vanhanaikaisia. Tosin palvelu ja hinnat koko hotellin alueella korvaavat huoneiden tason. Loistava palvelu koko hotellissa, allasbaarin hinnat loistavat koko päivän oleskeluun ja ruoka maukasta. Myös hotellin oma kauppa on mainio niin henkilökunnan kuin hintojen puolesta. Hotellin oma ravintola ei myöskään ollut pettymys aamupalasta puhumattakaan, vaikka tultiin viimeisten joukossa aamiaiselle kaikke tarjottavaa riitti siltikin runsaasti. Jos vielä Rodokselle palaan ottaisin Cactus hotellista huoneen. Myös sijainti on loistava. Lovely hotel for a family holiday

 
7.8.2019

Kirjoittanut MarkkuI8

Toista kertaa

Loistava keskeinen sijainti. Hiljaiset huoneet tai ainakin meillä. Hyvä aamiainen ja ystävällinen henkilökunta. Kylpyhuonetuotteita vähän mutta kun sen tiesi niin kauppa on alakerrassa jossa suomenkielistä henkilökuntaa ja heiltä voi kysyä muutakin kuin nimenomaan kyseessäolevaan ostostapahtumaan liittyvää. Takseihin kannattaa varata käteistä ja jos matka lentokentältä maksaa 25 euroa niin muu maksaa suhteessa.

 
14.7.2019

Kirjoittanut 367annee Jyväskylä, Suomi

Suosikkihotellimme Rodoksella

Hyvätasoinen hotelli mainiolla sijainnilla kahden rannan välissä, lähellä sadan palmun aukiota. Avarat ja viihtyisät aulatilat, tasokkaasti uusitut 5 ja 6 kerroksen huoneet hyvillä sängyillä. Huoneissa mm. vedenkeitin, jääkaappi ja maksuton tallelokero. Alakerran supermarketista saa kaiken tarvittavan. Päivä on mukava aloittaa hotellin monipuolisella aamiaisella ja päättää hyvään buffetillalliseen. Isohkolla auringonottoalueella on kiva viettää aikaa, allasbaarista saa maukasta ruokaa ja erilaisia juomia. Sisäbaari on auki iltaisin ja sinne on helppo poiketa vaikkapa lasilliselle nauttimaan erilaisesta ohjelmatarjonnasta, jota on muutamana iltana viikossa. Ystävällinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla pyrkien toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin. Cactukseen on aina mukava tulla. Olemme olleet hotellissa useita kertoja ja se huomioitiin ihanalla muistamisella. Lämmin kiitoksemme Marylle ja koko henkilökunnalle!

 
26.6.2019

Kirjoittanut 31juhah Lahti, Suomi

Suosittelen kokeilemaan.

Aivan loistava palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Aamupalabuffee oli runsas ja monipuolinen. Meille todella riittävä. + aamupuuro oli positiivinen yllätys. Meitä mietitytti se kun huoneissa oli vain yksi hammasmuki vaikka suurin osa varmaan on pariskuntia. Myöskin se ettei huoneessa ollut kuin yksi tuoli joten otimma aina parvekkeelta toisen sisään. Hiukan oli parveke myös kapean oloinen, jos pöydän malli olisi toisenlainen niin helpottaisi kulkua siellä. Huoneissa oli veden keitin muttei yhtään teepussia. Tämä olisi ollut hyvää + etenkin jos tulee myöhään hotellille, niin olisi saanut edes kupillisen teetä kun ei olisi jaksanut lähteä etsimään paikkaa mistä jotain ostaa. Kaikesta tästä huolimatta palaamme varmasti uudelleen ja valitaan Cactus hotelli. Oli siinä niin paljon positiivisia asioita. Siitä syystä täydet 5 tähteä. Meitä " kielitaidottomia" auttoi myös se kun hotellissa osa henkilökunnasta puhuu suomea. Meidän lomamme onnistui teidän ansiostanne. Aamupalasta en huomannut ottaa kuvia. Lämpimät kiitokset vielä kerran. Palaamme varmasti! Lämpimät kiitokset.

 
22.6.2019

Kirjoittanut annatI1826GW Lissabon, Portugali

Kolmen sukupolven onnistunut loma!

Hotellissa ei ollut mitään moitittavaa! Huoneet siistit ja siivous huolellista, aamupala loistava (kaikkea ei jaksanut edes maistaa, on kuumaa, kylmää, laadukkaat mehut jne.), todella ystävällinen henkilökunta (useampi suomea osaava), sijainti huippu rannan tuntumassa, kauniit näkymät huoneesta ja hotellilla on oma supermarket, josta saa juomaa ja purtavaa, päivittäiskosmetiikkatuotteita yms. Myös kaupassa yksi suomalainen työntekijä. Allasalue on myös toimiva ja siisti ja aurinkotuoleja löytyi lähes aina. En siis löytänyt mitään moitittavaa! :) (Jos joku ei pidä, että hotelli on suomalaisten suosima, niin siinä tapauksessa se voi olla miinus.)