1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Astron (Rodos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
6,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Ari,
Helsinki

+
Keskeinen sijainti, taso parempi kuin tähdet antoivat ymmärtää. Huone saatiin heti kun saavuttiin vaikka tultiin paljon aikaisemmin kuin klo 15. Aamupala oli ihan hyvä.
-
Laskutilaa oli kylpyhuoneessa vähänlaisesti (ei käytännössä ollenkaan). Joku pieni hylly olisi helpottanut.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-10


9 10:stä

Lea,
Tampere

+
Hyvä sijainti, siisti, ystävällinen henkilökunta, runsas ja maistuva aamupala, mukava terassi.
-
Hotellin huono puoli oli suihku, suihkutila oli pieni ja varustettu osin suihkuverholla ja vettä pääsi lattialle runsaasti. Siivooja ei myöskään laittanut parvekkeen ovea lukkoon päiväsiivouksen jälkeen. Huone olisi kaivannut myös pari tuolia ja laskutilaa tavaroille.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


7 10:stä

Oiva,
Kerava

+
sijainti, ystävällinen henkilökunta, rauhallinen
-
pyyhkeille kuivatustilaa, koska vaihtoväli 2 viikon matkalla oli liian pitkä. Parveketta puhdistettiin harvakseltaan

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


8 10:stä

Minna,
Oulu

+
Sijainti, hyvät vuoteet, remontoitu, meillä aurinko paistoi parvekkeelle koko päivän
-
Aamupalan pekonit ja munakkaat olisi hyvä tarjoilla kuumana/lämpimänä. Nyt olivat kylmiä joka kerta. Kylpyhuone/WC oli todella pieni. Jos saisitte oven avautumaan ulospäin, se helpottaisi kylpyhuoneeseen menoa. Vaatteille/matkalaukuille pitäisi saada säilytystilaa, mutta ei taida huoneen neliöt riittää.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


8 10:stä

Katariina,
Säkylä

+
sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


8 10:stä

Eila,
Oulu

+
Hyvä sijainti. Todella hyvä aamupala noutopöydästä. Ystävällinen henkilökunta. Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


6 10:stä

Tiina,
Kempele

+
Parveke oli aurinkoon päin. Pieni hotelli.
-
Säilytystilaa huoneeseen lisää ja pyyhekoukkuja. Äänieristys oli huono. Käytävältä ja naapuri huoneista kantautui äänet huoneeseen. Sängyt pehmeämmäksi lisäämällä petauspatja.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


6 10:stä

matti ,
espoo

+
siisti henkilökunta todella ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä
-
kyllä huoneissa voisi olla vaatekaapit ym säilytystilat

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


7 10:stä

katja,
kaarina

+
Todella hyvä sijainti rantojen ja vanhankaupungin suhteen. Perushyvä aamiainen. Asiakaspalvelu hyvää. toki, niin metsä vastaa kun sinne huutaa :)
-
Hiustenkuivaaja ja lattialasta kylpyhuoneeseen. parveketta valitessa olisi hyvä tietää paistaako sinne aurinko.....meillä oli tuuri ja paistoi :)

Vahvistettu asiakas: 2018-10-08


10 10:stä

Arto,
Seinäjoki

+
Mukava henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-26


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Astron (Rodos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

74 arvostelua
Erinomainen
 
24
Erittäin hyvä
 
28
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
7
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

10.11.2018

Kirjoittanut Karoliinaabdullah

Asiakaspalvelua sydämellä

Erittäin siisti, edullinen ja viihtyisä hotelli. Loistava sijainti ja ranta lähellä. Lapsiperheet otettiin ihanasti huomioon. ERITTÄIN hyvä asiakaspalvelu ja runsas maistuva aamiainen! Huoneissa perus hyvä wc ja suihku. Kivat parvekkeet ja sängyt. Jääkappi sekä vedenkeitin ja tv.

 
8.6.2018

Kirjoittanut EHJT Turku, Suomi

Hinta kohtasi täällä

Hotelli oli remontoitu,erittäin siisti, siivous toimi erinomaisesti, aamiainen oli positiivinen yllätys erittäin runsas sis.pekonia,keitetyt munat,munakasta toisessa kinkkua joukossa, toinen pelkää munaa,sieniä, nakkeja,pikku croisanteja, sämpylää, paahtoleipää.makeeta kakkua, heldelmän paloja, juustoa, leikkeleitä, kreikkalaista yugurttia, hilloja, muroja, kahvia, tuoremehut. Henkilökunta uupeeta. Huone oli pieni laskutilaa erittäin vähän jos aikoo tyhjentää matkalaukun. Kadun puolella olevien huoneiden parvekkeet tosi hyvän kokoiset.

 
19.4.2018

Kirjoittanut TainaV62

Taina

Mukava pieni hotelli. Meillä oli pieni yhden hengen huone. Näköala viereiseen hotelliin. Parveke pieni js kapea, ei tuoleja, ei pöytää, jotka kyllä olisivat olleet mieluisa lisä. Yosin hotellin remppa valmistunut pari pv ennen tuloamme, joten saattaa johtua siitäkin, että kaikkia hankintoja ei oltu saatu vielä tehtyä. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Aamupala runsas ja monipuolinen. Tulisin toistekin. Sijainti myös ok.

 
20.9.2017

Kirjoittanut JaanaHelina Vantaa, Suomi

Hinta kertoo kyllä

Että halvalla ... Valokuvat antavat väärän kuvan, se on mielipiteeni. Todellisuus oli toisenlainen. Pakettimatkan ajalle saimme huoneen hotellin takaosasta, ts parveke antoi muiden talojen takapihalle, hiukan näkyi talojen raosta "muuta menoa kadulta". Parvekkeesta maksoimme "lisää", joten se tuntui kyllä todellisuuden nähdessä aivan liialliselta. Huone on basic, mitään luxusta ei ole, 3* on liikaa, lähempänä 2-2-.. Huoneemme oli pieni, isompiakin kyllä oli, mutta ne lienee olivat varattuja. Wc-suihku on aneemisen pieni, suihkukoppiin ei isompi ihminen edes mahdu. Wc-suihkun seinät ns pelkällä pinnoitteella, lienee ollut tarkoitus tavoitella rough -meininkiä. Tullessa suihku sohotteli ympäriinsä, tämä tosin puolessa viikkoa vaihdettiin, samoin kuin vetämätön allasviemäri avattiin. Wc-paperia tuli niukanlaisesti, sekin sitä höttöä, pönttö heilui. Sänky on kova, vanhahko, heiluva, tyynyt hiukkas arveluttivat, niitä oli 4 kpl. Yksi iso lakana, pyydettäessä tuli se toinen. Seinät paperia, kaikki kuului. Parvekkeella 2 tuolia, pöytä, ei kuivaustelinettä, ei -narua, kooltaan isohko, ts 2 immeistä sinne hyvin mahtui. Saatavilla oli vedenkeitin, kahvi- ja teepusseja, keitin tosin niin karseassa hapessa, että keittämiset jäi, kahvikupit oli, ei esim juomalaseja. Pieni jääkaappi lattiatasolla, sinne mahtui ne tarvittavat juomapullot. Vastaanotton henkilökunta oli kovin iloista ja auttavaista, siitä ei moitetta. Siivouksen tasosta ei oltu vakuuttuneita, sänky yleensä näytti siltä, että siihen ei oltu koskettu aina lainkaan. Pyyhkeiden ja lakanoiden vaihto toteutui viikon aikana kerran. Aamiainen oli ihan ok, leikkele-, juustokolmiopaloja, kurkku, tomaatti, kananmunia, joko keitettyinä, tai paistettuina, pekoni, muroja, mysliä, sokerimehuja automaatista, kakkuja, pullia, jogurttia, hedelmäpaloja. Kahvivesi automaatista, siihen lusikalla nescafeta. Wifi pelitti, se hyvä. Sijaintihan on hyvä, joka paikkaan lyhyt matka, niin rannalle, kuin keskustaan, vanhaan kaupunkiin, lähellä useita tarvernoja mm. Takaosan huone (104) oli rauhallinen siinä mielessä, että liikenteen tai esim ravintoloiden ääniä ei kuulunut.

 
7.8.2017

Kirjoittanut SaraKivela

Hinta ja laatu kohtaavat täällä

Hyvällä paikalla sijaitseva pieni ja siisti hotelli. Huoneet ovat pieniä, samoin parvekkeet. Hintaan kuuluva aamiaispöytä yllätävän iso tarjonnaltaan (munia, pekonia, nakkeja, leipiä, leikkeleitä, hedelmiä ja makeita leivonnaisia). Henkilökunta ystävällistä. Mitään moitittavaa ei 2 viikon reissun aikana ollut.