Kokemuksia Aquarium View -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 360 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


6 10:stä

Kai,
Porvoo

+
Aamiainen,palvelut...5-6 kerrokset siistejä..Superior luokka.
-
Huoneistot vaativat remonttia, meteli kuuluu seinien läpi ja ovien pauke/käytävässä liikkuminen kuuluu. Siivojien tilat on 3.kerroksessa, heti hotellihuoneeni nro. 311 takana ja he alkoivat kolistella klo.7.00 jälkeen. WC/Suihkun> suihkun jälkeen suihkuvedet valui ns. eteistilaan ja oli erittäin liukas, parvekken lasiseinät olivat halki, heiluivat tuulessa jonkun verran Lisäajaksi klo.12.00-18.00 myöhäisen lennon takia jouduin kuudeksi tunniksi vaihtaa huonetta, huono juttu;<,6. kerroksen katolta huoneen 30 euroa kuudeksi tunniksi ja respa sanoi että nyt pääsen hienoon huoneeseen kuin Thaimaassa..se oli katolla oleva koppi huone 608,ilman parveketta ja parhaat päivänsä nähnyt, suihkupidike oli poikki joten suihkussa käynnin aikana piti pitää suihkusuutinta kädessä:<<, aika kallis kuudeksi tunniksi..matkanjärjestäjä voisi etukäteen myydä ennen matkaa se kuuden tunnin ylityksen 12.00-18.00 jottei tarvi vaihtaa huonetta ennen huoneen luovutusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-19


10 10:stä

Anu,
Kortesjärvi

+
Hyvät sängyt, ilmastointi, palvelu, ystävällisyys, lähtöpäivälle tarjosivat heti tultaessa maksullisia lisätunteja huoneessa
-
Suurin osa kuvista oli remontoiduista huoneista ja kun pääsi huoneeseen, niin yllätyin hieman...

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

Stiina,
Jyväskylä

+
Lähellä rantaa ja keskustaa, ystävällinen henkilökunta, sopivasti iltaohjelmaa. Maittava aamupala.
-
Isommat uima-altaat. Remonttia kaipaa huoneet kerroksissa 1-4.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-24


9 10:stä

Birgitt,
Oulu

+
Sijainti
-
Huoneen saisi valita varausta tehdessä esim. Merinäköalalla.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


9 10:stä

Kristiina,
Oulu

+
Sijainti
-
Naulakoita lisää vessoihin ja kahvi/teepusseja huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


9 10:stä

Jukka,
Helsinki

+
Ylimmästä kerroksesta hyvä näköala, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu.
-
Huoneessa olisi saanut olla enemmän kuin yksi tuoli, ja vaateripustimia oli liian vähän.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-22


5 10:stä

,

+
Sijainti on hyvä, henkilökunta ystävällistä ja aamiainen runsas ja vaihteleva.
-
Jospa he saisi remontin pian valmiiksi,vaatekaapit haisi homeelta ei voinut vaatteita laittaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

Riitta,
Ulvila

+
Erittäin hyvä ja monipuolinen aamiainen. Hyvä sijainti,lähellä rantaa.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


8 10:stä

Elina,
Helsinki

+
Vanhat huoneet, mutta todella tarkalla siivouksella saatu vaikuttamaan uudemmalta. Siisti aula ja ystävälliset työntekijät.
-
Huoneisiin kuuluu ihan kaikki läpi toisista huoneista, parvekkeelta sekä käytävästä. Aamupalaan pieniä parannuksia esim veden tarjoilun voisi miettiä uusiksi, jotta vesi olisi varmasti kylmää, mehuvalinnat oli huonon makuisia, leivän päälle voisi olla kurkkuviipaleita yms.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


8 10:stä

Anne,
Eurajoki

+
Hyvä aamiainen ja sijainti
-
Huoneet kuluneet ja käytävät tosi huonossa kunnossa

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquarium View -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

209 arvostelua
Erinomainen
 
69
Erittäin hyvä
 
79
Hyvä
 
40
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2019

Kirjoittanut h3iccu Ylöjärvi, Suomi

Siisti hotelli

Meillä oli ylimmän kerroksen superior huone merinäköalalla, joka oli todella siisti hiljattain remontoutu huone. Aamiainen oli yksi parhaimmista mitä olen hotelleissa syönyt. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Siivous oli todella hyvä ja vaikutti siltä että hotellia pidettiin puhtaana. Lapsia oli hotellissa vähän, joten oli rauhallista. Jos joskus menemme Rodokselle uudelleen niin tämä hotelli on yksi vaihtoehdoista 😍

 
21.7.2019

Kirjoittanut heidikhl

Huone merinäköalalla

Paikkana loistava, näköalat mahtavat merenpuolella, henkilökunta ystävällistä ja aamupala hyvä. Hotellin yleiset tilat hyvässä kunnossa mutta ainakin kolmannen kerroksen huoneet kaipaavat pikaista kunnostusta; sängyt ovat vanhoja ja kitisevät, vessan ovi aukeaa väärään suuntaan ja osuu pönttöön ja katto hilseilee. Parvekkeella isoja muurahaisia, jotka pistävät (ostettiin hyönteissumutetta, jolla ne saatiin pari kertaa häädettyä), huono äänieristys, ovista puuttuu tiivisteet. Parvekkeen liukuoven lukko rikki.

 
15.5.2019

Kirjoittanut viitis

Lomamatka vaimoni kanssa.

Palvelu erittäin hyvä siivous toimi. Huone ok mutta pientä pintaremonttia tarvitsisi. hotellin sijainti erinomainen,parvekkeet riittävän isot ja merinäköala upea. Riittävä perusaamiainen. Cactus hotellin uima-altaan käyttö mahdollisuus hieno asia.

 
7.5.2019

Kirjoittanut PauliT68

Yläkerran remontoidut huoneet ovat hienot, merinäköalalla aivan upeat.

5. ja 6. kerroksen huoneiden remontit nostavat hotellin erinomaiseksi. Mukava henkilökunta, hyvä aamiainen, rauhallinen ja viihtyisä hotelli, loistava sijainti lähellä kaikkea. Täällä on hyvä viettää lomaa.

 
2.5.2019

Kirjoittanut MarjaB190

Hyvä sijainti ja ihana henkilökunta

Hotellin sijainti todella hyvä. Yleiset tilat remontoitu edustaviksi, aamiainen oli hyvä ja monipuolinen (erityisesti pidin jugurtista, jonka päälle tuoreista hedelmistä tehtyä heldelmäsalaattia, pähkinöitä, pellavansiemeniä ja hunajaa), leivät olivat hyviä ja tuoreita. Huone oli pienoinen pettymys, nuhjaantunut, kaapin laatikot eivät auenneet ja kaappi haisi tunkkaiselle, kylppärin katto hilseili, ovien alareunat turvonneet. Näköala (osittainen merinäköala) oli hieno, parvekkeelle osui aurinko aika myöhään iltapäivästä, mikä sopi meille. Siivous oli hyvää tasoa. Äänieristystä kyllä kaipaisin, kaikki äänet käytävältä kuuluivat selvästi huoneeseen ja heräsin useampana yönä yhden jälkeen siihen, kun kadulla keskusteltiin kovaan ääneen (ikävä kyllä suomeksi), luulin ensin, että olin jättänyt ikkunan auki. Hankin korvatulpat, että sain nukuttua. Henkilökunta erittäin ystävällistä.