1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aquarium View -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Anita,
kajaani

+
Siainti
-
Aamupalaan vaihtelua

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

Marja-Leena,
Kajaani

+
hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, siistit ruokailutilat ja aula
-
huoneistot kaipaisivat remonttia

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

Salli,
Pello

+
hienot näköalat
-
huoneiden remontointi olisi ajankohtaista, osa on kai jo päivitetty

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


8 10:stä

Kirsti,
Valkeakoski

+
Erinomainen palvelu, hyvä ruoka ja siisteys. Meri vieressä. Kreikkalaiset ovat rentoja ja mukavia. Kyllä siinä hämäläinenkin sulaa.
-
Suojatie rannalle hotellin edestä. Uimme paljon meressä , sekä aamulla, päivällä ja illalla. Tien ylitys on vaarallinen ja liikenne vilkas.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


9 10:stä

Hilkka,
Akaa

+
Sijainti Ystävällinen henkilökunta
-
Hotelli alkaa olla remontin tarpeessa. Ilmastointi laite turhan äänekäs.Toivottavasti remontin yhteydessä säilytetään hotellihuoneiden kreikkalainen yksinkertaisuus ja tunnelma.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


7 10:stä

Leena,
Lappeenranta

+
sijainti
-
perusremontti käytäviin, kokolattiamatot pois, ovenkarmit ja kaapistot uusiksi, kaapeissa vaatteet alkoi haisemaan homeelle. Olivat niin vanhoja

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


7 10:stä

Riitta,
Oulu

+
Alakerta siisti ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä.
-
Pikaisen remontin tarpeessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


7 10:stä

Riitta,
Ii

+
Ystävällisyys, sijainti
-
Käytävät siistimmäksi, musiikki soi liian isolla, miksei Kreikassa kuule kreikkalaista musiikkia?

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


9 10:stä

Martti,
Helsinki

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti ja mukavat superior huoneet.
-
Huoneemme kylpyhuoneeseen asennettu suihkuseinä oli liian lyhyt. Suihkussa käydessä vedet kastelivat kylpyhuoneen lattian. Kuivauslasta olisi hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


10 10:stä

,

+
Hotelli lähellä rantaa, keskustassa, kohtuuhintainen, rauhallinen, uima-altaan käyttöpaikka tuulinen,
-
Rapeita sämpylöitä jäin kaipaamaan, joita Ibiscus hotellissa vieressä kuitenkin oli, kokonaiset hedelmät puuttuivat

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquarium View -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

161 arvostelua
Erinomainen
 
38
Erittäin hyvä
 
65
Hyvä
 
39
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

30.9.2018

Kirjoittanut Viperon Suomi

Loistava sijainti

Hotelli sijaitsee upealla paikalla saaren kärjessä, josta on lyhyt matka sekä Ellin että tuuliselle rannalle. Kaupungille ja satamaan on lyhyt kävelymatka. Naapurihotelli Cactuksen alakerrassa on supermarket, samoin kulkupelivuokraamo. Koko saaren kärki on pysäköintimaksutonta aluetta, auton sai hyvin parkkiin hotellin ja akvaarion väliseen mutkaan. Hotellin yleiset tilat ovat hyvässä kunnossa ja edustavan näköiset. Hotellin sisääntulokerroksessa on ravintola, josta saa kohtuuhintaista syötävää ja juotavaa aamupäivästä iltaan saakka. Aamupala on hyvä. Henkilökunnan palvelu on asiallista ja iloista. Huone oli jokseenkin alkuperäiskuntoinen mutta siisti ja siivottiin asiakkaan niin halutessa joka päivä. Vaatekomero ja vetolaatikot olivat surkeassa kunnossa ja niistä tarttui vaatteisiin tympeä haju. Sänkyjen patjat vähän väsyneet ja kuopalla. Ilmastointi toimii hyvin ja pitää huoneen viileänä. Wifi toimii huoneessa hyvin, parvekkeella huonommin. Vaikka hotelliin onkin alaikäraja, asiakkaina on onneksi muitakin kuin eläkeläisiä.

 
30.8.2018

Kirjoittanut tanjatik Joensuu, Suomi

Aquarium View Hotel

Hotelli hyvällä paikalla ja ystävällinen henkilökunta. Huone merinäköalalla oli siisti, mutta vanhanaikainen ja kulahtanut. WC oli ahdas ja oven avautuminen kylpyhuoneeseen sisäänpäin lisäsi ahtautta. Kaapeissa oli tunkkainen haju sekä valaistus huoneessa huono. Äänet muista huoneista ja käytävältä kuuluu huoneeseen todella selvästi. Aamiainen oli tavallinen hotelliaamiainen, vaihtelua ei kauheasti ollut. Yleiset tilat siistit sekä terassi oli viihtyisä. Jos menen uudelleen varaan remontoidun huoneen. :)

 
19.8.2018

Kirjoittanut Sari H Varkaus, Suomi

Hyvällä paikalla

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Rodoksen kaupungin kärjessä, elli rannan puolella. Henkilökunta on hyvin ystävällistä. Huoneet on siistejä ja merelle päin olevissa huoneissa on amme, joten suihku ei kastele joka paikkaa kylpyhuoneessa. Huoneissa on hyvin toimiva ilmastointi lämpimällä säällä. Hotellin aamupala on ihan hyvä hotellin perusaamiainen. Hotellilla on terassiravintola jossa myös hyvä palvelu. Kahdesti olemme tässä hotellissa olleet ja molemmilla kerroilla hyvin viihtyneet.

 
12.6.2018

Kirjoittanut HannuL116

Hyvä hotelli, hyvällä paikalla🤓

Rempattu huone on oikein hyvä, saimme ylimmästä kerroksesta merinäköalalla upeat maisemat. Ellin ranta palveluineen ihan vieressä. Oikein ystävällinen henkilökunta. Monipuolinen aamiainen, ravintolasta edulliset ja maukkaat ala'carte annokset👍

 
15.8.2017

Kirjoittanut mikkor179

Huippupaikalla

Tosi hyvällä paikalla lähellä kaikkea.Näköala merelle mahtava.Iltaiset esiintyjät aulabaarissa häiritsee jonkin verran.Netti suht nopea ja toimii rannalla asti.Rantatuolit 10€/2henkeä rannalla ja paikkoja tuhansia.Liikenne ei juurikaan häiritse.Aamupala mallia 'perus',mutta riittävä.En suosittele lapsiperheille,mm. Altaat puuttuu,tosin viereisen "sisar"hotellin altaita saa käyttää.Pariskunnille ihan oiva mesta : )