1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aquarium View -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Kristiina,
Oulu

+
Sijainti
-
Naulakoita lisää vessoihin ja kahvi/teepusseja huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


9 10:stä

Jukka,
Helsinki

+
Ylimmästä kerroksesta hyvä näköala, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu.
-
Huoneessa olisi saanut olla enemmän kuin yksi tuoli, ja vaateripustimia oli liian vähän.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-22


5 10:stä

,

+
Sijainti on hyvä, henkilökunta ystävällistä ja aamiainen runsas ja vaihteleva.
-
Jospa he saisi remontin pian valmiiksi,vaatekaapit haisi homeelta ei voinut vaatteita laittaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

Riitta,
Ulvila

+
Erittäin hyvä ja monipuolinen aamiainen. Hyvä sijainti,lähellä rantaa.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


8 10:stä

Elina,
Helsinki

+
Vanhat huoneet, mutta todella tarkalla siivouksella saatu vaikuttamaan uudemmalta. Siisti aula ja ystävälliset työntekijät.
-
Huoneisiin kuuluu ihan kaikki läpi toisista huoneista, parvekkeelta sekä käytävästä. Aamupalaan pieniä parannuksia esim veden tarjoilun voisi miettiä uusiksi, jotta vesi olisi varmasti kylmää, mehuvalinnat oli huonon makuisia, leivän päälle voisi olla kurkkuviipaleita yms.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


8 10:stä

Anne,
Eurajoki

+
Hyvä aamiainen ja sijainti
-
Huoneet kuluneet ja käytävät tosi huonossa kunnossa

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


8 10:stä

Anita,
kajaani

+
Siainti
-
Aamupalaan vaihtelua

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

Marja-Leena,
Kajaani

+
hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, siistit ruokailutilat ja aula
-
huoneistot kaipaisivat remonttia

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

Salli,
Pello

+
hienot näköalat
-
huoneiden remontointi olisi ajankohtaista, osa on kai jo päivitetty

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


8 10:stä

Kirsti,
Valkeakoski

+
Erinomainen palvelu, hyvä ruoka ja siisteys. Meri vieressä. Kreikkalaiset ovat rentoja ja mukavia. Kyllä siinä hämäläinenkin sulaa.
-
Suojatie rannalle hotellin edestä. Uimme paljon meressä , sekä aamulla, päivällä ja illalla. Tien ylitys on vaarallinen ja liikenne vilkas.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-17


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquarium View -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

180 arvostelua
Erinomainen
 
52
Erittäin hyvä
 
69
Hyvä
 
39
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

15.5.2019

Kirjoittanut viitis

Lomamatka vaimoni kanssa.

Palvelu erittäin hyvä siivous toimi. Huone ok mutta pientä pintaremonttia tarvitsisi. hotellin sijainti erinomainen,parvekkeet riittävän isot ja merinäköala upea. Riittävä perusaamiainen. Cactus hotellin uima-altaan käyttö mahdollisuus hieno asia.

 
7.5.2019

Kirjoittanut PauliT68

Yläkerran remontoidut huoneet ovat hienot, merinäköalalla aivan upeat.

5. ja 6. kerroksen huoneiden remontit nostavat hotellin erinomaiseksi. Mukava henkilökunta, hyvä aamiainen, rauhallinen ja viihtyisä hotelli, loistava sijainti lähellä kaikkea. Täällä on hyvä viettää lomaa.

 
2.5.2019

Kirjoittanut MarjaB190

Hyvä sijainti ja ihana henkilökunta

Hotellin sijainti todella hyvä. Yleiset tilat remontoitu edustaviksi, aamiainen oli hyvä ja monipuolinen (erityisesti pidin jugurtista, jonka päälle tuoreista hedelmistä tehtyä heldelmäsalaattia, pähkinöitä, pellavansiemeniä ja hunajaa), leivät olivat hyviä ja tuoreita. Huone oli pienoinen pettymys, nuhjaantunut, kaapin laatikot eivät auenneet ja kaappi haisi tunkkaiselle, kylppärin katto hilseili, ovien alareunat turvonneet. Näköala (osittainen merinäköala) oli hieno, parvekkeelle osui aurinko aika myöhään iltapäivästä, mikä sopi meille. Siivous oli hyvää tasoa. Äänieristystä kyllä kaipaisin, kaikki äänet käytävältä kuuluivat selvästi huoneeseen ja heräsin useampana yönä yhden jälkeen siihen, kun kadulla keskusteltiin kovaan ääneen (ikävä kyllä suomeksi), luulin ensin, että olin jättänyt ikkunan auki. Hankin korvatulpat, että sain nukuttua. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

 
30.9.2018

Kirjoittanut Viperon Suomi

Loistava sijainti

Hotelli sijaitsee upealla paikalla saaren kärjessä, josta on lyhyt matka sekä Ellin että tuuliselle rannalle. Kaupungille ja satamaan on lyhyt kävelymatka. Naapurihotelli Cactuksen alakerrassa on supermarket, samoin kulkupelivuokraamo. Koko saaren kärki on pysäköintimaksutonta aluetta, auton sai hyvin parkkiin hotellin ja akvaarion väliseen mutkaan. Hotellin yleiset tilat ovat hyvässä kunnossa ja edustavan näköiset. Hotellin sisääntulokerroksessa on ravintola, josta saa kohtuuhintaista syötävää ja juotavaa aamupäivästä iltaan saakka. Aamupala on hyvä. Henkilökunnan palvelu on asiallista ja iloista. Huone oli jokseenkin alkuperäiskuntoinen mutta siisti ja siivottiin asiakkaan niin halutessa joka päivä. Vaatekomero ja vetolaatikot olivat surkeassa kunnossa ja niistä tarttui vaatteisiin tympeä haju. Sänkyjen patjat vähän väsyneet ja kuopalla. Ilmastointi toimii hyvin ja pitää huoneen viileänä. Wifi toimii huoneessa hyvin, parvekkeella huonommin. Vaikka hotelliin onkin alaikäraja, asiakkaina on onneksi muitakin kuin eläkeläisiä.

 
30.8.2018

Kirjoittanut tanjatik Joensuu, Suomi

Aquarium View Hotel

Hotelli hyvällä paikalla ja ystävällinen henkilökunta. Huone merinäköalalla oli siisti, mutta vanhanaikainen ja kulahtanut. WC oli ahdas ja oven avautuminen kylpyhuoneeseen sisäänpäin lisäsi ahtautta. Kaapeissa oli tunkkainen haju sekä valaistus huoneessa huono. Äänet muista huoneista ja käytävältä kuuluu huoneeseen todella selvästi. Aamiainen oli tavallinen hotelliaamiainen, vaihtelua ei kauheasti ollut. Yleiset tilat siistit sekä terassi oli viihtyisä. Jos menen uudelleen varaan remontoidun huoneen. :)