Aquarium View

  • Suosittu hotelli, johon palataan uudelleen
  • Hyvä sijanti lähellä Ellinrantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Aquarium View on suosittu hotelli sijaitsee Ellinrannan turkoosien vesien vieressä. Tänne palataan vuosi toisensa jälkeen nauttimaan hotellin rennosta tunnelmasta ja täydellisestä sijainnista. Rodoksen kaupungin ravintolat ja kaupat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sopii aikuisille (yli 25-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Yhden hengen huoneita yhdelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

-Hyvä siivooja: puhdasta! -Kohtuullisen hyvä aamiainen -Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 227 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu keskitasoinen ja hieman kulunut Aquarium View sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä kaupunkia ja vain muutaman askeleen päässä Ellinrannalta. Baari (tv pohjoismaisilla kanavilla), snackbaari ja aamiaisravintola. Maksuton wifi. Rantapyyhkeet lisämaksusta. Iltaohjelmaa. Sisarhotelli Cactuksen allasalue ja minimarket on vieraiden käytettävissä. Hotelli sopii aikuisille (yli 25-vuotiaille). Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Hotelli Aquarium View sopii aikuisille (yli 25-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria (0-24-vuotiaat) huoltajan seurassa. Nuoret aikuiset iältä 18-24 saavat majoittua hotellissa vain valvojan seurassa.