Kokemuksia Amphitryon -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 116 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
6,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

,

+
sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


8 10:stä

,

+
Hyvä ja ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka ja juoma.
-
Hotellihuoneiden siisteys ja tilavuuden lisääminen.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


8 10:stä

markku,
Sastamala

+
hyvä aamiainen, suht siisti.
-
Näkymät parvekkeelta, avain oli vain yksi ja ovi piti lukita sekä ulkopuolelta että sisältä vain avaimella, yksi ainoa avain kun oli kolme henkilöä huoneessa, jos yksi halusi jäädä huoneeseen niin ovi piti jättää lukitsematta.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


7 10:stä

Anni,
Kajaani

+
Ravintolatyöntekijät, sijainti, sisäpihan allaspatio
-
Netissä näkyvät huonekuvat eivät vastanneet meidän huoneen kuntoa millään tapaa. Todellisen mukaiset kuvaukset nettiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-04


6 10:stä

,

+
Erittäin hyvää palvelua
-
Parempaa siivousta ja realistisemmat kuvat hotellihuoneista

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

Sivian,
Vantaa

+
Hyvä aamupala, ilmastointi kuului hintaan, ystävällinen henkilökunta, altaalla oli hyvin tilaa ja tuoleja ei saanut varata.
-
Ilmastoinnin ja sähköjen kanssa ongelmia. Huoneen kalustus oli hankalasti sijoitettu joka vaikeutti huoneessa liikkumista. Suihkuverho kannattaisi vaihtaa lasiseiniin.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-14


9 10:stä

Satu,
Suolahti

+
Hyvällä paikalla, runsas ja monipuolinen aamiainen. Allasalue mukava ja huoneet pääosin siistejä.
-
Hotellin allasalueella runsaasti kissoja, tulevat ihan kerjäämään aamupalan aikana ruokaa. Myös puluja löytyy, pulut oleskelevat baaritiskillä ja pöydillä, hygienia syistä en hirveästi tästä pitänyt. Hotellinhenkilökunta syöttää sekä kissoja että puluja...

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


7 10:stä

,

+
Tilava ja perus siisti huone. Ystävällistä henkilökuntaa ja sujuvaa palvelua.
-
Tähtiluokitus ei vastaa kuvausta, hotelli on melko kulunut. Kaikki äänet kuuluvat huoneeseen, mm. siivoojien kolistelut. Wc toimi heikosti ja jostain syystä ongelmaa oli ilmastointilaitteen poistovesien kanssa: yläpuolen parvekkeelta valui toistamiseen vettä jne. Wc:ssä olisi lisäksi mukavaa olla enemmän pöytätilaa tai hyllyjä.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-17


8 10:stä

Seija ,
Urjala

+
Hyvä aamiainen, kiva allasalue, siisteys
-
Kaappitilaa vaatteille

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


7 10:stä

Satu,
Helsinki

+
Siisti,ystävällinen henkilökunta.Sijainti .
-
Parveke ja suihkukaappi liian pienet.Aamupala sama joka päivä,vaihtelua?

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Amphitryon -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

366 arvostelua
Erinomainen
 
99
Erittäin hyvä
 
138
Hyvä
 
73
Ei kovin hyvä
 
28
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

19.10.2018

Kirjoittanut Perhematkustaja Etelä-Suomi, Suomi

Pienehkö hotelli

Hieman kulahtanut, pienehkö hotelli. Rauhallinen. Respassa pärjäsi englannilla. Aamupala oli monipuolinen ja hyvä. Huoneet ihan siistit, perustasoiset. Huoneessa jääkaappi ja ilmastointi. Sängyt olivat hyvät. Tyyny oli kova ja liian iso minun makuun. Peittoja ei ollut, ainoastaan lakana peitoksi, lisäksi oli viltti lisäpeitteeksi. Meidän huoneen parveke todella pieni, mutta ei siellä tehnytkään mieli viettää aikaa, sillä näköala oli aivan kauhea. Naapuritalon seinää, putkia ja ilmastointilaitteita. Uima-allas pieni, ei-lämmitetty. Kissoja pyöri allasalueella useita. Kaupat alkavat aivan viereiseltä kadulta ja vanhakaupunki myös lähellä. Jos pitää shoppailusta ja kaupoissa kiertämisestä, on hotellin sijainti hyvä.

 
13.10.2018

Kirjoittanut 359tuukkal Helsinki, Suomi

Hyvä valinta

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla. Vanhakaupunki 5min kävelyn päässä, samoin Tuulinen ranta sekä Marina. Palvelu oli ystävällistä, ja englannilla pärjäsi hyvin. Allasalue siisti, mutta lokakuussa varjoinen. Altaassa ei lämmitystä. Allasbaarissa ja ravintolassa mukavaa henkilökuntaa, ja hinnat keskimääräistä paikallistasoa. Aamupala oli runsas, mutta lämpöiset tuppasi olemaan aika haaleita yleensä. Mutta maut ja valikoima oli hyvää. Illallisbuffetin söin yhtenä iltana, ja sekin oli ihan ok. Huoneet siistejä ja perusvarustus kunnossa.

 
31.7.2017

Kirjoittanut ElinaK794

Hyvä sijainti

Jos arvostat sijaintia ja viihdyt rannalla, tämä hotelli voi olla sinun valintasi. Allasalue lomakauden lopussa epäsiisti. Vesi, aurinkotuolit ja altaan ympäristö likaiset. Muuten hotelli siisti. Huoneet pienet, varsinkin lisävuoteella. Erittäin pieni parveke. Lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja molemmille rannoille. Paljon ravintoloita ja kauppoja lähellä. Erittäin keskeinen sijainti, joten liikenteen ja yöelämän äänet kuuluvat jonkin verran varsinkin kadun puolen huoneisiin. Allasalueella ystävällinen palvelu. Aamiainen normaalia runsaampi. Itse alentaisin yhden tähden hotellin tasosta.

 
20.7.2016

Kirjoittanut Mlkko

Loistava sijainti

Amphitryon hotelli sijaitsee loistavalla paikalla keskellä Rodoksen kaupunkia. Sieltä on lyhyt matka Elli-rannalle kuten myös tuuliselle rannalle. Samassa talossa Amphitryonin kanssa on tavaratalo. Ravintoloita löytyy jo 100 metrin säteellä useita ja vanhan kaupungin puolelle kävelee noin 10 minuutissa. Hotellin aamainen on kattava ja maistuva. Henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Huoneet perus siistejä. Sijainti 5/5 jos haluaa hotellin olevan lähellä kaikkia. Muuten itse hotelli 3/5 joten arvosanaksi muodostuu 4/5.

 
23.2.2014

Kirjoittanut Andrew A A Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Avulias henkilökunta, loistava hotelli

Voin suositella tätä hotellia koska hintataso on kohdillaan, sijainti on erinomainen ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Tuntui kuin olisimme olleet kreikkalaisessa kaupungissa emmekä turistikohteessa. Uima-allas oli riittävän suuri, kaikki oli mukavaa ja toimi hyvin.