1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Amphitryon -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Amphitryon -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

339 arvostelua
Erinomainen
 
94
Erittäin hyvä
 
129
Hyvä
 
72
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

19.10.2018

Kirjoittanut Perhematkustaja Etelä-Suomi, Suomi

Pienehkö hotelli

Hieman kulahtanut, pienehkö hotelli. Rauhallinen. Respassa pärjäsi englannilla. Aamupala oli monipuolinen ja hyvä. Huoneet ihan siistit, perustasoiset. Huoneessa jääkaappi ja ilmastointi. Sängyt olivat hyvät. Tyyny oli kova ja liian iso minun makuun. Peittoja ei ollut, ainoastaan lakana peitoksi, lisäksi oli viltti lisäpeitteeksi. Meidän huoneen parveke todella pieni, mutta ei siellä tehnytkään mieli viettää aikaa, sillä näköala oli aivan kauhea. Naapuritalon seinää, putkia ja ilmastointilaitteita. Uima-allas pieni, ei-lämmitetty. Kissoja pyöri allasalueella useita. Kaupat alkavat aivan viereiseltä kadulta ja vanhakaupunki myös lähellä. Jos pitää shoppailusta ja kaupoissa kiertämisestä, on hotellin sijainti hyvä.

 
13.10.2018

Kirjoittanut 359tuukkal Helsinki, Suomi

Hyvä valinta

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla. Vanhakaupunki 5min kävelyn päässä, samoin Tuulinen ranta sekä Marina. Palvelu oli ystävällistä, ja englannilla pärjäsi hyvin. Allasalue siisti, mutta lokakuussa varjoinen. Altaassa ei lämmitystä. Allasbaarissa ja ravintolassa mukavaa henkilökuntaa, ja hinnat keskimääräistä paikallistasoa. Aamupala oli runsas, mutta lämpöiset tuppasi olemaan aika haaleita yleensä. Mutta maut ja valikoima oli hyvää. Illallisbuffetin söin yhtenä iltana, ja sekin oli ihan ok. Huoneet siistejä ja perusvarustus kunnossa.

 
31.7.2017

Kirjoittanut ElinaK794

Hyvä sijainti

Jos arvostat sijaintia ja viihdyt rannalla, tämä hotelli voi olla sinun valintasi. Allasalue lomakauden lopussa epäsiisti. Vesi, aurinkotuolit ja altaan ympäristö likaiset. Muuten hotelli siisti. Huoneet pienet, varsinkin lisävuoteella. Erittäin pieni parveke. Lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja molemmille rannoille. Paljon ravintoloita ja kauppoja lähellä. Erittäin keskeinen sijainti, joten liikenteen ja yöelämän äänet kuuluvat jonkin verran varsinkin kadun puolen huoneisiin. Allasalueella ystävällinen palvelu. Aamiainen normaalia runsaampi. Itse alentaisin yhden tähden hotellin tasosta.

 
20.7.2016

Kirjoittanut Mlkko

Loistava sijainti

Amphitryon hotelli sijaitsee loistavalla paikalla keskellä Rodoksen kaupunkia. Sieltä on lyhyt matka Elli-rannalle kuten myös tuuliselle rannalle. Samassa talossa Amphitryonin kanssa on tavaratalo. Ravintoloita löytyy jo 100 metrin säteellä useita ja vanhan kaupungin puolelle kävelee noin 10 minuutissa. Hotellin aamainen on kattava ja maistuva. Henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Huoneet perus siistejä. Sijainti 5/5 jos haluaa hotellin olevan lähellä kaikkia. Muuten itse hotelli 3/5 joten arvosanaksi muodostuu 4/5.

 
23.2.2014

Kirjoittanut Andrew A A Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Avulias henkilökunta, loistava hotelli

Voin suositella tätä hotellia koska hintataso on kohdillaan, sijainti on erinomainen ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Tuntui kuin olisimme olleet kreikkalaisessa kaupungissa emmekä turistikohteessa. Uima-allas oli riittävän suuri, kaikki oli mukavaa ja toimi hyvin.