Kokemuksia Amphitryon -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 65 arvioon
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
6,5 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


4 10:stä

+
Aamupala monipuolinen, ystävällinen henkilökunta.
-
Huoneen kalustusasettelun uusiminen. Järkevällä sijoittelulla saatais enemmän liikkumatilaa huoneeseen. Paljon matkustaneena kylpyhuone pohjanoteeraus, ihan kamala,remontin tarpeessa. Vaatesäilytykseen enemmän tilaa, ripustimia lisää. Realistiset tiedot hotellista sivuillenne, parveke tosi pieni, näkymä parvekkeelta aivan karsea vieressä olevalle purkutyömaalle. Altaalle ei paistanut aurinko kuin pari tuntia aamupäivästä, joka päivä jouduimme menemään rantaan ja maksamaan rantatuoleista. Jääkaappi uusimista vailla, piti kovaa ääntä yötä päivää.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


6 10:stä

+
Ystävällinen enkilökunta Siisteys / siivous Sijainti
-
Kahvi / vedenkeitin huoneeseen Kaakeloikaa kylpyhuoneen lattia ja altaan ympäristö olis nykyaikasemman näköinen

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


4 10:stä

+
Aamiainen oli monipuolinen, ehkä jotain vaihtelua olisi kaivannut Hienosti järjestetty päivällinen joka ilta tarjolla. Se oli edullinen (10€/hlö) ja vaihteleva. Huone siivottiin ja kaikki pyyhkeet vaihdettiin joka päivä!!! Viimeisenä päivänä iltalennolle mennessämme, saimme huoneen vielä päiväksi käyttöömme.
-
Nettisivuissa hotelli määriteltiin neljän tähden hotelliksi, jota se ei todellakaan ollut (vertailuna kesäkuun matkamme Kato Staloksen hotelliimme Kreetalla) Vastaanotto antoi kyllä kuvan modernista, hyvätasoisesta hotellista, mutta huone ei sitä ollut. Sisään mentiin vanhanaikaisella avaimella ja ovi piti sisältäpäin lukita erikseen. Nykyaikaa olisi ovikortti. - Kylpyhuoneen lattiakaivot "korisivat", kun ylemmissä kerroksissa vedettiin vessa tai käytiin suihkussa. Suihkukopin seinistä maalit lohkeilleet ja betoni näkyvillä. Suihkukaapissa ei ollut etuseinää, joten vesi kasteli koko kylpyhuoneen lattian. Suihkukahva vuoti molemmista päistä, koska letkun tiivistettä ei ollut. Vesi suihkusi joka suuntaan. - Sänkyjen patjat aivan loppuun kulutetut. Jouset niin kuluneet, että niihin vain upposi, kun mitään tukea ei ollut. - Toivoimme etukäteen huonetta sisäpihan puolelta, mutta saimme sen 2.kerroksesta kadun puolelta ja meteli oli sen mukainen. - Hotellissa ei ollut minkäänlaista yleistä siistiytymistilaa, jos paluulento on vasta illalla ja ei olisi mahdollisuutta päivähuoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-13


8 10:stä

+
Hyvä aamupala. Hyvä siivous. Ystävällinen henkilökunta. Mukava fiilis. Lähellä vanhaa kaupunkia.
-
Tuolit puuttui. Huoneessa oli vain yksi homeinen kankainen tuoli. Vaateripustimia saisi olla useampia. Oli kuitenkin 3 kpl.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

+
Hyvä aamupala
-
Allas varjossa ja huoneessa voisi olla vedenkeitin. Ilmastointilaite tiputti vettä lattialle

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

+
Keskeinen sijainti, runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta, ilmastointi SIS. Hintaan
-
Parveke sisäpihalle,joka sotkuinen ( voisi siivota) oven avaaminen vaikeaa, laatat ottivat kiinni, pikku tuolit parvekkeelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

+
sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-22


8 10:stä

+
Hyvä ja ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka ja juoma.
-
Hotellihuoneiden siisteys ja tilavuuden lisääminen.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


8 10:stä

+
hyvä aamiainen, suht siisti.
-
Näkymät parvekkeelta, avain oli vain yksi ja ovi piti lukita sekä ulkopuolelta että sisältä vain avaimella, yksi ainoa avain kun oli kolme henkilöä huoneessa, jos yksi halusi jäädä huoneeseen niin ovi piti jättää lukitsematta.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Amphitryon -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

373 arvostelua
Erinomainen
 
101
Erittäin hyvä
 
141
Hyvä
 
74
Ei kovin hyvä
 
28
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

19.10.2018

Kirjoittanut Perhematkustaja Etelä-Suomi, Suomi

Pienehkö hotelli

Hieman kulahtanut, pienehkö hotelli. Rauhallinen. Respassa pärjäsi englannilla. Aamupala oli monipuolinen ja hyvä. Huoneet ihan siistit, perustasoiset. Huoneessa jääkaappi ja ilmastointi. Sängyt olivat hyvät. Tyyny oli kova ja liian iso minun makuun. Peittoja ei ollut, ainoastaan lakana peitoksi, lisäksi oli viltti lisäpeitteeksi. Meidän huoneen parveke todella pieni, mutta ei siellä tehnytkään mieli viettää aikaa, sillä näköala oli aivan kauhea. Naapuritalon seinää, putkia ja ilmastointilaitteita. Uima-allas pieni, ei-lämmitetty. Kissoja pyöri allasalueella useita. Kaupat alkavat aivan viereiseltä kadulta ja vanhakaupunki myös lähellä. Jos pitää shoppailusta ja kaupoissa kiertämisestä, on hotellin sijainti hyvä.

 
13.10.2018

Kirjoittanut tupukka Helsinki, Suomi

Hyvä valinta

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla. Vanhakaupunki 5min kävelyn päässä, samoin Tuulinen ranta sekä Marina. Palvelu oli ystävällistä, ja englannilla pärjäsi hyvin. Allasalue siisti, mutta lokakuussa varjoinen. Altaassa ei lämmitystä. Allasbaarissa ja ravintolassa mukavaa henkilökuntaa, ja hinnat keskimääräistä paikallistasoa. Aamupala oli runsas, mutta lämpöiset tuppasi olemaan aika haaleita yleensä. Mutta maut ja valikoima oli hyvää. Illallisbuffetin söin yhtenä iltana, ja sekin oli ihan ok. Huoneet siistejä ja perusvarustus kunnossa.

 
31.7.2017

Kirjoittanut ElinaK794

Hyvä sijainti

Jos arvostat sijaintia ja viihdyt rannalla, tämä hotelli voi olla sinun valintasi. Allasalue lomakauden lopussa epäsiisti. Vesi, aurinkotuolit ja altaan ympäristö likaiset. Muuten hotelli siisti. Huoneet pienet, varsinkin lisävuoteella. Erittäin pieni parveke. Lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja molemmille rannoille. Paljon ravintoloita ja kauppoja lähellä. Erittäin keskeinen sijainti, joten liikenteen ja yöelämän äänet kuuluvat jonkin verran varsinkin kadun puolen huoneisiin. Allasalueella ystävällinen palvelu. Aamiainen normaalia runsaampi. Itse alentaisin yhden tähden hotellin tasosta.

 
20.7.2016

Kirjoittanut Mlkko

Loistava sijainti

Amphitryon hotelli sijaitsee loistavalla paikalla keskellä Rodoksen kaupunkia. Sieltä on lyhyt matka Elli-rannalle kuten myös tuuliselle rannalle. Samassa talossa Amphitryonin kanssa on tavaratalo. Ravintoloita löytyy jo 100 metrin säteellä useita ja vanhan kaupungin puolelle kävelee noin 10 minuutissa. Hotellin aamainen on kattava ja maistuva. Henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Huoneet perus siistejä. Sijainti 5/5 jos haluaa hotellin olevan lähellä kaikkia. Muuten itse hotelli 3/5 joten arvosanaksi muodostuu 4/5.

 
23.2.2014

Kirjoittanut Andrew A A Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Avulias henkilökunta, loistava hotelli

Voin suositella tätä hotellia koska hintataso on kohdillaan, sijainti on erinomainen ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Tuntui kuin olisimme olleet kreikkalaisessa kaupungissa emmekä turistikohteessa. Uima-allas oli riittävän suuri, kaikki oli mukavaa ja toimi hyvin.