Amalia

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Amalia on pieni ja kodikas huoneistohotelli, jossa palvelu henkilökohtaista. Hoteli sijaitsee lähellä rantaa sekä myös lähellä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Hotelli sopii aikuisille (yli 23-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 24 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen huoneistohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Rodoksen kaupungissa ja sopii aikuisille (yli 23-vuotiaille). Läheisellä yleisellä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Maksuton wifi. Hotellin sisäänkäynti lukitaan klo 20.00, ja vierailla on oma avain. Vastaanotto avoinna rajoitetusti (yleensä auki muutaman tunnin aamulla ja muutaman tunnin iltapäivällä).

Läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voivat kantautua huoneistoihin. Hotelli on nuorison suosima. Kaupunkiliikennettä. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli sopii aikuisille (yli 23-vuotiaille) ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan. Hotellissa saa majoittua myös lapsia ja nuoria huoltajan seurassa. Nuoret aikuiset 18-23 saavat majoittua hotellissa vain valvojan kanssa. Lentokenttäkuljetus jättää ja noutaa asiakkaat hotelli Ibiscusilta, jonne on n. 100 metrin kävelymatka.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus