1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Esperos Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Päivi,
Vantaa

+
Todella ystävällinen henkilökunta. Kaikki sujui ennen kuin ehti edes pyytää mitään - en ole ennen moista kokenut. Ruoat monipuoliset ja hyvät. Aamuisin sai vastapuristettua tuoremehua. Altaalta näkyi merelle eli ihanne sijainti siinä mielessä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-26


9 10:stä

Tiina,
TAMPERE

+
Todella avulias henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


10 10:stä

Tiina,
Salo

+
Ihana henkilökunta ja maittavat ruuat. Hyvä sijanti. Uudet vuoteet ja vuodevaatteet olivat erinomaisia.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-12


10 10:stä

Igor,
Turku

+
Siisti ja hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-06


8 10:stä

,

+
Ystävällinen henkiökunta, kiva ranta ja allasalueet, hyvä ruoka, perus hotellihuone jossa hyvä siisteys..
-
Olessamme ilmastointi ei toiminut tai sitä ei laitettu päälle, ja jouduimme pyytämään myös suihkun pidikkeen ja tulpan ammeeseen eli huoneessa oli pieniä puutteita saapuessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


9 10:stä

Matti,
Kuopio

+
Palvelu oli kiitettävää Rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


7 10:stä

Hanna,
Helsinki

+
Hyvä ruoka ja palvelu. Oma ranta.
-
Huoneesta puuttui varustus: ei vedenkeitintä, kahvia, tukankuivaajaa ym. Luokitus kuitenkin 4-tähteä. Lämmityslaite puhalsi kaikkiin huoneisiin saman lämpöistä kuumaa ilmaa. Kun sen sulki, ilma seisoi.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-24


9 10:stä

Pasi,
Rovaniemi

+
Yleisten tilojen laatu, ruokasalin väljyys, ruokailun sujuminen, altaalla ja rannalla riittävästi aurinkotuoleja. Ruoka oli monipuolista ja hyvää, erilaisia teemoja illallisella.Baarien palvelu hyvää, kaikenkaikkiaan lomasta jäi hyvä fiilis.
-
Huoneisto kaipasi pientä pintaremonttia, hissit ruuhkautuivat ajoittain

Vahvistettu asiakas: 2018-10-15


9 10:stä

Siv,
Kokkola

+
Sijainti, ranta lähellä.
-
Kävelyreitti rantaa pitkin kylälle voisi parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


10 10:stä

Tiina,
Oulu

+
Ystävällinen henkilökunta, hyvä ja monipuolinen ruoka, mahtava ranta ja monipuoliset uima-altaat.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperos Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

380 arvostelua
Erinomainen
 
204
Erittäin hyvä
 
124
Hyvä
 
38
Ei kovin hyvä
 
7
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2016

Kirjoittanut Samulico Vantaa, Suomi

Erinomainen hotelli hienolla allasalueella ja rannalla aikuisille

Ylimmän kerroksen Comfort -huoneesta upea näköala merelle. Jääkaapissa odotti kylmä iso kuohuviinipullo ja vesipullo. Huone oli siisti ja siellä oli paljon säilytystilaa. Sänky hieman liian kova. Siivous toimi hyvin 7 päivää viikossa ja huonepalvelu kävi joka ilta kysymässä, onko kaikki hyvin. Koko hotellialue on hieno ja tasokkaan oloinen. Virtaavassa jokialtaassa mukava kellua uimarenkaalla ja nauttia samalla baarin juomista. Ranta hyvä ja rannalla oleva baari ok. Aurinkotuoleista oli aika moni rikki ja ne olivat tosi varattuja heti aamusta rannalla. Allasalueen keskiosasta löytyi paremmin tuoleja. Upea aamiainen, kahvia tuotiin iso termoskannu pöytään sekä lasilliset aitoa tuoremehua. Hissit olivat tosi varattuja koko ajan, joten välillä joutui odottamaan hissiä kauan. Hotellin market ihan hyvän kokoinen ja ei ylihintainen. Kuntosalilla ei ole ilmastointia, vaan toimii sisäuimaltaan kanssa samassa tilassa. Laitteita ei kovin paljoa eikä esim. vapaita painoja lainkaan. Kuntosali menee kiinni jo klo 18, joten illalla sitä ei pysty käyttämään. Tenniskenttä löytyy, mutta ei ole priimakunnossa pohjan ja verkon suhteen. Yleisesti ottaen tasokas tunnelma ja menisin uudestaankin. Lapsia ei ollut varmastikaan siksi, että vieressä on ilmeisesti saman hotelliketjun perhehotelli. Water Park tien toisella puolella rinteessä oli ihan ok, mutta ei esim. Teneriffan Siam Parkin veroinen. Hotellin lähellä ei ole kuin pari pientä ravintolaa, joten suosittelen käymään syömässä Rhodoksen kaupungissa, jonnne matkaa n. 12-15 km. Bussi kulkee usein ja vuokra-autolla helppo liikkua muuten, mutta parkkipaikan löytäminen iltaisin erittäin hankalaa kaupungissa kun koko saari tuntuu tuppaavan sinne iilaksi syömään. Falirakin keskustaan ei kannata mennä syömään tai muutenkaan, on täysin turistirysä, ei mitään aitoa.

 
16.9.2016

Kirjoittanut mtkaaja2016 Helsinki, Suomi

Rantakokemukselle 4,5 tähteä. Kokonaisuus 3 tähteä

Hotelliin tultaessa ensivaikutelma oli hyvin postiivinen. Suuri aula ja ikkunoista näkyi ranta ja meri. Hotelliin siäänkirjautuminen sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ensivaikutelma huoneesta oli myös positiivinen. Suuri huone, laattalattia ja sisustus muutenkin eleganttia, paikat olivat siistit ja sängyt ensiluokkaiset. Myös huone oli viileä. Ilmainen Wifi oli myös huoneessa. Parvekkeelta avautui merinäköala. Enemmän huonetta tutkiessa selvisi, että jääkaappi sekä safetybox eivät toimineet (vaihdettiin noin tunnin kuluttua uusiin). Television kanssa oli myös ongelmia, mutta se saatiin toimimaan kun saatiin ongittua tippunut virtajohto ahtaasta seinän ja pöydän välistä. Vähän jäi huono maku näistä asioista kun juurikaan respasta ei näitä asioita pahoiteltu. Huoneesta puuttui lisäksi useista muista hotelleista tuttu hotellikansio jossa esiteltäisiin hotellin palveluja. Nyt tälläistä ei ollut ja tämä johti siihen, että emme tienneet hotellin alakerrassa olevaa pientä supermarkettia ja jouduimme kävelemään hotellin ulkopuolelle läheiseen kauppaan, mutta ei katastrofi. Meillä oli puolihoito joihin kuului aamupala ja illallinen buffet-pöydässä. Ruokia ei voi muuta kun suositella. Ruokia oli todella laaja valikoima ja erittäin maukkaita. Buffet illalliset olivat teemojen mukaan, joten joka ilta ruokavariaatiot vaihtuivat. Ruuasta siis 5 tähteä. Palvelusta annan 3 tähteä. Hotellikompleksilla oma ranta. Ranta ja meri oli loistavat. Pientä kiveä, mutta uimakenkiä ei tarvitse. Aurinkotuoleja löytyi aina. Hotellin rannalla on yritys josta voi ostaa kaikenlaisia vesiurheilupalveluita, suosittelen. PS. Tässä hotellissa ei tartte paljon puhua Suomea muiden matkailijoiden kesken. Viivyimme neljä yötä ja kertaakaan emme kuulleet hotellin muiden asiakkaiden puhuvan muuta kuin Saksaa tai Venäjää. Lähestulkoon kaikki tarkoilija osasivat myös saksaa.

 
4.8.2016

Kirjoittanut Jartza_Hki Helsinki, Suomi

Hotelli aikuisille

Loistava hotelli jossa hyvä palvelu ja ruoka. Ranta on hyvin hoidettu, siisti ja tuolit ovat ilmaisia. Rannan baari on ehkä hotellin heikoin osa. Palvelu oli muuhun verrattuna hidasta ja epämääräistä. Aamias- ja illallis buffee on loistava.

 
18.7.2019

Kirjoittanut alex h

Top hotel and service

Top hotel and service, pool was very good and the sea is near. you have buffet in the morning and in the afternoon, the personal is very friendly and helpful, all rooms have air condicioner, it was great

 
12.7.2019

Kirjoittanut MoenchenM

Spa Wellness massage

Thank you so much Hara Marridou in Hotel Esperos Palace Faliraki. Your massage was great. All of your team were so friendly and lovely. Best wishes to Konstantina, her massage was perfect too. I hope to see you next year to have this wonderful massage again. 😍👍