Kokemuksia Esperos Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 1104 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Pasi,
Rovaniemi

+
Kävimme viime vuonna samassa hotellissa, ihastuimme heti. Nyt hotelli oli remontoitu , huone oli täysin remontoitu lattiastamkattoon, upea merinäköala, tilava valoisa perhehuone. Palvelu erinomaista, ruoka erinomaista, ruokavalikoima runsas, erilaisia teemoja.Ruokasali tilava, ei tungosta koskaan. Altaalla ja rannalla riittävästi auringonottopetejä. Viihdyimme erinomaisesti 2 viikon matkallamme.
-
Ei ole

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


10 10:stä

Eero,
Helsinki

+
Hiljaisuus, väljyys, sijainti lähellä bussipysäkkejä, erinomainen ilmastointi, avulias palvelu, huikeat all inclusive-ateriat
-
Lisää istuinpenkkejä hotellialueelle

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


10 10:stä

Heleena,
Seinäjoki

+
-
Ä

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


8 10:stä

Mari,
Sastamala

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


9 10:stä

Tea,
Rovaniemi

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-11


10 10:stä

Ahti Reijo Kalervo,
Turku

+
Erittäin hyvä palvelu, erittäin hyvä ruoka, mainio henkilökunta, erikoisesti vastaanotossa, rauhallinen hotelli ja hyvä sijainti
-
Nyt oli taas Pool Bar omalla, hyvällä entisellä paikallaan, se oli hyvä muutos.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-04


9 10:stä

Kari,
Kaustinen

+
Siisteys Ravintolahenkilökunnan palvelu alttius
-
Lounge-baarimestari palveli vain Saksalaisia mielellään!!! Emme käyttäneet enää hänen palvelujaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


9 10:stä

Heikki,
Lahti

+
Erittäin ystävällinen palvelu ravintolassa ja vastaanotossa. Iso uima-allas.
-
Kuntosaliin irtopainoja ja kuntosalin ulko-ovet kiinni, jotta ilmanvaihto (jäähdytys) paranisi. Skandinaaviset personal trainerit viihdetiimin sijaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-07


9 10:stä

Päivi,
Vantaa

+
Todella ystävällinen henkilökunta. Kaikki sujui ennen kuin ehti edes pyytää mitään - en ole ennen moista kokenut. Ruoat monipuoliset ja hyvät. Aamuisin sai vastapuristettua tuoremehua. Altaalta näkyi merelle eli ihanne sijainti siinä mielessä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-26


9 10:stä

Tiina,
Tampere

+
Todella avulias henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperos Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

434 arvostelua
Erinomainen
 
244
Erittäin hyvä
 
137
Hyvä
 
38
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2016

Kirjoittanut Samulico Vantaa, Suomi

Erinomainen hotelli hienolla allasalueella ja rannalla aikuisille

Ylimmän kerroksen Comfort -huoneesta upea näköala merelle. Jääkaapissa odotti kylmä iso kuohuviinipullo ja vesipullo. Huone oli siisti ja siellä oli paljon säilytystilaa. Sänky hieman liian kova. Siivous toimi hyvin 7 päivää viikossa ja huonepalvelu kävi joka ilta kysymässä, onko kaikki hyvin. Koko hotellialue on hieno ja tasokkaan oloinen. Virtaavassa jokialtaassa mukava kellua uimarenkaalla ja nauttia samalla baarin juomista. Ranta hyvä ja rannalla oleva baari ok. Aurinkotuoleista oli aika moni rikki ja ne olivat tosi varattuja heti aamusta rannalla. Allasalueen keskiosasta löytyi paremmin tuoleja. Upea aamiainen, kahvia tuotiin iso termoskannu pöytään sekä lasilliset aitoa tuoremehua. Hissit olivat tosi varattuja koko ajan, joten välillä joutui odottamaan hissiä kauan. Hotellin market ihan hyvän kokoinen ja ei ylihintainen. Kuntosalilla ei ole ilmastointia, vaan toimii sisäuimaltaan kanssa samassa tilassa. Laitteita ei kovin paljoa eikä esim. vapaita painoja lainkaan. Kuntosali menee kiinni jo klo 18, joten illalla sitä ei pysty käyttämään. Tenniskenttä löytyy, mutta ei ole priimakunnossa pohjan ja verkon suhteen. Yleisesti ottaen tasokas tunnelma ja menisin uudestaankin. Lapsia ei ollut varmastikaan siksi, että vieressä on ilmeisesti saman hotelliketjun perhehotelli. Water Park tien toisella puolella rinteessä oli ihan ok, mutta ei esim. Teneriffan Siam Parkin veroinen. Hotellin lähellä ei ole kuin pari pientä ravintolaa, joten suosittelen käymään syömässä Rhodoksen kaupungissa, jonnne matkaa n. 12-15 km. Bussi kulkee usein ja vuokra-autolla helppo liikkua muuten, mutta parkkipaikan löytäminen iltaisin erittäin hankalaa kaupungissa kun koko saari tuntuu tuppaavan sinne iilaksi syömään. Falirakin keskustaan ei kannata mennä syömään tai muutenkaan, on täysin turistirysä, ei mitään aitoa.

 
16.9.2016

Kirjoittanut mtkaaja2016 Helsinki, Suomi

Rantakokemukselle 4,5 tähteä. Kokonaisuus 3 tähteä

Hotelliin tultaessa ensivaikutelma oli hyvin postiivinen. Suuri aula ja ikkunoista näkyi ranta ja meri. Hotelliin siäänkirjautuminen sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ensivaikutelma huoneesta oli myös positiivinen. Suuri huone, laattalattia ja sisustus muutenkin eleganttia, paikat olivat siistit ja sängyt ensiluokkaiset. Myös huone oli viileä. Ilmainen Wifi oli myös huoneessa. Parvekkeelta avautui merinäköala. Enemmän huonetta tutkiessa selvisi, että jääkaappi sekä safetybox eivät toimineet (vaihdettiin noin tunnin kuluttua uusiin). Television kanssa oli myös ongelmia, mutta se saatiin toimimaan kun saatiin ongittua tippunut virtajohto ahtaasta seinän ja pöydän välistä. Vähän jäi huono maku näistä asioista kun juurikaan respasta ei näitä asioita pahoiteltu. Huoneesta puuttui lisäksi useista muista hotelleista tuttu hotellikansio jossa esiteltäisiin hotellin palveluja. Nyt tälläistä ei ollut ja tämä johti siihen, että emme tienneet hotellin alakerrassa olevaa pientä supermarkettia ja jouduimme kävelemään hotellin ulkopuolelle läheiseen kauppaan, mutta ei katastrofi. Meillä oli puolihoito joihin kuului aamupala ja illallinen buffet-pöydässä. Ruokia ei voi muuta kun suositella. Ruokia oli todella laaja valikoima ja erittäin maukkaita. Buffet illalliset olivat teemojen mukaan, joten joka ilta ruokavariaatiot vaihtuivat. Ruuasta siis 5 tähteä. Palvelusta annan 3 tähteä. Hotellikompleksilla oma ranta. Ranta ja meri oli loistavat. Pientä kiveä, mutta uimakenkiä ei tarvitse. Aurinkotuoleja löytyi aina. Hotellin rannalla on yritys josta voi ostaa kaikenlaisia vesiurheilupalveluita, suosittelen. PS. Tässä hotellissa ei tartte paljon puhua Suomea muiden matkailijoiden kesken. Viivyimme neljä yötä ja kertaakaan emme kuulleet hotellin muiden asiakkaiden puhuvan muuta kuin Saksaa tai Venäjää. Lähestulkoon kaikki tarkoilija osasivat myös saksaa.

 
4.8.2016

Kirjoittanut Jartza_Hki Helsinki, Suomi

Hotelli aikuisille

Loistava hotelli jossa hyvä palvelu ja ruoka. Ranta on hyvin hoidettu, siisti ja tuolit ovat ilmaisia. Rannan baari on ehkä hotellin heikoin osa. Palvelu oli muuhun verrattuna hidasta ja epämääräistä. Aamias- ja illallis buffee on loistava.

 
10.11.2019

Kirjoittanut Alexandra-AlexTravel

Very comfortable, peaceful and spacious hotel, our favorite for six years

We have been regular guests of this beautiful hotel for six years. They were resting in August 2019. The hotel is very comfortable, peaceful and spacious. Beautiful well-maintained territory, a system of pools with warm water, lazy river. The special advantages of the hotel are the beach and restaurant. Every day a themed dinner, the menu is not repeated for two weeks. There is an opportunity to order a la carte dishes in addition to the buffet. The food is varied and of the highest quality - both the products themselves and the dishes. Abundance of fresh fruit. Its private beach with comfortable sunbeds. Sunbeds and umbrella are located far apart. Clean, well maintained beach, convenient access to the sea. In the hotel quietly, quietly, there are no turns at restaurant, on the beach, in gym. There is no feeling of big noisy hotel, hotel guests generally solid people having a rest without children. I would like to note the high qualification of the hotel staff and express sincere gratitude for courtesy, responsiveness and readiness to create the most favorable conditions for rest.

 
26.10.2019

Kirjoittanut Cheshiretourist2 Cheshire

A week in the sun

This was a last minute booking we made and we were pleasantly surprised. Within the immediate boundaries of the hotel I couldn't find fault. It is an extremely nice hotel with very nice rooms and facilities. The pool area was never crowded and loungers were always available. The restaurant was excellent from the service to the food. It had a tremendous selection and if requested there were `specials' available which were served to our table at no extra charge. The rest was self service but I have never heard of Beef Wellington being on a self service menu and it was delicious! The bar was nice and relaxing although there was not a lot of entertainment in the evening, however the sister hotel next door was a lot livelier if you wanted that sort of thing. There are bus stops outside the front of the hotel which take you up the coast towards Lindos or down to Rhodes Town which is well worth a visit. There is a small fairground across the road with a large ferris wheel but I think that children would soon grow tired of it as there weren't many other rides. Next to that there is a water park which we didn't visit and also a few shops just down the road but apart from that there is very little nearby to stroll to in the evening. The Beach is pebbles and you have to navigate across large stones once in the water before you get to a depth where you can swim. So all in all a lovely place but after you have had dinner in the there is not too much to do apart from the sister hotels entertainment of course. We opted for dinner bed and breakfast but quite a lot went for all inclusive and they seemed to be taking full advantage of it in the sister hotel's bar where the entertainment was.