Esperides Beach Family Hotel

  • Lapsiystävällinen
  • Aktiviteetteja
  • Lähellä rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Esperides Beach Family Hotel on suosittu perhehotelli, aivan rannalla. Hotellilla on paljon aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. All Inclusive -ohjelmaan sisältyy myös nameja ja popcornia lapsille. Lisäksi hotellilla on oma elokuvateatteri ja pieni minihuvipuisto.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta/3-4 hengelle, joista 1 lapsi/4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä monipuolinen ruoka ja aina saatavilla (useita ruokapaikkoja), monta erilaista allasta ja pie...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1852 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Esperides Beach Family Hotel on suosittu perhehotelli, aivan rannalla. Hotellilla on lukuisia palveluita niin lapsille kuin aikuisille. Allasalueella on neljä uima-allasta, joista yksi on suuri oma erillinen allas lapsille. Kaksi vesiliukumäkeä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari (avoinna 1.6-30.9). Rannalla voit lainata kanootteja ja polkuveneitä maksutta. Hotellin järjestämä lastenkerho ja leikkihuone. Minihuvipuisto lapsille, jossa pieni yksinkertainen karuselli, maksuton sisäänpääsy.

Buffetravintola ja viisi baaria. Yksi baareista on tarkoitettu erityisesti lapsille ja siellä on maksuton virvoitusjuomatarjoilu. Vesi lisämaksusta. Hotellilla on oma elokuvateatteri, jossa näytetään päivittäin maksuttomia elokuvia, klo 18–20 (elokuvia lapsille) ja klo 20–22 (perhe-elokuvia). Elintarvikekauppa.

Esperides Beach Family Hotelilla on kaksi tenniskenttää lisämaksusta. Pelivälineiden vuokraus panttia vastaan. Internetnurkkaus lisämaksusta. Vastaanoton alueella wifi lisämaksusta. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Rannalla voi lainata kanootteja ja polkuveneitä maksutta, lukuisia muita vesiurheilulajeja lisämaksusta. Ei liikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiainen, klo 7.00–10.00.
  • Mannermainen, suppea aamiainen, klo 10.00–11.00.
  • Lounas, klo 12.30-14.30.
  • Jäätelöä klo 10.00-22.00
  • Hattaraa ja popcornia lapsille, klo 16.00–18.00.
  • Illallinen, klo 18.00–21.15.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10.00–24.00.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.