Epsilon

  • Naapurissa Faliraki Waterpark
  • Keskellä hienoa Falirakin rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Epsilon sijaitsee Falirakin rannalla. Täältä löytyy viihtyisä allasalue, vesiliukumäkiä, hyviä ravintoloita ja tilavia huoneistoja. Hotellissa viihtyy koko perhe!

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Meillä oli valoisa ja tilava yksiö perheen kanssa. Ystävällinen palvelu kaikenkaikkiaan.Siivoojat...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 177 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Epsilon sijaitsee rauhallisella paikalla Falirakin rannalla. Hotelli lähellä sijaitsevasta keskustasta löytyy kauppoja, ravintoloita ja yöelämää. Läheltä löytyy myös Faliraki Waterpark, jossa on vesiliukumäkiä, lazy river, "vapaa pudotus" sekä paljon muuta. Rodoksen kaupunki sijaitsee noin 1,4 km päässä ja tänne pääsee paikallisbussilla, joka kulkee läheltä Epsilonia.

Allasalue lähellä rantaa Rannan lähettyvillä sijaitsevalla allasalueella on pääallas lastenosiolla. Hotellissa on lisäksi erillinen lastenallas sekä toinen allas, jossa on vesiliukumäki vanhemmille lapsille. Altaalta on helppo kulkea rannalle, jossa on hotellin oma alue viihtyisillä aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Aurinkovuoteet palmunlehtikatoilla 5 euroa/vrk. Pyyhepalvelu lisämaksusta, mahdollisuus vaihtaa pyyhe joka toinen päivä.

Tunnettu Falirakin ranta sijaitsee hotellin ulkopuolella ja täällä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Olkikattoiset aurinkotuolit lisämaksusta ellei tee 30-40 euron ruoka/juomatilausta per päivä (hinta vaihtelee aurinkotuolin sijainnin mukaan).

Ruoka ja juoma Aamiasbuffet tarjoillaan ravintola Ammadeksessa tai rantaravintolassa. Lounas ja illallinen tarjoillaan à la carte-ravintola Ammadeksessa. Illallisen jälkeen voit nauttia illasta rantabaarissa. Yhtenä iltana viikossa elävää musiikkia ja viihdettä korkeasesongin aikaan. Urheilua ja treenausta Epsilonissa on hyvinvarusteltu kuntosali. Ryhmäliikuntatunteja, aikataulu ja viikko-ohjelma löytyy hotellista. Maksuton tennis (mailat lisämaksusta). Lentopallo, biljardi ja minigolf lisämaksusta.

Lisätietoja Maksuton wifi koko hotellissa. Leikkipaikka. Elektroniset pelit kuten ilmakiekko lisämaksusta. Viihdettä ja elämää musiikkia kerran viikossa korkeasesongin aikaan. Minimarketti. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee suhteellisen rauhallisella paikalla, vain kahden kilometrin päässä Falirakista. Lähellä pieni ostoskeskus. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa