1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Eden Roc -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Eva,
Karjaa

+
Personalen var så trevlig och hjälpsamma
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


3 10:stä

Niina,
OULU

+
Kaunis meren lahti, suht hyvä ruoka. Auton vuokraaminev helppoa, vaivatonta. Ystävällinen henkilökunta.
-
Bungalow huone todella tylsä, lapsiperheen kannalta varsinkin. Suurempi huone pitäisi olla 4hengelle ja kunnon sängyt kaikille, ei matkasänkyä yhdeksi sängyksi automaattisesti, vaikka lapsiperhe olisi kyseessä!. Ei ollut tilaa esim matkalaukuille missä säiktrtää. Sängyt kovat nukkua. Bungalowissa seinälaattat rapisivat irti, nuhjuinen. Ruoka loppui usein kesken lounaalla.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


8 10:stä

Marko,
Mikkeli

+
Hotellilla on useita ala carte ravintoloita, joihin sai vaihtaa buffet-illallisen vaikka joka ilta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-27


8 10:stä

,

+
Avarat tilat, iso allasalue, laituri rannalla. Hyvät ruokailu vaihtoehdot ja teema ravintolat super hyviä.
-
Ison altaan suolaus - voisiko hoitaa muulla tavalla?

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Niina-Maria,
Oulu

+
Älyttömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta !
-
Snack baariin vaihtuvuutta

Vahvistettu asiakas: 2018-05-23


10 10:stä

,

+
Loistavat palvelut ja ihanat työntekijät. Hotelli ylitti odotuksemme ja saimme nautti ihanasta lomasta Kallitheassa. Ruoka ja juoma oli hyvää, allasalue ja uimaranta olivat hyviä ja palvelu pelasi. Jos jostakin asiasta oli puutetta tai oli jotakin kysyttävää, respassa autettiin aina. Täydet pisteet hotellille!
-
Hotellihuoneeseen kyniä, pullonavaaja ja pehmeämpiä tyynyjä varalle (kaikki nämä saatiin, kun kysyimme respasta)

Vahvistettu asiakas: 2018-05-23


8 10:stä

Silja,
Oulu

+
Hotellilla todella hyvä palvelu. Rannalla ja altaalla tulivat kysymään haluaako jotakin juotavaa ja toivat tarvittaessa. Hotellin alue todella kaunis ja kahdessa kerroksessa kivoja istumapaikkoja. Siisti ranta ja uima-allasalue. Ruoat hyviä buffetissa. Hotellin sijainti oli hyvä. Noin 4 km vanhaankaupunkiin, taksilla helppo liikkua. Myös linja-autolla pääsee. Meillä vain sattui täydet linja-autot joten päädyttiin pysäkiltäkin taxiin.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-16


7 10:stä

Antti,
Taivassalo

+
-
lisää henkilökunta parempi siivoojat

Vahvistettu asiakas: 2017-10-18


9 10:stä

Esa,
Kitee

+
Ystävällinen palvelu, ranta lähellä ja allasalue suuri
-
Henkilökunta ei puuttunut millään tavalla rantatuolien varaamiseen pyyhkeillä vaikka se oli kiellettyä. Osa lämpimistä ruoista oli kylmiä ja osa ruoista loppui kesken.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-16


8 10:stä

Anu,
Turku

+
iso ja turvallinen alue, paljon aktiviteetteja, paljon eri ravintoloita, hyvää ruokaa ja sitä oli paljon, siisti hotelli
-
aurinkotuoleja ei saisi varata etukäteen, ilmastointi voisi olla huoneessa koko ajan päällä, paremmat sängyt

Vahvistettu asiakas: 2017-09-11


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Eden Roc -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

1340 arvostelua
Erinomainen
 
841
Erittäin hyvä
 
325
Hyvä
 
117
Ei kovin hyvä
 
43
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

16.6.2018

Kirjoittanut PasiH133

Loistava kohde

Aivan mahtava paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta joka alkoi muistamaan asiakkaan yleisimmän tarpeen jo viikon aikana. Rauhallisella sijainnilla niemen kärjessä. Ruoka oli vaihtelevaa eri aiheisiin keskittyen. Oli kreikkalaista iltaa, itämäinen ilta ym. Lapsia henkilökunta huomioi tosi upeasti.

 
9.6.2018

Kirjoittanut ullatuuki Mikkeli, Suomi

Lapsiystävällinen keskitason hotelli

Parasta oli henkilökunnan aito stävällisyys. Varsinkin main baarin tarjoilija Rosie oli herttainen, otti henkilökohtaisen kontaktin asiakkaisiin ja muisti heidän tarpeensa. Hotelli oli erittäin siist. Ruoka melko yksipuolista

 
11.5.2018

Kirjoittanut elrist Pori, Suomi

Keskitason hotelli, jossa palveluun voisi panostaa.

Valitsimme Eden-huoneet, jotka olivat rauhallisia, remontoituja ja siistejä. Olimme maatason kerroksessa, ja hotellin siivoojat olivat jättäneet pariin kertaan lasioven lukitsematta, jolloin kuka tahansa olisi voinut kävellä huoneeseemme. Onneksi huoneessamme oli maksuton tallelokero, jota käytimme loppulomasta. Huoneestamme löytyi myös pieni jääkaappi, mikä oli loman aikana kätevä. Hotellissa All inclusiveen sisältyi myös ala carte, jossa kävimme muutaman kerran syömässä. Ruoka hotellilla oli melko kehnoa: samaa ruokaa oli tarjolla aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, joten siihen kyllästyi viikon aikana. Tarjolla oli siis aina samaa ruokaa. Ala carte oli myös samaa ruokaa, mutta vain hienommin koottua. Hotellista on n. 10 minuutin kävelymatka Kalithean pieneen keskustaan, josta pääsee helposti bussilla Rodoksen kaupunkiin ja Lindokseen. Bussimatka Rodokselle maksoi n. 2,70€. Kalithean keskustasta löytyy myös pari pientä kauppaa, josta voi ostaa pientä purtavaa tai matkamuistoja. Lähimpään isompaan ruokakauppaan oli n. 3km hotellilta. Hotellilla on kolme eri uima-allasta, mutta yksikään niistä ei ollut lämmitetty. Huhtikuussa oli kuitenkin jo niin lämmin, että uima-altaissa tarkeni uimaan. Huoneessamme oli ilmastointi, mutta se lakkasi toimimasta kesken lomamme. Aktiviteetteja hotellilla oli uiminen, tenniksen pelaaminen, minigolf ja jalkapallo. Kuntosali oli lomamme aikana remontissa, eikä kukaan osannut sanoa milloin se avattaisi. Henkilökunta järjesti arkipäivinä joogaa ja vesijumppaa. Henkilökunta olisi voinut olla huomaavaisempaa, löysin ruuastani hiuksen, enkä saanut edes anteeksipyyntöä valitettuani siitä. Lisäksi olin hyvin pettynyt siivoojien toimintaan.

 
9.8.2016

Kirjoittanut TomiK92

Perus hotelli loman viettoon

En suosittele lapsi perheille, kaiteet allasalueella merelle, josta 1-2m tiputus kivikkoon vain köysiä. Vesipullot eivät kuuluneet allinclusive hintaan, vain suodatettu hanavesi. Pääpiirteitteäin hotellia ei ole uusittu ollenkaan, vain huoneet. Iltaohjelma ( animationteam) pisteet 2. Illallisella ruoka usein loppu ja joutui odottamaan kunnes tuli lisää, jolloin taas jono ja heti loppu. Säät ja altaat oli hyvät. Henkilökunta ystävällistä.

 
11.1.2019

Kirjoittanut anitagarrard Hoddesdon

Can’t be beaten!

We stayed at Eden Roc last September and had a fantastic stay, as such when looking for a holiday for this September we couldn’t find anything to meet the high standards - so we are coming back again 08 September 👏👏 we are so excited 😎 The hotel is beautiful and all public areas spacious and well looked after. All the staff provide excellent service and especially George who went above and beyond expectations taking time at every opportunity to speak with us - my husband Mr. Dave 😊 in particular enjoyed their conversations. So many restaurants to choose from and the food at every one was fabulous we particularly enjoyed the Meze and the Teppanyaki restaurants. We were upgraded to executive suites and these rooms were fantastic and the sea view beautiful (hope we may be upgraded this year 🤞) The entertainment team were great and worked so hard both day and night to provide a range of different activities and always happy! Counting down the days 204! Anita, Dave, Ann and Trevor