1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Eden Roc -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

,

+
Henkilökunta ystävällistä siisteystaso hyvä
-
Tarjoilu altaalle ja baarin eteen voisi olla aktiivisempaa ja baarikaapin täyttö voisi olla joka päivä ja vesipulloja voisi olla tarjolla jossain sekä illalliselle vaaditun pukeutumisen valvominen pitäisi toimia

Vahvistettu asiakas: 2019-08-07


7 10:stä

Sauli,
Vantaa

+
Appi pöytien varaamiseen ja respan kanssa viestittelyyn Hyvä ranta ja mahtavat allasalueet Hyvää ohjelmaa lapsille
-
Juttelimme hotellin johtajan kanssa, koska hän kutsui meidät huoneeseensa kun lähetin hänelle postia saamastamme töykeästä kohtelusta. Hän kertoi että hotelli on henkilökunnan puolesta koko ajan alimiehitetty ja se aiheuttaa ongelmia. Olemme olleet Mitsis Alilassa neljä kertaa ja halusimme nyt vaihtelua ja Alilassa on aika huono ranta ja altaat. Altaat ja ranta olivat parempia Eden Rocissa, mutta henkilökunta paikoin töykeää ja palvelu hidasta. Ravintolan lattiat olivat vielä aamulla likaisia aamupalan alkaessa. Kaikki ruuat eivät olleet heti esillä kun aamupala alkoi, sama ongelma illallisella. Pöytiin ohjaajia oli ravintolassa vain pari, pitkät jonot muodostuivat illallisella. Ei ikinä tällaista Alilassa. Ala carte ravintoloihin ei saanut illalliselle pöytiä kuin yhdelle illalle koko matkamme aikana. Ravintoloissa harvoin saatiin tilausta oikein, aina jokin meni väärin tai puuttui. Hissi oli rikki puolet ajasta hotellissa. Musiikki jatkui yli iltakymmeneen ja kuului huoneeseen, vaikka seinillä oli kylttejä että hiljaisuus alkaa. Tiskeille jonotettiin miten sattuu, ja aurinkotuoleja varattiin vaikka niistä oli kiellot. Alilassahan henkilökunta kerää pyyhkeet pois jos yrittää varata. Minibaarin täyttö piti pyytää päivittäin, silti se tehtiin vain kolmesti... terassimme lasia ei pesty kertaakaan kun lapset koskivat siihen, Alilassa pestiin joka päivä. Lasit ja lautaset hotellissa olivat usein likaisia ja muutkin valittivat siitä. Ruuan laatu selkeästi heikompi kuin Alilassa. Hotellin luokitus kuuluisi olla sivuillanne kolme tähteä jos ei jo ole. Ero Alilaan melko suuri.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-31


7 10:stä

Petri,
Jyväskylä

+
Hienolla paikalla, buffet ruoka oli riittävän erilaista päivittäin, henkilökunta oli ystävällistä
-
Bungalowin siisteys, huoneissa muurahaisia ja muita ötököitä aika paljon, kaikki juomatarjoilu tarjoilijoiden takana, pitkät jonot rantaravintoloissa. Joko lisää tarjoilijoita tai edes alkoholittomat juomat itsepalveluun.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


5 10:stä

Kaarina,
Vantaa

+
Drinkkibaarin tarjoilijat
-
Kerroskäytävien matot

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


9 10:stä

Erkki,
Kajaani

+
Hyvä sijainti. Hyvä henkilöstö.
-
Suomen lippu salkoon ja Suomen kielistä ohjeita/informaatiota.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


8 10:stä

Eija,
Rauma

+
Siisteys, viihtyvyys, henkilökunta.
-
Hotellihuoneen sängyn koimme epämukavaksi. Laitteiden toimivuus tarkistettaisiin ennen hotellille tuloa.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


10 10:stä

Eva,
Karjaa

+
Personalen var så trevlig och hjälpsamma
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


3 10:stä

Niina,
OULU

+
Kaunis meren lahti, suht hyvä ruoka. Auton vuokraaminev helppoa, vaivatonta. Ystävällinen henkilökunta.
-
Bungalow huone todella tylsä, lapsiperheen kannalta varsinkin. Suurempi huone pitäisi olla 4hengelle ja kunnon sängyt kaikille, ei matkasänkyä yhdeksi sängyksi automaattisesti, vaikka lapsiperhe olisi kyseessä!. Ei ollut tilaa esim matkalaukuille missä säiktrtää. Sängyt kovat nukkua. Bungalowissa seinälaattat rapisivat irti, nuhjuinen. Ruoka loppui usein kesken lounaalla.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


8 10:stä

Marko,
Mikkeli

+
Hotellilla on useita ala carte ravintoloita, joihin sai vaihtaa buffet-illallisen vaikka joka ilta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-27


8 10:stä

,

+
Avarat tilat, iso allasalue, laituri rannalla. Hyvät ruokailu vaihtoehdot ja teema ravintolat super hyviä.
-
Ison altaan suolaus - voisiko hoitaa muulla tavalla?

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Eden Roc -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

1720 arvostelua
Erinomainen
 
1113
Erittäin hyvä
 
415
Hyvä
 
129
Ei kovin hyvä
 
46
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

23.5.2019

Kirjoittanut Jussisamuli

Mukava loma

Oli todella mukava loma puolisoni kanssa. Hotelli oli kaikin puolin huippu ja ruoka hotellissa oli hyvää.Tämä oli meidän ensimmäinen all inclusive matka ja tässä hotellissa se oli toteutettu hienosti.Sisälsi muunmuassa 5 ala carte ravintolaa ,joita pystyi käyttämään varauksella. Tunnelma Hotellialueella oli kotoisa ja iso syy siihen oli huikeat päivittäiset ohjelman järjestäjät ,jotka saivat hymyn huulille vauvasta vaariin. Zack ja Alejandro oli mahtavia tyyppejä ja hyviä tunnelman luojia kun kisailimme joka aamu petangin merkeissä.Tämä kyseinen työtiimi joka oli palkattu tähän hotelliin viihdyttämään turisteja oli napakymppi.He olivat tosi ystävällisiä.Mukava olisi palata uudestaan.

 
16.6.2018

Kirjoittanut PasiH133

Loistava kohde

Aivan mahtava paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta joka alkoi muistamaan asiakkaan yleisimmän tarpeen jo viikon aikana. Rauhallisella sijainnilla niemen kärjessä. Ruoka oli vaihtelevaa eri aiheisiin keskittyen. Oli kreikkalaista iltaa, itämäinen ilta ym. Lapsia henkilökunta huomioi tosi upeasti.

 
9.6.2018

Kirjoittanut ullatuuki Mikkeli, Suomi

Lapsiystävällinen keskitason hotelli

Parasta oli henkilökunnan aito stävällisyys. Varsinkin main baarin tarjoilija Rosie oli herttainen, otti henkilökohtaisen kontaktin asiakkaisiin ja muisti heidän tarpeensa. Hotelli oli erittäin siist. Ruoka melko yksipuolista

 
11.5.2018

Kirjoittanut elrist Pori, Suomi

Keskitason hotelli, jossa palveluun voisi panostaa.

Valitsimme Eden-huoneet, jotka olivat rauhallisia, remontoituja ja siistejä. Olimme maatason kerroksessa, ja hotellin siivoojat olivat jättäneet pariin kertaan lasioven lukitsematta, jolloin kuka tahansa olisi voinut kävellä huoneeseemme. Onneksi huoneessamme oli maksuton tallelokero, jota käytimme loppulomasta. Huoneestamme löytyi myös pieni jääkaappi, mikä oli loman aikana kätevä. Hotellissa All inclusiveen sisältyi myös ala carte, jossa kävimme muutaman kerran syömässä. Ruoka hotellilla oli melko kehnoa: samaa ruokaa oli tarjolla aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, joten siihen kyllästyi viikon aikana. Tarjolla oli siis aina samaa ruokaa. Ala carte oli myös samaa ruokaa, mutta vain hienommin koottua. Hotellista on n. 10 minuutin kävelymatka Kalithean pieneen keskustaan, josta pääsee helposti bussilla Rodoksen kaupunkiin ja Lindokseen. Bussimatka Rodokselle maksoi n. 2,70€. Kalithean keskustasta löytyy myös pari pientä kauppaa, josta voi ostaa pientä purtavaa tai matkamuistoja. Lähimpään isompaan ruokakauppaan oli n. 3km hotellilta. Hotellilla on kolme eri uima-allasta, mutta yksikään niistä ei ollut lämmitetty. Huhtikuussa oli kuitenkin jo niin lämmin, että uima-altaissa tarkeni uimaan. Huoneessamme oli ilmastointi, mutta se lakkasi toimimasta kesken lomamme. Aktiviteetteja hotellilla oli uiminen, tenniksen pelaaminen, minigolf ja jalkapallo. Kuntosali oli lomamme aikana remontissa, eikä kukaan osannut sanoa milloin se avattaisi. Henkilökunta järjesti arkipäivinä joogaa ja vesijumppaa. Henkilökunta olisi voinut olla huomaavaisempaa, löysin ruuastani hiuksen, enkä saanut edes anteeksipyyntöä valitettuani siitä. Lisäksi olin hyvin pettynyt siivoojien toimintaan.

 
9.8.2016

Kirjoittanut TomiK92

Perus hotelli loman viettoon

En suosittele lapsi perheille, kaiteet allasalueella merelle, josta 1-2m tiputus kivikkoon vain köysiä. Vesipullot eivät kuuluneet allinclusive hintaan, vain suodatettu hanavesi. Pääpiirteitteäin hotellia ei ole uusittu ollenkaan, vain huoneet. Iltaohjelma ( animationteam) pisteet 2. Illallisella ruoka usein loppu ja joutui odottamaan kunnes tuli lisää, jolloin taas jono ja heti loppu. Säät ja altaat oli hyvät. Henkilökunta ystävällistä.