1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Eden Roc -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Petri,
Jyväskylä

+
Hienolla paikalla, buffet ruoka oli riittävän erilaista päivittäin, henkilökunta oli ystävällistä
-
Bungalowin siisteys, huoneissa muurahaisia ja muita ötököitä aika paljon, kaikki juomatarjoilu tarjoilijoiden takana, pitkät jonot rantaravintoloissa. Joko lisää tarjoilijoita tai edes alkoholittomat juomat itsepalveluun.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


5 10:stä

Kaarina,
Vantaa

+
Drinkkibaarin tarjoilijat
-
Kerroskäytävien matot

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


9 10:stä

Erkki,
Kajaani

+
Hyvä sijainti. Hyvä henkilöstö.
-
Suomen lippu salkoon ja Suomen kielistä ohjeita/informaatiota.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


8 10:stä

Eija,
Rauma

+
Siisteys, viihtyvyys, henkilökunta.
-
Hotellihuoneen sängyn koimme epämukavaksi. Laitteiden toimivuus tarkistettaisiin ennen hotellille tuloa.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


10 10:stä

Eva,
Karjaa

+
Personalen var så trevlig och hjälpsamma
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


3 10:stä

Niina,
OULU

+
Kaunis meren lahti, suht hyvä ruoka. Auton vuokraaminev helppoa, vaivatonta. Ystävällinen henkilökunta.
-
Bungalow huone todella tylsä, lapsiperheen kannalta varsinkin. Suurempi huone pitäisi olla 4hengelle ja kunnon sängyt kaikille, ei matkasänkyä yhdeksi sängyksi automaattisesti, vaikka lapsiperhe olisi kyseessä!. Ei ollut tilaa esim matkalaukuille missä säiktrtää. Sängyt kovat nukkua. Bungalowissa seinälaattat rapisivat irti, nuhjuinen. Ruoka loppui usein kesken lounaalla.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


8 10:stä

Marko,
Mikkeli

+
Hotellilla on useita ala carte ravintoloita, joihin sai vaihtaa buffet-illallisen vaikka joka ilta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-27


8 10:stä

,

+
Avarat tilat, iso allasalue, laituri rannalla. Hyvät ruokailu vaihtoehdot ja teema ravintolat super hyviä.
-
Ison altaan suolaus - voisiko hoitaa muulla tavalla?

Vahvistettu asiakas: 2018-06-11


9 10:stä

Niina-Maria,
Oulu

+
Älyttömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta !
-
Snack baariin vaihtuvuutta

Vahvistettu asiakas: 2018-05-23


10 10:stä

,

+
Loistavat palvelut ja ihanat työntekijät. Hotelli ylitti odotuksemme ja saimme nautti ihanasta lomasta Kallitheassa. Ruoka ja juoma oli hyvää, allasalue ja uimaranta olivat hyviä ja palvelu pelasi. Jos jostakin asiasta oli puutetta tai oli jotakin kysyttävää, respassa autettiin aina. Täydet pisteet hotellille!
-
Hotellihuoneeseen kyniä, pullonavaaja ja pehmeämpiä tyynyjä varalle (kaikki nämä saatiin, kun kysyimme respasta)

Vahvistettu asiakas: 2018-05-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Eden Roc -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

1444 arvostelua
Erinomainen
 
914
Erittäin hyvä
 
350
Hyvä
 
120
Ei kovin hyvä
 
44
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

16.6.2018

Kirjoittanut PasiH133

Loistava kohde

Aivan mahtava paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta joka alkoi muistamaan asiakkaan yleisimmän tarpeen jo viikon aikana. Rauhallisella sijainnilla niemen kärjessä. Ruoka oli vaihtelevaa eri aiheisiin keskittyen. Oli kreikkalaista iltaa, itämäinen ilta ym. Lapsia henkilökunta huomioi tosi upeasti.

 
9.6.2018

Kirjoittanut ullatuuki Mikkeli, Suomi

Lapsiystävällinen keskitason hotelli

Parasta oli henkilökunnan aito stävällisyys. Varsinkin main baarin tarjoilija Rosie oli herttainen, otti henkilökohtaisen kontaktin asiakkaisiin ja muisti heidän tarpeensa. Hotelli oli erittäin siist. Ruoka melko yksipuolista

 
11.5.2018

Kirjoittanut elrist Pori, Suomi

Keskitason hotelli, jossa palveluun voisi panostaa.

Valitsimme Eden-huoneet, jotka olivat rauhallisia, remontoituja ja siistejä. Olimme maatason kerroksessa, ja hotellin siivoojat olivat jättäneet pariin kertaan lasioven lukitsematta, jolloin kuka tahansa olisi voinut kävellä huoneeseemme. Onneksi huoneessamme oli maksuton tallelokero, jota käytimme loppulomasta. Huoneestamme löytyi myös pieni jääkaappi, mikä oli loman aikana kätevä. Hotellissa All inclusiveen sisältyi myös ala carte, jossa kävimme muutaman kerran syömässä. Ruoka hotellilla oli melko kehnoa: samaa ruokaa oli tarjolla aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, joten siihen kyllästyi viikon aikana. Tarjolla oli siis aina samaa ruokaa. Ala carte oli myös samaa ruokaa, mutta vain hienommin koottua. Hotellista on n. 10 minuutin kävelymatka Kalithean pieneen keskustaan, josta pääsee helposti bussilla Rodoksen kaupunkiin ja Lindokseen. Bussimatka Rodokselle maksoi n. 2,70€. Kalithean keskustasta löytyy myös pari pientä kauppaa, josta voi ostaa pientä purtavaa tai matkamuistoja. Lähimpään isompaan ruokakauppaan oli n. 3km hotellilta. Hotellilla on kolme eri uima-allasta, mutta yksikään niistä ei ollut lämmitetty. Huhtikuussa oli kuitenkin jo niin lämmin, että uima-altaissa tarkeni uimaan. Huoneessamme oli ilmastointi, mutta se lakkasi toimimasta kesken lomamme. Aktiviteetteja hotellilla oli uiminen, tenniksen pelaaminen, minigolf ja jalkapallo. Kuntosali oli lomamme aikana remontissa, eikä kukaan osannut sanoa milloin se avattaisi. Henkilökunta järjesti arkipäivinä joogaa ja vesijumppaa. Henkilökunta olisi voinut olla huomaavaisempaa, löysin ruuastani hiuksen, enkä saanut edes anteeksipyyntöä valitettuani siitä. Lisäksi olin hyvin pettynyt siivoojien toimintaan.

 
9.8.2016

Kirjoittanut TomiK92

Perus hotelli loman viettoon

En suosittele lapsi perheille, kaiteet allasalueella merelle, josta 1-2m tiputus kivikkoon vain köysiä. Vesipullot eivät kuuluneet allinclusive hintaan, vain suodatettu hanavesi. Pääpiirteitteäin hotellia ei ole uusittu ollenkaan, vain huoneet. Iltaohjelma ( animationteam) pisteet 2. Illallisella ruoka usein loppu ja joutui odottamaan kunnes tuli lisää, jolloin taas jono ja heti loppu. Säät ja altaat oli hyvät. Henkilökunta ystävällistä.

 
21.5.2019

Kirjoittanut P6047DNjasons

Amazing Weeks Holiday

Just has an amazing weeks rest and recuperation at this fantastic hotel. The staff were friendly and helpful. George at the Champagne Bar and Alex at the beach bar looked after us each time we visited. The hotel also includes 4 x visits each week to the A La Carte restaurants. The food was incredible. Would we return? Absolutely.