1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Eden Roc

  • Aivan rannalla
  • All Inclusive sisältyy
  • Varaa deluxe-sviitti jaetulla altaalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive-hotelli Eden Roc sijaitsee aivan rannalla Kalithean ulkopuolella. Täältä löytyy kaksi allasaluetta ja vesiliukumäkiä lapsille.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungalowissa 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle. Deluxe-sviittejä jaetulla altaalla 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Personalen var så trevlig och hjälpsamma
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1343 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Eden Roc hotellilla on rauhallinen sijainti aivan rannalla. Hotelli koostuu päärakennuksesta ja bungalow-rakennuksista. Alueella on kaksi allasaluetta, joissa merivesialtaita sekä erillinen allas lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasalueella että rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allas- ja snackbaari. Kaikkiaan hotellilla on neljä uima-allasta, joista yhdessä on kolme vesiliukumäkeä. Alueella myös mingolffia ja tenniskenttä. Vesiliukumäki sijaitsee lähellä niitä.

Päärakennuksessa on baari ja ravintola (ei shortseissa). Elintarvikekauppa ja matkamuistomyymälä. Aurinkoterassilta upeat näkymät merelle. Leikkipaikka. Aula, jossa TV. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lisämaksusta internetnurkkaus. Tennis, minigolf ja jalkapallo. Vesiurheilulajeja lisämaksusta sekä taverna rannalla. Pieni kuntoiluhuone. Noin 900 metriä pienempään keskustaan. Noin 2,3 kilometriä Koskinoun keskustaan, ja noin 5 kilometriä Rodoksen kaupunkiin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive. All Inclusive Ultra lisämaksusta. Kun aikuinen ostaa All Inclusive Ultran, lapsi maksaa lisäyksestä vain 1 euron.

All Inclusive

- Aamiaispöytä, klo 7.00–10.00

- Myöhäinen, mannermainen aamiainen, klo 10.00-11.00.

- Lounaspöytä, klo 12.30–14.00

- Illallispöytä, klo 19.00–21.30. (À la carte -ravintola ei kuulu All Inclusive tarjontaan. Hotellin vieraat saavat alennusta à la carte -ravintolan hinnoista).

- Snacksejä, klo 11.00–18.00 ja 21.30-02.00.

- Paikallisia juomia ja virvokkeita, limsaa, viiniä ja olutta, klo 11.00–23.30.

- Lapsille jäätelöä, klo 11.00–18.30.

- Yksi päivällinen à la carte -ravintolassa (varattava etukäteen)

- Ohjelmaa.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive/All Inclusice Ultra on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.