1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Pentti,
Polvijärvi

+
sijainti rannalla,aktiviteetit,runsas ravintolatarjonta
-
mssä oli kreikkalainen musiikki???

Vahvistettu asiakas: 2018-10-15


8 10:stä

Jaana,
Laihia

+
Palvelu pelasi
-
Hotelli on iso ja sokkeloinen. Kylttejä mitä missäkin on tulisi olla enemmän. Paikkojen etsimiseen menee turhaa aikaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


9 10:stä

Merja,
Rovaniemi

+
-
Suihku- ja wc-tiloihin lasta lattian kuivausta varten ja parvekkeelle jonkinlainen kuivausteline

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


9 10:stä

Pirjo,
Rovaniemi

+
Hyvät erikoisravintolat hotellissa. Palvelu erinomaista.
-
Buffetin salaatit voisivat olla parempia/monipuolisempia.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-27


10 10:stä

Timo,
Soini

+
Siisti ja monipuolinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-28


8 10:stä

,

+
Hyvä palvelu kaiikissa hotellin kohteissa joita käytimme. Tevetulo kuohuviinit sekä ruoka keskellä yötä. Laukkujen vieminen huoneeseen jne.
-
Sänkyjen reunoille peilit. Pistorasiat, saa laitettua tukan esim. kihartimella. Huoneeseen normaali kahvinkeitin.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-23


10 10:stä

Teemu,
Espoo

+
Hyvä palvelu ja ravintolat oli hyviä myös! Iltaohjelmat oli viihdyttäviä ja aika kului siivillä. Kaikki oli kohdallaan. Ennen lähtöä saatiin lyhyesti huone käyttöön suihkua varten, lento kun lähti vasta illalla. Ja kaikkia täyshoidon palveluja sai käyttää loppuun asti. Ehdottomasti tullaan uudelleen! Vastaanoton Athena oli tosi kaunis :)
-
Jumpat oli kivoja, mutta ehkä kun kuitenkin kaksi jumppaohjaajaa on paikalla melkein aina, niin toinen voisi näyttää helpomman liikkeen ja toinen vaikeemman. Saattaisi olla näin enemmän tulijoita niihin liikuntaohjelmiin jos olisi eritasoisille mahdollisuus osallistua eikä ne jotka haluaa tehdä kovaa tarvi olla niiden tahdissa jotka haluaa helpompaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-30


10 10:stä

LAILA,
KARSTULA

+
Siisteys,hyvä ruoika ja palvelu
-
Ei parannettavaa

Vahvistettu asiakas: 2018-04-30


10 10:stä

Toni,
Vantaa

+
Hotelli suorastaan loisti koko komeudessaan, kun saavuimme illan suusta kohteeseen. Vastaanotto oli yleellisen tuntuinen ja alkushampanja vain lisäsi luksuksen tunnetta. Meille oli jopa jätetty illan buffee kattaus odottamaan. Huone oli toinen positiivinen yllätys ja todella maukkaasti sisutettu. Ulkonäköä oli ehkä mietitty jopa käytettävyyden ehdoilla, kun mm. pyyhekoukkuja oli todella vähän. Eri teemaisia ravintoloita oli paljon, ruoka muutenkin hyvää ja juomat sitä perus all inclusive -meininkiä, eli paikallista. Illallisen pukukoodista ei joustettu, eli miehille pitkät housut. Erikoisruokavalioista kannattaa olla yhteydessä hotelliin suoraan niin huomioivat nekin. Me emme olleet tätä tehneet, mikä rajoitti hieman gluteenittoman seuralaisemme valikoimaa. Yleensä vaihtoehtoja kuitenkin löytyi kohtuullisesti. Olimme reissussa Huhtikuun lopulla ja mikäli kelit olisivat olleet huonot, ei lapsiperheen kanssa välttämättä olisi löytynyt tekemistä sisätiloista. Meillä lämpötilat olivat lähes joka päivä helteen puolella ja ulkoa löytyi tekemistä sitäkin enemmän. Merivesialtaat olivat hieman viileät eikä mikään allas ollut mielestämme lämmitetty. Sisätilojen kylpyläpuolta emme käyttäneet, koska meillä oli pieniä lapsia mukana. Paluulento oli meillä myöhään illalla ja lisämaksua vastaan saimme pitää huoneen klo 18:00 asti. Koska reissumme oli reippasti ennen sesonkia, meille jäi kuitenkin hieman sellainen fiilis, että kokonaisuus haki vielä paikkaansa ja saattaisi myöhemmin olla jopa vielä parempi kokonaisuus tai sitten liian ruuhkainen.
-
Apollo voisi vielä tarkentaa infoa hotellista mm. mainita, että ei lämmitettyjä altaita, eristyisruokavalioista ilmoittaminen ja se miten saa pidennettyä huoneen luovutusta.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-30


9 10:stä

Aleksis,
Espoo

+
Hienot avarat tilat. Hyvä lasten leikkipaikka pihalla.
-
Perhehuoneet -1 kerroksessa sijaitsee ravintolan alakerrassa. Jokainen tuolin siirto kuuluu kuin juna menisi huoneen yli. Tassut tuoleihin ja huoneissa voisi taas nukkua lasten kanssa.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-30


Katso kaikki arvostelut

Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.