Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Upea hotelli
 • Varaa huone uima-altaalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis on suuri, ylellinen All Inclusive -hotelli kauniilla paikalla aivan rannalla. Avara allas alue on kaunis ja viihtyisä. Ja jos haluat lomaan hiukan extraa, varaa huone omalla uima-altaalla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Perhehuoneita uima-altaalla 2–4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Palvelu, siisteys, ruoka, juoma, sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2497 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri ja ylellinen All Inclusive -hotelli sijaitsee kauniilla paikalla rannalla. Viihtyisällä allasalueella on kolme uima-allasta sekä erillinen lastenallas jossa vesiliukumäki. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen noutopöydästä, jossa on kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa. Neljä à la carte -ravintolaa: italialainen-, aasialainen-, meksikolainen- ja kreikkalainen ravintola. À la carte -ravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut, ei sandaaleja, ei minihametta naisilla. Hotelli järjestää show kokkausta vierailleen. Hotellissa on myös pienempiä ruokakulmauksia, joissa tarjoillaan mm. hampurilaisia, crepejä ja mezejä. Viisi baaria, joista yksi on viinibaari, yksi shampanjabaari ja kolme tavallista baaria. Iltapäivätee tarjoillaan joka päivä.

Ohjelmaa ja elävää musiikkia. Useita maksuttomia aktiviteetteja, kuten boccia, rantalentopallo, jalkapallo, pöytätennis, vesipoolo, darts, tennis, aerobic ja melontaa. Vesiurheilukeskuksessa on vesihiihtoa, vesijettejä, vetovarjoliitoa, banaaniveneajelua, katamaraaneja ja polkuveneitä lisämaksusta. Lisämaksusta sukellustunteja. Biljardia ja pelihuone lisämaksusta. Lapsille on leikkipaikka ja minidisko. Ennakkoon tilaamalla mahdollisuus lisämaksusta hevos- ja poniratsastukseen. Spa (ikäraja 16 v), sisäallas ja maksuton kuntosali. Hieronta ja saunat lisämaksusta.

Koko hotellissa on maksuton, standardi nopeudella toimiva wifi (myös huoneissa). Mahdollisuus ostaa nopeampi yhteys lisämaksusta niin huoneisiin kuin yleisiin tiloihin. Internetpiste lisämaksusta. Huonepalvelu päivisin lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. 

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Yksinkertainen aikainen aamiainen, klo 4.00-7.00.
 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.30.
 • Lounas, klo 12.30–14.30.
 • Iltapäivätee, klo 16.00-19.00.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30 tai à la carte, klo 19.00-21.30 (à la carte tulee varata ennakkoon).
 • Myöhäinen illallispöytä, klo 21.30-4.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–1.00.
 • Ohjelmaa ja aktiviteetteja.
 • Huonepalvelu vuorokauden ympäri.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Hotelli sai vuonna 2017 Tripadvisorin "Certificate of Excellence" -maininnan. Hotelli on saanut myös muita palkintoja ja mainintoja vuosien aikana.