1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Poseidonia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Tiina,
Turku

+
Iloinen henkilö kunta ruoka hyvää huoneet siistit
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


9 10:stä

Nina,
LAHTI

+
Hyvät allasalue. Hyvä huoneisto.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


9 10:stä

Jaakko,
Kajaani

+
Lämminhenkinen ja ystävällinen palvelu.
-
Osa aurinko tuoleista tulisi uusia

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

Leena ,
Jyväskylä

+
Palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta, Huoneet oli reilun kokoiset. Ruoka vaihteli joka päivä.
-
Joitakin kohtia voisi siistiä hotellilla

Vahvistettu asiakas: 2019-05-06


8 10:stä

Antero,
Helsinki

+
Aamupala, ystävällinen henkilökunta
-
Kovat patjat, uima-altaissa kylmää vettä

Vahvistettu asiakas: 2019-05-06


9 10:stä

Saara,
Ii

+
Olimme toista kertaa perheen kanssa Orionin huoneistossa. Loistava hinta-laatusuhde. Erityisesti henkilökunnan ystävällisyys saa tulemaan uudestaan. Varsinkin Kostas-pappa allasbaarillla on ihan huippu! Ainut, että ruokien välille jäi turhan pitkä väli. Kaikki muu toimi ihan super. Great Piave and great people. Espesially Kostas is great!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


8 10:stä

Markus,
Enonkoski

+
-
Huoneita voisi päivittää nykyaikaan, ainakin rakennus 4. Muuten hyvä ja siisti hotelli.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


7 10:stä

Vesa,
Kouvola

+
Sijainti. Altaat. Henkilökunta.
-
Kerrankin oli hotellissa leveäharteiselle miehelle sopivat tyynyt. Patja sitten olikin ihan hirveä, kunnes se viimeisenä päivänä vaihdettiin yllätyksenä uuteen. Saatiin nukkua viimeinen yö kunnon patjalla.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


9 10:stä

Anu,
Nakkila

+
Mukava ja palveleva henkilökunta, hyvä ruoka. Kaksio sopivan kokoinen viidelle hengelle (atrium-rakennus)
-
Erittäin likaiset lattiat. Yleisissä tiloissa sekä huoneessa. Huoneessa ei leivänpaahdinta,sitä kaivattiin. Myös ravintolassa vain yksi paahdin. Pari lisää olisi plussaa aamiaisjonossa..

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


8 10:stä

Inka,
Nurmijärvi

+
Henkilökunta Monta rakennusta Monipuolinen ruoka
-
Huone 101 päärakennus Käytävästä asti erittäin voimakas homeen haju, ei näkyvää hometta. Haju tarttui vaatteisiin ja muihin mukana olleisiin tavaroihin.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Poseidonia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

178 arvostelua
Erinomainen
 
41
Erittäin hyvä
 
74
Hyvä
 
47
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

23.6.2018

Kirjoittanut pienimatkaaja1

Takuuhyvä hotelli

Perussiisti perhehotelli hyvillä palveluilla. Hotelli oli saapuessamme Finnairin iltalennolta huomioinut meidät ja piti ravintolaa meille auki. Todella ystävällinen henkilökunta. All Inclusive oli vähän köyhä, koko viikon lähes samaa ruokaa. Viikon eripäille oli vähän eriteemaa, mutta mielestäni ei eroa juuri huomannut. Tarjottu ruoka oli raikasta ja tuoretta, kylmä kylmää ja kuuma kuumaa. Snaksit päivällä lähinnä makeita keksejä ja pullaa. Altaat ja allasalue siisti ja toimiva, ainoa miinus vessanpuute altailla. Huone siisti ja hyvä. Meillä oli huone Hause nro 4, ei häirinnyt kadun äänet eikä hotellin iltaohjelma. Hotellin iltaohjelma kreikkalaista tanssiesitystä lukuunottamatta aika mitäänsanomatonta.

 
20.8.2017

Kirjoittanut OlliT94

Hinta ja laatu kohdallaan.

Vietimme viikon tämän hotellin palveluista nauttien. Varaus oli Blue Eys hotelliin, mutta käytännössä sekin on osa poseidoniaa. Hotelli ja allasalueet olivat siistit ja niiden viihtyvyydestä huolehdittiin hyvin. Altaita on 4 ja niiden yhteydessä allasbaari, josta saa myös syötävää. Käytössämme oli loman aikana huoneisto maaterassilla. Huone oli siisti ja käsitti makuuhuoneen ja erillisen keittiön. Keittiössä oli riittävä perusvarustelu eli liesi, jääkaappi ja kahvinkeitin. Astioita ja kattiloita riittävästi. Hotellin allinclusive oli erittäin hyvä. Ruoka hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa ansaitsee erityisen kiitoksen. Se oli todella monipuolista ja ruuat todella aitoa kreikkalaista ruokaa. Hotellissa oli järjestettyä ohjelmaa liki jokaisena iltana. Hotelliin tuli kuitenkin hiljaisuus klo 24.00 aikoihin, eikä mebo muutoinkaan ollut häiritsevää. Tätä hotellia voi suositella.

 
2.8.2017

Kirjoittanut 666Kayla Hämeenkoski, Suomi

Rantalomamatka,vastasi odotusta.Aurinkoa riitti ja sai levätä.Mielellään uudestaan tänne.

Huone oli tilava ja siisti.Siistijät kävivät päivittäin ja olivat hyvin kohteliaita.Palvelu oli iloista ja asiallista.Sijainti oli hyvä,rantaan vain 200m ja ranta oli hyvä,pari kolme metriä rannasta oli kivikkoista ,mutta uimakengät jalassa ei haitannut.Rannalla ihana grillikioski ,josta sai herkullista syötävää,juotavaa,jäätelöä,salaattia ja vaikka mitä.Tuulinen ranta toi helpotusta 36 asteen lämpöön! Hotellin hissi oli kuuma ja ahdas.Allastuolien varaaminen kiukutti,sillä ihmiset kävivät varaamassa tuolit jo varhain,vaikka heitä ei näkynyt mailla ei halmeilla! Siihen toivoisi muutosta.Hotellihuoneeseen ei saanut kuin yhden avaimen ,teki hankalaksi ,jos porukka halusi mennä vähän eri teitä tai menoja.Voisi ainakin kaksi saada.WC;hen ei saanut pönttöön laittaa paperia...mutta ei haitannut.. Ilmastointi toimi aivan mahtavasti ja sängyt olivat hyvä nukkua.Lähi marketista sai hyvin tarvitsemiaan asioita,ja oli aina pienen matkan päässä seuraava ja taas sitä seuraava.Kadun varrella oli eri ravintoloita ja sanotaan ,että ravintola missä näkyi urheilut ,oli englantilainen ,jossa voi käydä joko juomassa tai syömässä oli the best!!.Ihanat tarjoilijat ja ruoka oli mahtavaa!!Kannattaa maistaa aitoa kreikkalaista ruokaa!!

 
28.7.2017

Kirjoittanut SatuP159

Helppoa lomaa all inclusivella

Mukavan kokoinen hotelli, siisti. kalustukseltaan ehkä hieman vanhatava mutta ei meitä häirinnyt. Kahden parvekkeen huoneisto oli tilava, siisti ja vastasi tarpeitamme. Henkilökunta oli ystävällistä ja avulista. Vieressä mukavan kokoinen marketti. Ruoka oli hyvää, vaihtelua ei tosin ollut paljoa mutta viikon tarpeisiin valikoimaa oli riittävästi. Hotellista Helppo kulkea mm. rohdoksen kaupunkiin tai retkille toiselle puolelle saarta. Vaikka toinen parvekkeesta olikin altaalle päin, ei allasbaarista kantautuneet äänet olleet häiriöksi, iltaohjelma loppui hyvissä ajoin. Toinen parveke oli Hotelli Orionin suuntaan ja sieltä iltamyöhään kantautuva musiikki kuului jonkun verran toiseen makuuhuoneeseen. Vastapäätä asui paikallisia kerrostalossa ja jollakulla oli iso ja voimasääninen koira jonka ajoittainen haukkuminen voi olla jonkun mielestä häiritsevää. Meitä se ei häirinnyt eikä koira haukkunut öisin. WIFI toimi todella huonosti mutta nykyisillä hinnoilla oman mobiilidatan käyttö on kohtuuhintaista eikä wifiä välttämättä tarvitsekaan. Aurinkotuolit varattiin hyvisä ajoin, osa jo edellisiltana ja nopeimmat heräilivät kuuden aikaan varauspuuhiin. Tähän olisi syytä puuttua jotta tuolit riittäisivät niille jotka todellakin ovat altaalla. Äänieristys käytävään päin oli huono, onneksi ei sattunut bilettäjiä tai muita remuporukoita samanaikaisesti lomailemaan :-)

 
20.6.2017

Kirjoittanut Tapio R

Yö elämää lapsiperheille

Hotelli sopii lapsi perheille ketkä tykkää diskota 00 asti. Meteli tai siis. Musiikki piti meitä hereillä samoin kuin lapset hotellin käytävällä yöllä. Ruoka on hyvää ja palvelu erinomainen. Taxi Rodoksen keskustaa 9e mikä halvempi kuin bussilla jos enemmän kuin kaksi henkilöä.