1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Poseidonia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Anne-Mari,
Oulainen

+
Ihana henkilökunta, etenkin vanhempi mies Kostas. Hyvät puitteet
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


7 10:stä

Esko,
Hausjärvi

+
Pyyhkeet vaihdettiin päivittäin ja lakanat joka toinen päivä. Kunnon parveke.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


9 10:stä

Arja ,
Oulu

+
Kiva hotelli, mukavalla paikalla. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka.
-
Ehkä liian selvästi kuului muista huoneistosta puhe ja äänet...eli äänieristystä parantaisin. Samoin altaan tapahtumat kuului huoneistoon.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


9 10:stä

Ulla,
Siuntio

+
Huone oli todella kiva ja siisti sekä tilava. Riittävästi siivousta ja kahvinkeitinkin teki hyvää kahvia ja sille löytyi pistorasia. Ehkä mukavin huone kaikilla Kreikan matkoistani.
-
Altaan vesi oli todella kylmää. Tosin, ei sinne huvittanut mennä, koska lapsia oli niin paljon ja aurinkotuolit ahtaasti. Ehdottomasti suurin pettymys oli, ettei hotellilla ollut omaa rantaa ja lähes kaikki rantakaistaleet oli varattu tietyille hotelleille. Onneksi löytyi yksi yleinen alue, josta sai vuokrata tuoleja kalliilla hinnoilla.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-10


9 10:stä

,

+
Hyvällä paikalla, hyviä ravintoloita lähellä. Ystävällinen henkilökunta. Viihtyisä alue, kiva allasalue ja altaat, lapselle hyvä allas uida omin avuin, Kaupasta sai kaikkea mahdollista. Hyvä perushotelli, jossa kaikki tarpeellinen saatavilla.
-
Lasten leikkipaikkaa voisi laajentaa, hyvä kuitenkin kun on edes pieni leikkipaikka, koska alueella ei ole yleisiä leikkipaikkoja. Jotain pientä ohjelmanumeroa lapsille iltaisin, esim. minidisco muutamana iltana ilahduttaisi pieniä matkaajia. Huoneissa voisi olla keittolevyille sopivammat kattilat, nyt kattilat todella isoja, pienemmät riittäisi veden keittoon.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


6 10:stä

Jonna,
Lahti

+
Kiva piha alue, mukavat työntekijät
-
Sängyssä ei ollut petauspatjaa joten oli aika kova nukkua kun jouset tuntui läpi. Käytävän äänet kuului todella selvästi sisälle. Huoneessa luki että tiskit pitää olla tiskattuna poistuessaan mutta ei ollut mitään tiskiainetta tai harjaa joten haimme ne itse kaupasta eikä se mielestäni olisi kuulunut meille.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


10 10:stä

rauni,
oulu

+
Palvelu oli huippu hyvää
-
Hotellihuone ehkä vähän karu .

Vahvistettu asiakas: 2018-09-26


9 10:stä

TUija,
Kokkola Kälviä

+
Siisti Hotelli ja erittäin ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka
-
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


7 10:stä

Maija-Elina ,
Oulu

+
Hyvä ruoka (joskin lähes samaa ruokaa koko viikko), mukava hotellialue, ystävällinen henkilökunta.
-
Kulahtaneet huoneet kaipaisivat edes pientä pintaremonttia ja uutta kalustusta. Erittäin voimakkaan hajuiset pesuaineet siivoojilla käytössä. Haju tarttui joka paikkaan ja vaatteisiin. Meillä oli 9kk vauva mukana. Olisimme toivoneet, että tämä olisi otettu huoneen sijainnissa huomioon. Iltaohjelma (erittäin kovaääninen) alkoi noin klo 20 ja jatkui joinakin iltoina puoleenyöhön asti. Meidän huone oli aivan vieressä. Onneksi huoneessa oli ns. väliovi, joka vähän vaimensi ääniä niin että vauva saatiin nukkumaan. Itse en nukkunut ennen kuin melu loppui. Muuten huoneissa oli huono äänieristys.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


9 10:stä

Pekka,
Puolanka

+
Huoneiden tilavuus
-
Ruuan tekovälineet puutteelliset

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Poseidonia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

177 arvostelua
Erinomainen
 
41
Erittäin hyvä
 
73
Hyvä
 
46
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

23.6.2018

Kirjoittanut pienimatkaaja1

Takuuhyvä hotelli

Perussiisti perhehotelli hyvillä palveluilla. Hotelli oli saapuessamme Finnairin iltalennolta huomioinut meidät ja piti ravintolaa meille auki. Todella ystävällinen henkilökunta. All Inclusive oli vähän köyhä, koko viikon lähes samaa ruokaa. Viikon eripäille oli vähän eriteemaa, mutta mielestäni ei eroa juuri huomannut. Tarjottu ruoka oli raikasta ja tuoretta, kylmä kylmää ja kuuma kuumaa. Snaksit päivällä lähinnä makeita keksejä ja pullaa. Altaat ja allasalue siisti ja toimiva, ainoa miinus vessanpuute altailla. Huone siisti ja hyvä. Meillä oli huone Hause nro 4, ei häirinnyt kadun äänet eikä hotellin iltaohjelma. Hotellin iltaohjelma kreikkalaista tanssiesitystä lukuunottamatta aika mitäänsanomatonta.

 
20.8.2017

Kirjoittanut OlliT94

Hinta ja laatu kohdallaan.

Vietimme viikon tämän hotellin palveluista nauttien. Varaus oli Blue Eys hotelliin, mutta käytännössä sekin on osa poseidoniaa. Hotelli ja allasalueet olivat siistit ja niiden viihtyvyydestä huolehdittiin hyvin. Altaita on 4 ja niiden yhteydessä allasbaari, josta saa myös syötävää. Käytössämme oli loman aikana huoneisto maaterassilla. Huone oli siisti ja käsitti makuuhuoneen ja erillisen keittiön. Keittiössä oli riittävä perusvarustelu eli liesi, jääkaappi ja kahvinkeitin. Astioita ja kattiloita riittävästi. Hotellin allinclusive oli erittäin hyvä. Ruoka hotellin yhteydessä olevassa ravintolassa ansaitsee erityisen kiitoksen. Se oli todella monipuolista ja ruuat todella aitoa kreikkalaista ruokaa. Hotellissa oli järjestettyä ohjelmaa liki jokaisena iltana. Hotelliin tuli kuitenkin hiljaisuus klo 24.00 aikoihin, eikä mebo muutoinkaan ollut häiritsevää. Tätä hotellia voi suositella.

 
2.8.2017

Kirjoittanut 666Kayla Hämeenkoski, Suomi

Rantalomamatka,vastasi odotusta.Aurinkoa riitti ja sai levätä.Mielellään uudestaan tänne.

Huone oli tilava ja siisti.Siistijät kävivät päivittäin ja olivat hyvin kohteliaita.Palvelu oli iloista ja asiallista.Sijainti oli hyvä,rantaan vain 200m ja ranta oli hyvä,pari kolme metriä rannasta oli kivikkoista ,mutta uimakengät jalassa ei haitannut.Rannalla ihana grillikioski ,josta sai herkullista syötävää,juotavaa,jäätelöä,salaattia ja vaikka mitä.Tuulinen ranta toi helpotusta 36 asteen lämpöön! Hotellin hissi oli kuuma ja ahdas.Allastuolien varaaminen kiukutti,sillä ihmiset kävivät varaamassa tuolit jo varhain,vaikka heitä ei näkynyt mailla ei halmeilla! Siihen toivoisi muutosta.Hotellihuoneeseen ei saanut kuin yhden avaimen ,teki hankalaksi ,jos porukka halusi mennä vähän eri teitä tai menoja.Voisi ainakin kaksi saada.WC;hen ei saanut pönttöön laittaa paperia...mutta ei haitannut.. Ilmastointi toimi aivan mahtavasti ja sängyt olivat hyvä nukkua.Lähi marketista sai hyvin tarvitsemiaan asioita,ja oli aina pienen matkan päässä seuraava ja taas sitä seuraava.Kadun varrella oli eri ravintoloita ja sanotaan ,että ravintola missä näkyi urheilut ,oli englantilainen ,jossa voi käydä joko juomassa tai syömässä oli the best!!.Ihanat tarjoilijat ja ruoka oli mahtavaa!!Kannattaa maistaa aitoa kreikkalaista ruokaa!!

 
28.7.2017

Kirjoittanut SatuP159

Helppoa lomaa all inclusivella

Mukavan kokoinen hotelli, siisti. kalustukseltaan ehkä hieman vanhatava mutta ei meitä häirinnyt. Kahden parvekkeen huoneisto oli tilava, siisti ja vastasi tarpeitamme. Henkilökunta oli ystävällistä ja avulista. Vieressä mukavan kokoinen marketti. Ruoka oli hyvää, vaihtelua ei tosin ollut paljoa mutta viikon tarpeisiin valikoimaa oli riittävästi. Hotellista Helppo kulkea mm. rohdoksen kaupunkiin tai retkille toiselle puolelle saarta. Vaikka toinen parvekkeesta olikin altaalle päin, ei allasbaarista kantautuneet äänet olleet häiriöksi, iltaohjelma loppui hyvissä ajoin. Toinen parveke oli Hotelli Orionin suuntaan ja sieltä iltamyöhään kantautuva musiikki kuului jonkun verran toiseen makuuhuoneeseen. Vastapäätä asui paikallisia kerrostalossa ja jollakulla oli iso ja voimasääninen koira jonka ajoittainen haukkuminen voi olla jonkun mielestä häiritsevää. Meitä se ei häirinnyt eikä koira haukkunut öisin. WIFI toimi todella huonosti mutta nykyisillä hinnoilla oman mobiilidatan käyttö on kohtuuhintaista eikä wifiä välttämättä tarvitsekaan. Aurinkotuolit varattiin hyvisä ajoin, osa jo edellisiltana ja nopeimmat heräilivät kuuden aikaan varauspuuhiin. Tähän olisi syytä puuttua jotta tuolit riittäisivät niille jotka todellakin ovat altaalla. Äänieristys käytävään päin oli huono, onneksi ei sattunut bilettäjiä tai muita remuporukoita samanaikaisesti lomailemaan :-)

 
20.6.2017

Kirjoittanut Tapio R

Yö elämää lapsiperheille

Hotelli sopii lapsi perheille ketkä tykkää diskota 00 asti. Meteli tai siis. Musiikki piti meitä hereillä samoin kuin lapset hotellin käytävällä yöllä. Ruoka on hyvää ja palvelu erinomainen. Taxi Rodoksen keskustaa 9e mikä halvempi kuin bussilla jos enemmän kuin kaksi henkilöä.