1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Dionysos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Satu,
Espoo

+
Suuri allasalue, hyvä aamupala
-
Patjat kovia

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


9 10:stä

Rauno,
Vantaa

+
Viihtyisä vehreä ja puistomainen alue. Hienot uima-altaat
-
Uima-altaan jaguzzi ei toiminut eikä sitä korjattu 2 viikon aikana. Pienemmät ruoka-annoskoot suotavaa. Nyt annoskoot turhan isot ja ruokaa jäi syömättä turhaan. Joidenkin mielestä varmasti positiivinen asia...

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


8 10:stä

Päivikki,
Tampere

+
Hotelli oli suuri, siisti ja henkilökunta oli todella ystävällistä ja mukavaa. Allas- ja piha-alueet oli hyvin hoidettu. Ilmastointi oli sopivan tehokas ja viilensi huoneen hyvin. Aamupalalla päivittäin osittain vaihtuvat ruokalajit toivat vaihtelua muutoin monipuoliseen ja laajaan tarjontaan.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-03


8 10:stä

,

+
Allasalue on tämän hotellin ehdoton valttikortti.
-
Henkilökunta oli ok, ehkä vähän turtunutta jo tässä vaiheessa kautta. Aina piiloudutaan ”the managementin” taakse.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


9 10:stä

Sari,
Espoo

+
Uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


9 10:stä

Jari,
Tampere

+
Upea allasalue, paljon henkilökuntaa, siisteys, verheys ja kaikki kauniit kukat ja kasvit, henkilokunta avuliasta ja kohteliasta.
-
Minigolf radan kynnostus, pyyhkeille kuivausteline parvekkeelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-19


9 10:stä

Birgitta,
Lahti

+
Iso allas-alue. Maaterassi-huoneet (lasten kanssa ihan paras vaihtoehto). Hyvät sängyt. Keittiö syvennys jossa hyvä varustus, plussaa kahvinkeitin. Ihana vehreä hyvin hoidettu puutarha. Lastenleikkipaikka trampoliinilla. Hyvä aamiainen ja ala carte-ruoat. Hyvä hotellin kauppa. Perus siistiä. Grilliruuat päivällä oli edulliset.
-
Pari torakkaa löytyi huoneesta. Puolihoidon kaikista illallisjuomista joutui maksamaan aina erikseen (voisivat kuulua hintaan virvokkeet, vedet, pieni viini).

Vahvistettu asiakas: 2019-06-12


8 10:stä

Katri,
Lappeenranta

+
Siivoojat erittäin huolellisia 10+ Allasalue huippu, erityiskiitos siitä ettei aurinkotuoleja annettu varata. Allasmies ammattitaitoinen ja erittäin ystävällinen.
-
Huoneisto ei vastannut neljää tähteä. Luokitus saatu todennäköisesti 70-luvulla. Sängyt erittäin epämukavat nukkua. Keittiön varustetaso puutteellinen.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-29


10 10:stä

Malla,
Tampere

+
Oli parempi minkä kuvauksen sain hotellista varauksen yhteydessä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-29


9 10:stä

Esko,
Orimattila

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Veden saanti helpommaksi esim respasta

Vahvistettu asiakas: 2019-05-29


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dionysos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1057 arvostelua
Erinomainen
 
475
Erittäin hyvä
 
430
Hyvä
 
114
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
15

Viimeisimmät 5 arviota

26.6.2019

Kirjoittanut jii82

Hyvä +

Uima-allasalue oli viihtyisä ja sopi hyvin lapsille. Rantatuoleja olisi voinut olla enemmän, tuoleille piti mennä jo 9.00 aikaan, jos halusi päästä perheen kanssa vierekkäin. Huoneet olivat isoja, mutta epäsiistejä ja hieman tunkkaisen hajuisia. Kaipaisi remonttia. Henkilökunta oli mukavaa ja huomioonottavia. Hotellin Ravintolat olivat hyviä ja iltaohjelmat myös mukavia. Palvelu oli nopeaa.

 
22.6.2019

Kirjoittanut OssiP32

Dionysos hotelli

Todella miellyttävä hotelli, kaikki toimi niinkuin pitääkin. Hotellialue hyvin hoidettu ja siisti, myös huoneet ainakin rakennus 4 siisti kuntoisia. Allasalueet isot ja siistit. Ruokaa saa helposti allasalueelta pool ravintolasta sekä souvlaki baarista, ja päiväkahvit kera vohveleiden allasalueen kahvilasta.

 
19.10.2018

Kirjoittanut Meander825744

Hyvällä voi muistella tätä lomaa!

Hotelli on ns.turistialueen lähellä, mutta rodokselle pääsee kätevästi bussilla alle 2e hintaan. Ixiassa ei siis sinällään ole mitään nähtävää mutta on rauhallinen paikka ja hyvää ruokaa löytyy pääkadulta. Lähellä oleva ranta on kivikkoinen ja tuulinen, mutta kyllä me siellä viihdyttiin. Hotelli oli todella siisti, siellä siivottiin jatkuvasti. Henkilökunta oli todella auttavaista ja ystävällistä. Huoneet siivottiin päivittäin lakanoita myöten. Sänky oli melko kova ja vaikka lämpöä riitti, niin kunnon täkkiä olisin kaivannut. Hotellin oma allas-alue hyvä, varsinkin lapsiperheille! Iltaohjelmaa oli joka ilta hotellilla. Hotellin omat ravintolat olivat hienoja mutta menu oli suppea, keskustaan ei kuitenkaa ole pitkä matka syömään. Aamupala oli parasta! Iso kiitos❤

 
10.10.2017

Kirjoittanut TuuliaV11

Kaunis ja siisti hotelli

Kaunis, hauskasti sisustettu hotelli. Hyvät uima-altaat ja riittävästi aurinkotuoleja. Palvelu erittäin hyvää ja kohteliasta. Huone siivottiin joka päivä huolellisesti. Lyhyt matka rannalle, bussipysäkille ja jopa kaupunkiin. Ixian rantakadun hulinaan lyhyt matka. Suosittelen.

 
27.7.2017

Kirjoittanut 1971sj

Hyvä hotelli

Hyvä hotelli kaikin puolin.Todella hyvä hinta-laatusuhde! Uima-altaat loistavat, aurinkotuoleja riitti ja niitä ei annettu varailla! Aamiaisbuffa todella hyvä, suosittelen! Hotellin ravintoloista sai hyvää ruokaa kohtuu hinnalla. Allasalueen souvlaki-baarista sai edullisesti souvlaki-tikkuja, pita-souvlakia, ranskiksia jne. Yksiöt olivat siistit ja tilavat, ilmastointi toimiva. Parvekkeelta näkymä altaille päin. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelua sai hyvällä englannilla. Hotellin edessä on kauppa, jossa hyvä valikoima. Hotellin alueella on paljon puita ja pensaita, todella vehreää!