Kokemuksia Dionysos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 909 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Liisa,
Helsinki

+
Allas, ravintolat, upea hotelli
-
Ranta/allaapyyhkeet hotellin asiakkaille

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


7 10:stä

Kristiina,
Kuopio

+
Siisti hotelli ja palvelu oli ystävällistä.
-
Sänky oli niin kova, että heräsin monta kertaa yöllä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

Katja,
Joensuu

+
Perussiisti huone ilman ikäviä yllätyksiä.
-
Sänkyyn petauspatja, oli aika kova ja epämukava. Myös vilttiä kaipasin.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


10 10:stä

Johanna,
Hernejärvi

+
Altaat hyvät ja puutarha hotellin alueella vehreä, kaunis ja hyvin hoidettu. Henkilökunta mukava.
-
Minigolf radan kunnostus.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


9 10:stä

Mertsi,
Valkeakoski

+
Suomea puhuva kahvilanpitäjä
-
Respassa voisivat hiukan puhua suomenkieltä

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


8 10:stä

Lauri,
Raahe

+
-
huoneen wc:ssä oli voimakas viemärin haju joten sille voisi tehdä jotain

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


10 10:stä

Veikko,
Akaa

+
Siisteys huippuluokkaa Joka ilta ohjelmaa
-
Pieni kuivaus teline parvekeelle

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


8 10:stä

Kati,
Kälviä

+
Siisti, hyvät ruokapaikat ja ruoat. Iso allas jossa suolainen vesi. Ilmainen tennis ja pingis, muut pelit maksullisia es. biljardi 2€.
-
Altailla pitäisi saada olla myöhempään kuin klo 18. Aurinkotuolit olivat altaan reunalla joten vesileikit/pelit haittasivat auringonottajia. Hotellissa paljon sääntöjä?Huoneissa oli huono äänieristys. Vilkkaasti liikennöidyn tien varrella, vaarallinen hotellin kulkutie koska autot kulkevat samassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


7 10:stä

Harri,
Lappeenranta

+
Piha- ja allasosasto olivat hyviä
-
Tarjoilu ravintoloissa hidasta ja tilaukset eivät täsmänneet. Aamiainen liian yksipuolinen. Parvekkeelta puuttui kuivausteline.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


10 10:stä

Tiina,
Oulu

+
Hyvät tilavat huoneet. Iso allasalue. Palvelu todella hyvä.
-
Pelkän kahvin sai vasta kello 10. Voisi saada jo aikaisemminkin. Itse en ole aamiaisesta kiinnostunut, niin turhan hintava, 12 euroa, pelkästä kahvista.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dionysos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1137 arvostelua
Erinomainen
 
521
Erittäin hyvä
 
454
Hyvä
 
121
Ei kovin hyvä
 
25
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

2.9.2019

Kirjoittanut kitecat74

Rentouttava loma

Valtava iso ja upea uima-allas, missä kloorin sijasta puolisuolaista vettä (myös pieni makean veden klooripitoinen allas löytyy). Hotellin henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Aamupala oli loistavan hyvä! Huoneet tilavat ja siistit, siivous päivittäin. Hotellin ravintolaan oli joka illalle järjestetty huippuohjelmaa. Hotellissa useita eri tyylisiä ravintoloita. Jos nyt jotain negatiivista täytyy löytää, niin suihkut olivat turhan ahtaat. Muutoin todella hyvä ja viihtyisä hotelli lähellä rantaa.

 
28.8.2019

Kirjoittanut Tannuk87

Oudot säännöt

Vierailimme hotellissa viikon apollomatkojen kautta. Ensimmäisenä päivänä kävi ilmi että aurinkovarjoa käytetään joko alhaalla tai kokonaan ylhäällä. Varjoa ei saanut asettaa puoleen väliin jolloin toinen seurueesta olisi saanut olla varjossa. Laskin varjoa hieman ja välittömästi allaspoika tuli ilmoittamaan minulle että varjo saa olla vain alhaalla tai ylhäällä. Huoneen luovutus, olimme lähtemässä huoneesta tasan klo 12 jolloin kylpyhuoneen puhelin soi ja respasta ilmoitettiin että huone on luovutettava heti. Parvekkeen kaiteella ei saa kuivattaa pyyhkeitä, asetin pyyhkeen ja kävelin sisälle jolloin välittömästi huoneen puhelin soi ja ilmoitettiin että pyyhkeitä ei saa asettaa kaiteelle. Hotelli oli muuten siisti ja palvelu hyvää mutta tuntui että koko ajan olet valvovien silmien alla.

 
26.6.2019

Kirjoittanut jii82

Hyvä +

Uima-allasalue oli viihtyisä ja sopi hyvin lapsille. Rantatuoleja olisi voinut olla enemmän, tuoleille piti mennä jo 9.00 aikaan, jos halusi päästä perheen kanssa vierekkäin. Huoneet olivat isoja, mutta epäsiistejä ja hieman tunkkaisen hajuisia. Kaipaisi remonttia. Henkilökunta oli mukavaa ja huomioonottavia. Hotellin Ravintolat olivat hyviä ja iltaohjelmat myös mukavia. Palvelu oli nopeaa.

 
22.6.2019

Kirjoittanut OssiP32

Dionysos hotelli

Todella miellyttävä hotelli, kaikki toimi niinkuin pitääkin. Hotellialue hyvin hoidettu ja siisti, myös huoneet ainakin rakennus 4 siisti kuntoisia. Allasalueet isot ja siistit. Ruokaa saa helposti allasalueelta pool ravintolasta sekä souvlaki baarista, ja päiväkahvit kera vohveleiden allasalueen kahvilasta.

 
19.10.2018

Kirjoittanut Meander825744

Hyvällä voi muistella tätä lomaa!

Hotelli on ns.turistialueen lähellä, mutta rodokselle pääsee kätevästi bussilla alle 2e hintaan. Ixiassa ei siis sinällään ole mitään nähtävää mutta on rauhallinen paikka ja hyvää ruokaa löytyy pääkadulta. Lähellä oleva ranta on kivikkoinen ja tuulinen, mutta kyllä me siellä viihdyttiin. Hotelli oli todella siisti, siellä siivottiin jatkuvasti. Henkilökunta oli todella auttavaista ja ystävällistä. Huoneet siivottiin päivittäin lakanoita myöten. Sänky oli melko kova ja vaikka lämpöä riitti, niin kunnon täkkiä olisin kaivannut. Hotellin oma allas-alue hyvä, varsinkin lapsiperheille! Iltaohjelmaa oli joka ilta hotellilla. Hotellin omat ravintolat olivat hienoja mutta menu oli suppea, keskustaan ei kuitenkaa ole pitkä matka syömään. Aamupala oli parasta! Iso kiitos❤