Kokemuksia Avra Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 143 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-20


9 10:stä

+
Kaikki on lähellä, tykkään uida meressä. Ei tarvitse erikseen maksaa rantatuoleista, eivätkä kaupustelijat häiritse. Ollaan oltu joskus vuosia sitten aikaisemminkin tässä hotellissa ja valittiin tämä ihan positiivisten kokemusten mukaan.
-
Meidän huoneistossa oli jostakin syystä sängyt neljälle, vaikka meitä oli vain kaksi. Lattiapinta-ala oli täynnä sänkyjä, olisin kaivannut istuimia, enkä liikoja sänkyjä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


9 10:stä

+
-
Huoneessa vain 2 pistorasiaa, neljän hengen laitteille aivan liian vähän. Vessa tulvi kun oli käynyt suihkussa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


9 10:stä

+
Erittäin siisti huone ja koko hotelli. Eslmmäisen yön jälkeen tosin vaihdettiin huonetta kun aiempi huone sijaitsi alimmassa kerroksessa ja oli tunkkainen sekä parvekkeelta näkyi vain peltikattoinen vaja sekä betoniseinää. Palvelu tosi ystävällistä tarjoilijoista siivoojiin ja respan työntekijöihin. Ruoka tosi hyvää,moniopulista ja vaihtelevaa. Lapsiperheen unelmapaikka.
-
Gluteenitonta leipää ja jälkiruokia ei saanut käytännössä ollenkaan ja ruuat täytyi varmistaa aina pääkokilta kun tarjoilijat eivät tienneet ovatko gluteenittomia.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


9 10:stä

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


8 10:stä

+
Ruoka erittäin hyvää. Snackbaarin tarjonta ihan mahtava. Palvelu kiitettävää.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


8 10:stä

+
Lähellä rantaa. Rantaravintoloista sai koko ajan ruokaa.
-
Henkilökunta voisi olla ystävällisempää. Respan henkilökunta ei tervehtinyt juuri koskaan. Hotelliin saavuttaessa emme saaneet minkäänlaista infoa hotellialueesta, ravintoloista, palveluista, mistään. Meille sanottiin vaan, että joudumme odottamaan huonetta. Kun vihdoin saimme huoneen se ei ollut merinäköala huone, josta olimme maksaneet. Respaan takaisen mennessä meiltä kysyttiin että emmekö pidä huoneesta? No kysehän ei ollut siitä vaan siitä että olimme maksaneet merinäköalalsta! Taas odotimme uuden huoneen siivousta siivousta.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Avra Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

1723 arvostelua
Erinomainen
 
850
Erittäin hyvä
 
549
Hyvä
 
231
Ei kovin hyvä
 
67
Huono
 
27

Viimeisimmät 5 arviota

26.10.2019

Kirjoittanut lealion

Hyvä kokonaisuus

Avran sijainti aivan rannalla loistava, ja mukava kun voi ravintolasskin ruokailla ihan rannan tuntumassa. Kohtelias ja ystävällinen henkilökunta, siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Ruokaa ja juomia tarjolla aamusta yöhön.

 
21.6.2019

Kirjoittanut kailin2016 Vantaa, Suomi

Awesome trip

Hieno hotelli! Etenkin uusi puoli, tilavat huoneet sekä kiva asiakaspalvelu. Aktiviitteja tarpeeksi jokaiselle jotakin. Uusidda huoneissa kiva marmorinen teema joka jatkuu allas alueen lähelle olevaan baari pöytään. Tuulee kyllä aika paljon mutta se oli hyväksi vaan!

 
12.5.2019

Kirjoittanut MikaR349

Viikon lomalla lasten kanssa - parhaat lasten viihdyttäjät!

Majoituimme perhehuoneessa joka muodostui kahdesta huoneesta joiden välillä pari askelmaa. Tehokas jäähdytyskoneisto ja huoneiden välillä 3 liuku-ikkunaa jotka sai halutessaan auki tai kiinni. Huone siisti ja lapset pitivät etenkin kylpyammeesta huoneessa, sillä uimaveden lämpötila tuntui hieman viileältä etenkin alkulomasta, joten uinnin jälkeen oli mukava ottaa lämmin kylpy. Siivous joka päivä, ei huomautettavaa. Hotellin sijainti mukavan lähellä lentokenttää sekä rodoksen kaupunkia. Lähistöllä 'rantakauppoja' ja turistisälää kuten asiaan kuului, parin kilometrin päässä isompi carrefour kauppa, spar marketti n. 500m hotellilta. Hotellin omassa kaupassa rantaleluja, matkamuistoja ja makeisia ym. varsin hyvä valikoima. Hotellin päivittäinen aktiviteetti ohjelma ja etenkin lasten ohjelma yllätti positiivisesti. Lasten minidiscon vetäjät todella omistautuivat ja heittäytyivät työhönsä ja saivat lapset todella hyvin innostumaan mukaan. Vaikka minidisco oli virallisesti vain 30min niin vetäjät aloittivat alkulämmittelyllä noin 10-20min ennen varsinaista minidiscon ajankohtaa ja monesti ohjelma venyi 10-20min pitkäksi, joten lapset saivat tanssia usein lähemmäs tunnin verran. Myös päivällä järjestetty ohjelma oli lapsille mieluista ja toi mukavaa vaihtelua altaalla oleskeluun. All Inclusiven ruoka hyvää keskitasoa - ei mitään merkittävästi yllättävää, miedosti maustettua ja teemapäivät näkyivät menussa melko heikosti mutta aina sieltä löytyi lautasellinen syötävää. Snack bar tarjosi 10-22 välillä sämpylöitä, pizzapaloja, täytettyjä tortilloja, kakkua, jäätelöä, virvoitusjuomia - se mitä itse jäin kaipaamaan oli terveelliset vaihtoehdot snack baarista (hedelmät ja esim. kasvis tikut), tarjolla oli pääasiassa rasvaa ja hiilihydraatteja; tämän vuoksi tuli myös lounaalla käytyä joka päivä. Drinkkilista oli varsin monipuolinen ja drinkit niin aikuisille kuin lapsille maun puolesta hyviä mutta täysi hotelli aiheutti kiirettä baarimikoille eikä drinkkien ulkoasuun panostamiseen jäänyt aikaa.

 
20.7.2016

Kirjoittanut Gazza59Finland Kokkola, Suomi

Viihtyisä hotelli meren äärellä

Vietimme kesäkuun lopulla hienon loman tässä hotellissa. Huoneistomme oli altaiden vieressä, tosi kätevää pienten lasten kanssa. Tosin iltaohjelma piti valveilla 22.30 asti. Päivisin oli tarjolla allasjumppaa, draftin heittoa ja muuta mukavaa. Iltaohjelma alkoi lasten minidiscolla ja jatkui joka ilta erinlaisilla ohjelmilla. Täydet pisteet kokille, ruoka oli joka päivä maittavaa ja se oli monipuolista. Allasalue saisi ehkä olla suurempi, varsinkin aurinkotuoleista oli pulaa jos ei varannut niitä jo aamulla aikaisin. Eka päivänä oli hankalaa päästä mereen uimaan, koska jalkapohjat arastivat rannan piķku kiviä. Kannattaa ostaa uimakengät. Rantabulevardia jäi kaipaamaan, nyt joutui kävellä rantaa pitkin jos halusi vähän liikuntaa. Varokaa liikennettä hotellin edessä, autot eivät hevillä pysähdy edes suojatietä ylitettäessä.

 
22.12.2015

Kirjoittanut Kari1947 Heinola, Suomi

Lapsiperheiden suosikki.

Huoneemme iso, siivous joka päivä, allaspyyhkeet talon puolesta, erittäin hyvä ruoka, parasta vuosikymmeniin, hyvät iltaohjelmat, lapsille omat diskot, allasohjelmaa, hyvät yhteydet Rodoksen kaupunkiin. Rauhallinen paikka.