1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Avra Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

,

+
-
Voisi olla hotellissa vähän enemmän juomavalikoimaa

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


7 10:stä

Triin,
Helsinki

+
Oma ranta, hyvät ruuat,
-
Siivoojille lisää perehdytystä, eivät osanneet siivota

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


9 10:stä

Monica,
Järvenpää

+
-
Hotellin iltaohjelma oli todella äänekästä aina 23.00 asti ja ääni kuului häiritsevästi huoneeseemme.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


8 10:stä

Santtu ,
Kellokoski

+
Siisteys
-
Ruoka oli huonoa eikä oppaita näkynyt

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

Sari,
Jyväskylä

+
Hotellihuone siisti ja moderni, mukava näkymä allasalueelle ja merelle. All inclusive erinomaisen helppo, kun ei tarvinnut murehtia syömisistä ja juomisista. Monipuoliset ja osin vaihtelevat valikoimat, joten varmasti löytyi syömistä. Aamiainen meidän mielestämme paras. Allasbaarista saatavissa monenlaista pikkupurtavaa sekä kuumia että kylmiä juomia. Siivooja kävi joka päivä mutta aina ei pyyhkeitä vaihdettu, allaspyyhkeitä ei kertaakaan. Riitti tosin, että oli erikseen hotellihuone- ja allaspyyhkeet Mukavasti vaihtelevaa iltaohjelmaa. Lähtöpäivänä saimme käyttää toista hotellihuonetta suihkussa käyntiin ja vaatteiden vaihtoon lyhytaikaisesti ilman erillistä korvausta.
-
Wifi ei toiminut huoneessa, mutta aulatiloissa kyllä. Pyörän lainaus/vuokrausmahdollisuus olisi ollut plussaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-06


8 10:stä

Mika,
Ylämylly

+
Loistavat ohjaajat lasten toiminnassa, minidiskossa ym
-
Snackbar joka tarjosi ruokaa ai:ssa 10-22 valikoima on vain rasvaa ja hiilihydraatteja. Kaipaisi esim. Kasvistikkuja tms terveellistä vaihtoehtoa rinnalle.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


8 10:stä

Ann-Marie,
Borgå

+
Vänlig personal
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


9 10:stä

Ann-Christin,
Porvoo

+
Hieno hotelli, lähellä rantaa, henkilökunta todella reippaita ja yställisiä hyvää ruoka.
-
Siivous huoneessa huono, hiuksia roskia lattialla ja kaikuu äänet todella paljon käytävissä ja saleissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


9 10:stä

Mari,
Kajaani

+
Snack bar allasalueella loistava. Hotellin sijainti lähellä rantaa hyvä. Hotellin ravintolasta näkymä merelle huikea.
-
Vesipullot huoneisiin toimitettuna päivittäin. Hotelliin saapuessa parempi tiedotus rantapyyhkeiden vaihdosta.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-19


8 10:stä

Nina,
Akaa

+
Todella siistiä, meillä oli hieno, uusi huone mahtavalla merinäköalalla. Animation Team oli hyvä. Sää todella lämmin ja aurinkoinen syyskuun alkupuolella.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-12


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Avra Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

1471 arvostelua
Erinomainen
 
651
Erittäin hyvä
 
502
Hyvä
 
226
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
27

Viimeisimmät 5 arviota

12.5.2019

Kirjoittanut MikaR349

Viikon lomalla lasten kanssa - parhaat lasten viihdyttäjät!

Majoituimme perhehuoneessa joka muodostui kahdesta huoneesta joiden välillä pari askelmaa. Tehokas jäähdytyskoneisto ja huoneiden välillä 3 liuku-ikkunaa jotka sai halutessaan auki tai kiinni. Huone siisti ja lapset pitivät etenkin kylpyammeesta huoneessa, sillä uimaveden lämpötila tuntui hieman viileältä etenkin alkulomasta, joten uinnin jälkeen oli mukava ottaa lämmin kylpy. Siivous joka päivä, ei huomautettavaa. Hotellin sijainti mukavan lähellä lentokenttää sekä rodoksen kaupunkia. Lähistöllä 'rantakauppoja' ja turistisälää kuten asiaan kuului, parin kilometrin päässä isompi carrefour kauppa, spar marketti n. 500m hotellilta. Hotellin omassa kaupassa rantaleluja, matkamuistoja ja makeisia ym. varsin hyvä valikoima. Hotellin päivittäinen aktiviteetti ohjelma ja etenkin lasten ohjelma yllätti positiivisesti. Lasten minidiscon vetäjät todella omistautuivat ja heittäytyivät työhönsä ja saivat lapset todella hyvin innostumaan mukaan. Vaikka minidisco oli virallisesti vain 30min niin vetäjät aloittivat alkulämmittelyllä noin 10-20min ennen varsinaista minidiscon ajankohtaa ja monesti ohjelma venyi 10-20min pitkäksi, joten lapset saivat tanssia usein lähemmäs tunnin verran. Myös päivällä järjestetty ohjelma oli lapsille mieluista ja toi mukavaa vaihtelua altaalla oleskeluun. All Inclusiven ruoka hyvää keskitasoa - ei mitään merkittävästi yllättävää, miedosti maustettua ja teemapäivät näkyivät menussa melko heikosti mutta aina sieltä löytyi lautasellinen syötävää. Snack bar tarjosi 10-22 välillä sämpylöitä, pizzapaloja, täytettyjä tortilloja, kakkua, jäätelöä, virvoitusjuomia - se mitä itse jäin kaipaamaan oli terveelliset vaihtoehdot snack baarista (hedelmät ja esim. kasvis tikut), tarjolla oli pääasiassa rasvaa ja hiilihydraatteja; tämän vuoksi tuli myös lounaalla käytyä joka päivä. Drinkkilista oli varsin monipuolinen ja drinkit niin aikuisille kuin lapsille maun puolesta hyviä mutta täysi hotelli aiheutti kiirettä baarimikoille eikä drinkkien ulkoasuun panostamiseen jäänyt aikaa.

 
20.7.2016

Kirjoittanut Gazza59Finland Kokkola, Suomi

Viihtyisä hotelli meren äärellä

Vietimme kesäkuun lopulla hienon loman tässä hotellissa. Huoneistomme oli altaiden vieressä, tosi kätevää pienten lasten kanssa. Tosin iltaohjelma piti valveilla 22.30 asti. Päivisin oli tarjolla allasjumppaa, draftin heittoa ja muuta mukavaa. Iltaohjelma alkoi lasten minidiscolla ja jatkui joka ilta erinlaisilla ohjelmilla. Täydet pisteet kokille, ruoka oli joka päivä maittavaa ja se oli monipuolista. Allasalue saisi ehkä olla suurempi, varsinkin aurinkotuoleista oli pulaa jos ei varannut niitä jo aamulla aikaisin. Eka päivänä oli hankalaa päästä mereen uimaan, koska jalkapohjat arastivat rannan piķku kiviä. Kannattaa ostaa uimakengät. Rantabulevardia jäi kaipaamaan, nyt joutui kävellä rantaa pitkin jos halusi vähän liikuntaa. Varokaa liikennettä hotellin edessä, autot eivät hevillä pysähdy edes suojatietä ylitettäessä.

 
22.12.2015

Kirjoittanut Kari1947 Heinola, Suomi

Lapsiperheiden suosikki.

Huoneemme iso, siivous joka päivä, allaspyyhkeet talon puolesta, erittäin hyvä ruoka, parasta vuosikymmeniin, hyvät iltaohjelmat, lapsille omat diskot, allasohjelmaa, hyvät yhteydet Rodoksen kaupunkiin. Rauhallinen paikka.

 
30.12.2013

Kirjoittanut Colin H High Wycombe, Yhdistynyt kuningaskunta

Super ystävällinen ja hauska

sanonta kuuluu "et saa toista mahdollisuutta ilman ensivaikutelmaa" ja ensivaikutelmamme skeptinen siitä mihin olemme saapuneet. Huone ei ollut mitään erikoista, ja "ranta" oli kiviä täynnä. Kaiken kukkuraksi tuuli oli todella raju ja aurinkoa ei näkyny mailla halmeilla. Viikon loputtua kaikki tämä oli unohdettu, sillä kuten usein elämässä, ihmiset tekevät paikasta ikumuistoisen. Koko henkilökunta ihastutti meitä uskomattoman avoimella ja reippaalla aseenteellaan vieraita kohtaan. He ovat ennemminkin perhettä kuin henkilökuntaa. Viikko kului liian nopeasti, aurinkokin vihdoin paistoi ja olimme saaneet muutamia ihania ystäviä ja muistoja paikasta, jotka pysyvät kanssamme pitkän pitkän ajan.

 
19.6.2019

Kirjoittanut gatesheadgirlie Gateshead, England

Amazing Avra Beach...

Stayed here as a group of 12 early June. Arrived late and had a speedy check in. Missed dinner but the pizza/wrap area with tea/coffee/juice machines near the beach satisfied the peckish lot in the group. We stayed in room 425. Very tight for three persons, turnys each at the wardrobe and walking past the dressing table area. However beds clean and comfortable. No long length mirror and no hooks on wall to hang your beach bag/dressing gown etc. However plug next to the big dressing mirror which was great for drying hair. Bathroom very bizarre. Shower in middle of bath that could not be moved as the shower head hit the ceiling. Ok for me being the tallest of the group but the water directs towards the wall so didnt fall on the smaller of the group. (wish i'd taken a pic). Water hot and plentiful though and clean towels when wanted. Beach towels provided at no extra cost. Air con was working at no extra cost. Fridge free and 19 Euro for a safe. Food plentiful and for the most part delicious. Desserts (sponge cakes, jellys, mousses, tarts ) very good and tasted like desserts rather than dry foist of most European hotels. Always found a seat and it is gorgeous near the beach area of the restaurant. Best part was the pizza/gyros area near the beach from around 11am to 6pm. Best pizzas ever served by the most delightful pizza maker...fresh salads, gyros, chicken. Heaven. Worst part was lack of umbrellas and inabilty to move them. Loads of beds and never struggled to get one but if you want a brolly, get up early. Most beds are on the beach and if you cant get a brolly the heat is intense. We were lucky enough to have a breeze when we were there but there is nothing worse than having no shade for some respite from the heat. The sea is wonderful but the beach is hard pebbles with steep steps down to beach. Defo need beach shoes. The entrance to sea is pebbly for a short way then goes to sand. Even the sunbed man who was clearing them away at the end of the day was extremely pleasant. The entertainment was good with dancers and singers and quizzes. However the stage area is not well placed/very big if you actually want to watch what is going on. Drinks are great and are served from 10am - Midnight. Never waited very long in a queue and for the most part there was never much of a queue anyway.The hotel was extremely busy all week. We got a taxi to Rhodes one day( 12 Euro) and took a boat trip to Symi one day (28 Euro). Ixia is nowt flash and the pavements are non existent/dire but if you are happy to stay in the hotel and browse Rhodes town now and again, this is the place for you for a restful holiday with great staff looking after you.