Huoneet

Esteetön kahden hengen huone

Vaihtelevan kokoisia esteettömiä huoneita, joista suurin osa sijaitsee päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa on tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineitä vastaanotosta. Maksuton wifi, tallelokero ja keskustilmastointi, jota säädellään tarpeen mukaisesti. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Oviaukon leveys huoneeseen: 96 cm Oviaukon leveys parvekkeelle: 100 cm Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 100 cm

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Juniorsviitti

Hienosti sisustettuja juniorsviittejä, joissa on tv, veden- ja kahvinkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata siivousvälineet vastaanotosta. PlayStation, stereot, ja viinikaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 27,5 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Juniorsviitti omalla altaalla

Hienosti sisustettuja juniorsviittejä omalla altaalla. Kaikissa juniorsviiteissä on tv, veden- ja kahvinkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata siivousvälineet vastaanotosta. PlayStation, stereot, ja viinikaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 27,5 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone

Moderneja erikokoisia kahden hengen huoneita, joista useimmat sijaitsevat päärakennuksessa. Myös suurempia kahden hengen huoneita (noin 26 neliömetriä) ja liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osa allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia kaksioita. Kaksioissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, allasnäkymä tai puutarhanäkymä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Tilavia kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 71 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia yksiöitä, joiden koko ja tyyli vaihtelee. Minikeittiö, jossa mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle