Huoneet

Juniorsviitti

Hienosti sisustettuja juniorsviittejä, joissa on taulu-tv, veden- ja kahvinkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata siivousvälineet vastaanotosta. PlayStation, stereot, ja viinikaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 27,5 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Juniorsviitti omalla altaalla

Hienosti sisustettuja juniorsviittejä omalla altaalla. Kaikissa juniorsviiteissä on taulu-tv, veden- ja kahvinkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata siivousvälineet vastaanotosta. PlayStation, stereot, ja viinikaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 27,5 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/4 hengelle

Kahden hengen huone

Moderneja erikokoisia kahden hengen huoneita, joista useimmat sijaitsevat päärakennuksessa. Myös suurempia kahden hengen huoneita (noin 26 neliömetriä) ja liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osa allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia kaksioita. Kaksioissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Taulu-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, allasnäkymä tai puutarhanäkymä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Tilavia kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 71 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia yksiöitä, joiden koko ja tyyli vaihtelee. Minikeittiö, jossa mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Taulu-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle