Kokemuksia Levante Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 840 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Riikka,
Kajaani

+
Rauhallinen sijainti, hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet, monta uima-allasta , runsas ja monipuolinen aamupala sekä päivällinen
-
Hotellin rannassa rikkinäiset ja jopa vaaralliset lankkupolut! Hotellin läheisyydessä ranta ja lenkkipolku/-tie roskainen; muovia, jätekasoja ym. Hoitamaton ja epäsiisti ympäristö ei ehkä kuulu hotellille, mutta piittaamattomuus ympäristöstä vaikuttaa viihtyvyyteen ja matkakohteen houkuttavuuteen paljon.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

Kaisa,
Jyväskylä

+
Sporthotelli kuten luvattiin, runsaasti aktiviteetteja tarjolla, runsas ja hyvä ruoka, hyvä ranta, erinomainen 25 m allas, rauhallinen sijainti. Sesongin ulkopuolella miellyttävän väljää.
-
Esitteen mukaan hotellista voi lainata polkupyöriä alle 16 v aikuisten seurassa - todellisuudessa polkupyöräfirmalla on sääntönä 13 v alaikäraja. Sen tulisi olla informaatiossa näkyvillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


8 10:stä

Sirpa,
Jyväskylä

+
Paljon aktiviteettia Ilmaiset pyörät
-
Hotelli on vähän kolkko Aamupalalle smoothie vaihtoehtoja enemmän/ tuorepuuroa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

Antti,
Forssa

+
Sijainti, rauhallinen näin lokakuussa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


8 10:stä

Veikko ja Armi,
Vantaa

+
Tilava alue ja isot ja monet uima-altaat. Allasbaarissa hyvä lounasmenu. Huone tilava ja runsaasti säilytystilaa ja vaateripustimia ennennäkemätön määrä. Jääkaappi oikea jääkaappi eikä mikään minibaari.
-
Aamuvarhaisella ei ollut ulkona valaistusta esim. vähän ennen seitsemää poislähtiessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


9 10:stä

Päivi,
Helsinki

+
Hyvät urheilu mahdollisuudet, allasalue ja ruuat
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


9 10:stä

Jenni,
Kuopio

+
Isot allasalueet ja ehdoton plussa K-18 allas! Hyvä aamiaisbuffet.
-
Huoneemme oli sisäpihalle ja näkymä suoraan sisääntulon katolle! Terassilla ollessa sekä edessä ja sivulla saimme ihastella kattoa, mikä ei ollut kovinkaan kiva. Arvosteluja lukiessa pohjoismaalaiset yleensä laitetaankin näihin huonompiin huoneisiin ja briteille annetaan parhaat palat. Huoneessamme oli myös jokin sisiliskon kaltainen otus monena päivänä. Sanoimme tästä ja vasta lähtöaamuna käytiin myrkyttämässä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


9 10:stä

Timo,
Vantaa

+
Siisti ja avara hotelli, jossa ystävällinen henkilökunta ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Auringonottopaikat tarjolla sekä altaalla että rannassa.
-
Sisäuima-altaan yhteydessä olevan suihkutilan ilmastointi ei toiminut (poislähtöpäivänä suihkussa käynti ennen kotimatkalle lähtöä ja pukuhuoneessa tuli hiki vaatteita vaihtaessa).

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


8 10:stä

Antti,
Oulu

+
Liikunta palvelut.Aamupala,illallinen.
-
Pieniä laseja huoneeseen.Päivällä olis mukava syödä edullinen lounas,jossa olisi myös keitto mahdollisuus,

Vahvistettu asiakas: 2019-09-18


7 10:stä

Ulla,
Kajaani

+
Loistavat mahdollisuudet eri liikunta-aiheinen. Maastopyörän lainaus. Useat altaat. Allasalue vain aikuisille. Tennis.
-
Yleinen siisteys, varsinkin yleisissä tiloissa vaatisi ehdottomasti parannusta. Sivutalon sijainti paremmin esille hotellin kuvauksessa!

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Levante Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

835 arvostelua
Erinomainen
 
598
Erittäin hyvä
 
161
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2019

Kirjoittanut Syyskuu2017

Aktiivisella syyslomalla

Hotelli on siisti mutta ehkä vähän kaipaa jo päivitystä. Hotellin vastaanotossa 5 tähteä mutta mielestäni kolme tähteä. Aktiviteetit ja ranta on parasta. Ruoka on keskinkertaista ja välillä jopa huonoa. Maksoimme täyshoidosta 750euroa mutta jostain syystä kalaruoka ja äyriäiset ei kuulu tähän. Myös juomista saa maksaa erikseen. Skandinaavit on majoitettu nuoren brittihenkilökunnan kanssa samaan rakennukseen ja välillä se on häiritsevää.

 
5.6.2017

Kirjoittanut DLauberg

Viikon loma

Olimme lomalla apollomatkojen kautta. Saavuimme hotelliin yömyöhään koska lento oli vasta yöllä perillä. Parkkipaikalla haisi järkyttävä viemärin tuoksu koska kreikassa ei ole toimivaa viemärijärjestelmää eli siis vessaan ei saa heittää paperia. Vastaanotossa oli ystävällinen nuori britti, joka kertoi että meitä odottaa jääkaapissa ruoka koska emme ehtineet illalliselle. Huoneeseen saapuessamme avasin jääkaapin jossa meitä odotti paahtoleivän siivu! Kyllä, paahtoleipä voilla ja juustoviipaleella. Aulasta ei saanut ostettua mitään emmekä viittineet lähteä yöllä kaupungille etsimään ruokaa joten odotimme aamupalaan asti. Huone oli tilava ja siisti. Ilmastointi toimi erittäin hyvin. Ainut miinus huoneessa oli sen sijainti. Luulin huoneemme olevan altaalle päin mutta se olikin sivurakennuksessa tenniskentälle päin. Ilmeisesti muut kuin brittiasiakkaat sijoitetaan tänne jos on ostanut pakettimatkan niin kuin me. Hotelli on mark warner konserniin kuuluva, joka tarkoittaa sitä että hotelli oli täynnä brittejä. Brittitennisohjaajia, brittisurffareita, brittiohjaajia sekä tietysti lähinnä brittituristeja. Hotellin rannalla ei ole pehmeää hiekkaa vaan kivirantaa joten suosittelen uimakenkiä tai sandaaleja. Läheiseen kolymbian kylään on kävelymatka josta löytyy ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupoissa suunnilleen samat hinnat kuin suomessa ja paljon feikkituotteita kuten adidas.

 
15.11.2019

Kirjoittanut james h

Mark Warner - staff unlike it anywhere else

We stayed at Levante for a week in October this year and unfortunately mid-week of our holiday our daughter came down with chicken pox (caught from nursery back in the UK) and we were informed by the local doctor that she wouldn’t be able to travel for at least a week. From the moment of diagnosis to the moment we were able to fly on the Thursday, some 6 days after their scheduled departure date, we have never experienced professionalism, calmness and kindness quite like what we experienced from the staff at Levante. It may sounds trivial (and a great place to be stuck) but when your 3yr old is stuck in a room, the insurance company is telling you only one person can stay and that they were going to move you to another hotel stress levels rise somewhat. The management team were exceptional in helping us navigate the whole situation and that fed down throughout the whole of Mark Warner and hotel staff. From the childcare staff, who bought our daughter toys and books to her room, to the restaurant staff who carried trays of food to the room, every single one couldn’t do enough to help. The beach staff who moved things around to accommodate our bookings, the childcare staff who looked after our son for the extra few days….the list just goes on. Behind the scenes back in the UK the sales staff liaised with our insurance company and prevented them from moving us to another hotel, which would have only added to the stress. The kindness and helpfulness that the staff showed towards all of our family was truly humbling and makes me emotional thinking about it even now. We cannot thank them enough. As for the holiday itself - well its our 3rd time with Mark Warner and our second time at Levante. Its a holiday, that despite the stress, we all look back on with great memories and are looking forward to again coming back again next year. Thank you all at Mark Warner, you excelled.

 
31.10.2019

Kirjoittanut EmmaGuy

Another amazing Mark Warner Holiday

We can't recommend Mark Warner Levante enough. We've been coming here for several years and as always our stay has been excellent. Our special thanks to the Greek staff - Meika, the Restaurant Manager, Chrysta who makes the best pancakes in the world and brightens our mornings with her beautiful smile, Christos the friendliest and most efficient waiter. As always a great holiday for the whole family.

 
28.10.2019

Kirjoittanut Elizabeth G Cumbria, Yhdistynyt kuningaskunta

Great holiday. Plenty of activities. Lovely staff.

Mark Warner holidays didn't disappoint. Hotel facilities, staff and food were great. Activities plentiful with friendly helpful staff\tutors (especially the Waterfront team) Good was varied, plentiful with great service in the dining room - both breakfast and dinner. We booked a superior room which was by the beach pool and adult only pool which was a good size, clean, with a full bathroom (bath and separate shower). Patio doors from both the bedroom and lounge area leading onto a terrace. Towels and beach towels provided and changed regularly. Transfers upon arrival and departure were straight forward and efficient too. What's not to like?!