Casa Cook Rhodes

  • Yli 16-vuotiaille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Casa Cookiin Rodokselle! Hotellissa nautit lomasta aikuisten kesken. Tunnelma on rento ja moderniin hotelliin kuuluu tasokas palvelu. Lomapäivät kuluvat puukantisella allasalueella, jossa on mukavia aurinkotuoleja. Hotellissa on myös pidetty ravintola sekä huoneita suoralla allaspääsyllä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huone jaetulla altaalla 2 hengelle. Sviittejä jaetulla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 536 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Puukantinen allasalue mukavilla aurinkovuoteilla ja -varjoilla. Pyyhepalvelu. Mikäli nautit lomapäivästä mielummin omassa huoneessa, löytyy kaikista huoneista ja sviiteistä aurinkotuolit sekä pääsy jaetulle altaalle.

Casa Cookin lounge-tyylisellä allasalueella on yhdistetty allasbaari ja ravintola Kitchen Club. Täällä tarjoillaan korkealuokkaista ruokaa paikallisilla vaikutteilla niin lounaalla kuin illallisella. Nauti esimerkiksi meze-annoksia, hiiligrillattuja hampurilaisia tai maittavia kreikkalaisia ruokia, jotka on valmistettu isoäidin reseptejä noudattaen. Kaikki annokset on valmistettu rakkaudella korkealaatuisista, pääosin paikallista raaka-aineista. Allasbaari kattavalla drinkkilistalla. Kannattaa kokeilla esimerkiksi Kitchen Clubin omaa, raikasta cocktailia tai terveellistä smoothieta. Iltaisin DJ soittaa hyvää musiikkia.

Osallistu joogatunnille, lähde vaellusretkelle Tsambikavuorelle tai treenaa hotellin tasokkaalla kuntosalilla (lisämaksusta). Voit varata treenitunnin hotellin personal trainer Georgen kanssa tai joogatunnin Stavroulan kanssa. Hotellissa on myös mahdollisuus vuokrata polkupyöriä ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa